מטופש, מדינה שלמה מתעוררת בלילה, גם כאשר לא כולם נכנסים למרחבים המוגנים.
בכלל לא מטופשמטופש, מדינה שלמה מתעוררת בלילה
שזה סתם טירוף. לא קשה למצוא חבר/קרוב משפחה שישמח לארח שבועגם כאשר לא כולם נכנסים למרחבים המוגנים.
ומקומות עבודה שכרגע סגוריםכמה זמן נוכל לתפקד ככה? התפוקה שלי ירדה פלאים, זאת גם הסיבה שאני יותר זמן בפורומים כעת.
אם אצטרך גם לנהוג לעבודה בכלל התפוקה תרד
הלילה ישנתי טוב, מייד אחרי שיצאתי מהממ"דויש גם סיכויים לתאונות דרכים כאשר עם ישראל ייסע ללא שינה סדירה.
העייפות לא קשורה לרמת סיכון, דין טיל אחד כדין מאה טילים כאשר נאלצים לרדת למקלט.בכלל לא מטופש
ירדנו ממאות שיגורים למטח, לטילים בודדים
ומהתרעה של שקה להתראה מראש של חצי שעה
פשוט לא אותה רמת סיכון
שוב, כל הארץ התעוררה, חלק קטן לא היה צריך להיכנס למרחב מוגן, אולם כן היה צריך להיות בהאזנה וציפייה לעדכונים.שזה סתם טירוף. לא קשה למצוא חבר/קרוב משפחה שישמח לארח שבוע
אני למשל מארח את אחותי והבן שלה
לא כאשר אין לך שעות שינה רציפות.ומקומות עבודה שכרגע סגורים
יעבדו חלקית. שזה תפוקה גבוהה יותא
יצאת מהממ"ד בערך באחד בלילה (לא זוכרת זמן מדויק), ברור שלא הצלחת להירדם ישר לאחר שהוקפצת פעמיים בפרק זמן כה קצר ואם היית צריך לקום בשש בבוקר ולנהוג לעבודה במשך כשעה בדריכות יתרה שמסביבך יש נהגים עייפים ועצבנים, היית מגיע מותש לעבודה.הלילה ישנתי טוב, מייד אחרי שיצאתי מהממ"ד
עוד לילה של שינה טובה ולא תהיה בעיה
לעייפות מסתגלים. לומדים לישון כשאפשר.העייפות לא קשורה לרמת סיכון,
אלא אם מתארגנים על מקום נוח יותר שלא מחייב תיזוזים.דין טיל אחד כדין מאה טילים כאשר נאלצים לרדת למקלט.
הלילה לא היו תיזוזים. אם התיזוז הוא בערב ואז בבוקר יש שינה רציפה ואין עייפות מסוכנתשוב, כל הארץ התעוררה, חלק קטן לא היה צריך להיכנס למרחב מוגן, אולם כן היה צריך להיות בהאזנה וציפייה לעדכונים.
אבל ישלא כאשר אין לך שעות שינה רציפות.
בערך ב10 בערביצאת מהממ"ד בערך באחד בלילה (לא זוכרת זמן מדויק)
אז לכי מאוחר מהרגיל. אחרי שהשלמת שעות שינהברור שלא הצלחת להירדם ישר לאחר שהוקפצת פעמיים בפרק זמן כה קצר ואם היית צריך לקום בשש בבוקר ולנהוג לעבודה
כמו תמיד...במשך כשעה בדריכות יתרה שמסביבך יש נהגים עייפים ועצבנים, היית מגיע מותש לעבודה.
אם את יכולה, תהניטוב, הדיון מיותר, תעשה מה שאתה רוצה, אני נשארת לעבוד מהבית ואת ההנחיה אעשה בזום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.