זהו החלטתי

זהו החלטתי../images/Emo88.gif

לא אוהבת את ההגדרה גרושה... א. לא גרשו אותי ב. זה כמו אות קין ג. מה שנכון שהיום אני חופשייה וזו הגדרתי היום

מצוטטת

New member
נו..........

צריך לזה התבוננות חדה {אאוצ'} ב'מת בשביל לראות זאת כאות קין אולי זה הזמן להחליף משקף במקום הגדרה....... אבל בכלט לא מחייב זו רק אני ודעתי הבלתי קובעת כומו תמיד, כומו כרגיל

מצוטטת למה הריגשי...

הרי לא פעם העלו בפורום כמה חשו פגועים כשגילו שאנשים שמעו שהם גרושים כן ההגדרה הזו אומנם לא כמו פעם אך עדיין רואים בגרושים במקומות או אנשים מסויימים את הגרושים כ... וכתבי מה שעולה לך

תראי...

מצו' אין עליה עכשיו פנאי... ואני באמצע של הסקס בדיוק... אבל היא בקשה לי לענות במקומה... אז אין עליי הרבה ברירות... בשביל חברה על אמת...יש לי פלנטי של פנאי... אז אני שואלת... מה לעזאזל 'כפת לך מה אנשים חושבים ??????????????????? העיקר מה את חושבת
לא

קוקו אני במקום באמצע של הסקס...

לא הייתי מפריעה לעצמי כדי לענות לחברה
רק קוקו מוכנה אין עליך וכמו שאת מכירה אותי אכפת לי מה יגידו? חשוב לי מה אני מרגישה עם עצמי, ומה שמרגיש לי שההגדרה גרושה מקוממת אותי וחופשייה מביעה/מייצגת אותי

../images/Emo12.gif

שאני אסרבת לחברה על אמת????????שאני???????????? חלילה לא מפריע...לתענוגית יחשב לי
וחוצה מזה...אני תמיד זוכרת בדיוק באיזו נקודה הפסקתי
אז בסדר אילנוש...קחי חופשיה...אני לא'כפת לי

my sunshine

New member
../images/Emo124.gif אילנה

כמשתתפת פעילה וותיקה כאן הלא כמעט כל כותב כאן רושם: גרוש/ה=חופש/יה אבל, אות קין
אנ

חחחחחחחחחחחח אתם גנובים../images/Emo6.gif...

מישהי הגיבה על אי הסכמתה לתיאור שלי וזו זכותה לכם יש תגובה המתייחסת לכוונה ולא לתיאור? עד כה כולם מגיבים כמו תקליט שרוט המילה מקפיצה, אך נכתבו עוד דברים אפשר גם עליהם להגיב בין היתר

my sunshine

New member
תראי

כולנו יודעים שגרוש=חופשי אז למה להגיב
אבל כשאת כותבת משהו ועוד בסעיפים בוודאי את מצפה שנקרא הכל, לא
חוץ מזה, אם נתחיל להתקומם על כל מילה בלקסיקון, לא יהיה לזה סוף על משמעויות אפשר.

../images/Emo46.gif

היא הגיבה לי! למה את עונת במקומי??????????????????????
אני מבינה את מתגרת לי ומינסת להעצים את חשקוקיי למייזם עלייך,הא?!

my sunshine

New member
../images/Emo25.gif

אבל, אני לא הגVתי במקומך אני הגבתי לה, שהגיבה לך שהגיבה .....

ראיתי...

שנכון שברור לך שגרוש/ה=חופשי/ה אך כוונתי היתה כששואלים אותי מה הסטטוס אני לא מגדירה את עצמי לגרושה אלא שאני חופשייה ולא רק כמצב הנתון, נכון אני חופשיה מהנישואים שהיו לי, אך הכוונה בהגדרה החלטתי שיותר לא מגדירה את עצמי לגרושה אלא לחופשייה מקוה שאני ברורה

../images/Emo124.gifאילנהההההההההה

כולה מילה זה...גרושה...מה הביג דיל
ברובריקה של משרד הפנים,או לחילופין של האתרים מה משדכים לנו... אין טוסטוס של חופשיה... קחי מה שיש...ותתענגי

למעלה