זהו, הוא התגייס...

red butterfly

New member
זהו, הוא התגייס...

בסביבות 8 נפרדנו בחיבוק ענק ובנשיקה, והוא עלה לאוטובוס... החייל הטרי שלי. כל הזמן הזה ממש השתדלתי לא לבכות, אבל לא הלך לי. נשארתי שם עד שהוא נסע, ואז הלכתי. כל הדרך הביתה ניסיתי להסתיר את הדמעות מידיד שלי, ורק אחרי שהורדתי אותו בבית נתתי להן להשתחרר. אין לי מושג בכלל איך הצלחתי לנהוג הביתה. כשהגעתי הביתה כבר הרגשתי יותר טוב. עד שהתחילו להגיע טלפונים (אחותי, אמא, אבא, דודה...), וכל פעם מחדש, כשניסיתי להוציא מילה מהפה, הדמעות פרצו החוצה. מה אני עושה עכשיו? אחה"צ אני נוסעת להשגיח על בן דוד שלי, מקווה שהוא יסיח את דעתי קצת... אבל איך אני מעסיקה את עצמי עד אז? ומה עושים עם הרצון הכל כך חזק הזה להתקשר אליו ולהגיד לו כמה שאני אוהבת אותו וכמה שאני רוצה אותו פה לידי?

ברוכה הבאה...

הגעת למקום שכולנו מבינות מה את מרגישה. בהתחלה זה קשה, אבל לאט לאט מתרגלים לזה שהוא רחוק. תנסי להעסיק את עצמך בכל מיני דברים. ואם את לא מצליחה, אנחנו פה בשבילך, את יכולה לשפוך פה את הלב...

ועוד משהו...

ספרי קצת על עצמך, מי את, מאיפה, בת כמה, מה עושה בחיים, כמה זמן עם החבר, איך הכרתם, הוא יודע כבר איפה הוא ישרת... ספרי כל מה שבא לך שנדע...זה כבר יעסיק אותך קצת...

red butterfly

New member
../images/Emo9.gif

כתבתי פה כבר הודעה לפני כמה ימים אבל לא משנה
אני אילת, בת 18 מראש העין. נכון לעכשיו אני מחכה לראות מתי אני מתגייסת... מקווה שזה יהיה בחודשיים הקרובים. החבר ישרת בתותחנים. אנחנו ביחד כבר שנה ו5 חודשים (ביום חמישי
). איך הכרנו? זה כבר סיפור לפעם אחרת
אבל בגדול, היינו באותה שכבה בתיכון והכרנו דרך חברים משותפים.

אני יודעת...

כשהתלבטת אם לנסוע לצפון עם המשפחה ליום הולדת של אבא או להשאר עם החבר. אבל גם שם חוץ משם, גיל וכמה זמן את עם החבר לא סיפרת כלום, חשבתי להוציא עוד פרטים

OgaliO

New member
ברוך הבא../images/Emo9.gif כל מה שאירנה אמרה ../images/Emo45.gif

אני גלי
בת 16

OgaliO

New member
מעריצה אותך מאז שנולדת.. בסתר אבל ../images/Emo3.gif

OgaliO

New member
זה הקטע ../images/Emo8.gif

עוד כשהייתי מופרדת בין זרעון לביצית, ואף אחד לא חשב ששני חלקיי יתגבשו לגוש אחד .. צעקתי מתוך גופם של הוריי "הו אירנה הנני כאן, מעריצתך
"

B o o o o M

New member
מתרגלים לרצון הזה לצערי

ופשוט מחכים שיתקשר מתי שיוכל. תזכרי גם שהוא במצב לא פחות קל, וגם הוא מתגעגע ובנוסף לכל הוא טוחן בטירונות ומת לדבר איתך ולראות אותך. אל תישברי!! בהצלחה ..

בהצלחה לשניכם

מצאת את המקום הנכון
הגיוס הוא אכן לא קל, לי לקח איזה חודש ומשהו לקלוט שהמצב הזה לא הולך להשתנות ושהוא כבר בצבא ו... זהו בעצם. הוא לא אזרח יותר, הוא חייל. אז תהיי חזקה, כולנו כאן יודעות כמה שזה קשה... וזכרי שלפחות מדים זה סקסי

lady man

New member
ברוכה הבאה!

תעסיקי את עצמך. בכל דבר. אני הפכתי למנקה של הבית=/ לפחות זה עוזר לאחרים.. כל פעם שתרצי להתקשר ושטויות (ואת לא יכולה) תשתפי אותנו! אני בטוחה שנעזור

lia2sh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תהיי חזקה... תזכרי שזאת תקופה שעוברת... ולגביי להתקשר... תאמיני לי שברגע שהוא יוכל הוא ייתקשר אלייך ואם לא.. תנסי את להתקשר- אף פעם לא מזיק! בכל אופן מצאת את המקום הנכון - שיהיה בהצלחה! שלך, לי-את

red butterfly

New member
תודה על כל העידוד ../images/Emo13.gif

כבר דיברתי איתו היום 3 פעמים אז עכשיו אני קצת יותר רגועה
מה שכן, אני מתחילה להרגיש קצת חולה. אני מניחה שזה מכל הלחץ שעבר עלי בימים האחרונים... בכל מקרה, אתן נשמעות אחלה בנות!

למעלה