זהו הזמן

kyliefan18

New member
זהו הזמן

להתקשר להליקון ולצעוק עליהם שהם שקרנים: האלבום היה צריך לצאת היום והתקשרתי גם לצליל וגם לטאואר ולא רק שלא הגיע אלא גם שאין להם תאריך!

p i n g o

New member
גם אני התקשרתי לכמה סניפים של

טאואר באזור מגוריי ולא היה להם. אני זוכר שקניתי את ה-DVD והסידי של האוסף האחרון והיה להם אותו על היום הראשון. מה קורה פה??

nerod 72

New member
אמור לצאת מחר לא?

חוצמזה אפשר להזמין את האלבום באינטרנט לכל מי שלא יכול לחכות...

p i n g o

New member
תאריך היציאה הרשמי בארץ הוא ה-19/11

כלומר, היום. ואין זכר לאלבום בארץ... ממש בושה לדעתי.

גם אני הלכתי אתמול לקנות אתה אלבום

ולא היה בשום מקום

nerod 72

New member
איזו בושה!!

התקשרתי לחנויות ולאף אחת אין מושג מתי האלבום של קיילי יהיה! איזה מדינה מפגרת! הליקון הזאת לא מאורגנת במיל ! תסלחו לי שאני מתעצבן, אבל זה מרגיזזזזז!

p i n g o

New member
אתה לא היחיד שהתעצבן...

אבל עדיין אפשר לשרשר, למען הסדר הטוב

tatababa

New member
ביררתי עם טאוור ב

גראנד קניון ואמרו לי שהאלבום היה אמור להגיע אליהם היום בבוקר, כך שהוא יוצג למכירה לקראת שתיים עשרה בצהריים. משום מה זה לא יצא לפועל כי הם לא קיבלו את האלבום. שאלתי אם יש מושג מתי *כן* יהיה האלבום, המוכר ציחקק ואמר שאי אפשר לדעת עם הליקון..

p i n g o

New member
שימו לב...

אלבום חדש שיוצא בכל העולם ומגיע לראש המצעדים - והליקון מתעלמים ממנו בארץ. אוסף צולע שיוצא רק בארץ - וסינגלים של רמיקסים לשירים ישנים ממנו כבר בכל תחנות הרדיו בארץ ו-DVD בלעדי לישראל. חבל ש-NMC לא מוציאים גם את BL....... חבל....

צודק לדעתי זה ממש מחפיר ...

כאלו האוסף לא כזה צולע אבל אלבום חדש ומצליח במקוםה ראשון(!!!) לא הגיוני שיתייחסו עליו יותר???????

nerod 72

New member
עדיין אין קיילי...

היום התקשרתי לטאוור רקורדס בעזריאלי ועדיין קיילי לא הגיע! היום ה-23! מה קורה פה? אני ממש מעוצבן!!!!!!!

nerod 72

New member
למישהו יש מושג...

למה אין עדיין קיילי? התקשרתם? בררתם בחנויות אחרות?

למעלה