זהו, הגעתי להחלטה!

d a n i e l s 5

New member
חושבת ש....

אם מעכשיו תתחילי לחשוב במושגי "אם חד הורית" יהיה לך הרבה יותר קל ,מכל הבחינות......... גם כלכלית וגם נפשית........ יחזור , לא יחזור, יופיע , לא יופיע......זה יהיה רק סוג של בונוס ..... כך לדעתי את צריכה להתייחס למצב. בהצלחה לך ושתיהיה שנה שכולה דבש לך ולבנות שלך.

irisshap

New member
שמחה בהחלטתך../images/Emo140.gif

מניסיוני האישי, יש לדברים נטייה להסתדר מכשעצמם. שחררררררררררי אותו. והדרך תיסלל לבד.

andi380

New member
שחרררריייייייייייייייי גם אותי

א.שאפ. שחחחחחחחחחחחחרררררררררררריייייייייי אוליייייייייייי גם אותתתתתתתתתי

למה את צריכה

לצעוק וללחוץ שיראה אותן? באם לא מראה נכונות ורצון לראות אותן בעיה של הבחור הפסד כולו של האב.. בלחץ לא הולך שום דבר ובאם את מחליטה שלא יראה אותן את עושה לילדות עוול ומענישה אותן!!!!!!!!! תנסי למצא דרך אחרת להדברות אבל בשום אופן לא באמצעות הילדים,ולא בלחץ.

זה כבר לא בידיים שלי

הוא עזב את הארץ. אבל, גם אם הוא היה פה, לא הייתי נותנת לו לראות אותן יותר. זו הפעם השלישית שהוא עוזב מבלי להיפרד. כל פעם מגיע לכמה חודשים ושוב עוזב. הפעם שבר את השיא של עצמו וברח אחרי שבוע וחצי ללא כוונה לחזור. כל פעם שהוא עושה את זה, הוא שובר את הילדה מחדש. חושבת שעדיף שלא יראה אותן בכלל מאשר בצורה שהוא נוהג <פניתי לעובדת סוציאלית והיא הסכימה איתי שזו התעללות נפשית בבנות>. למען האמת, כרגע גם לא צריכה להגיע להחלטה כלשהי. הוא החליט שהוא מתנתק מהן. זה בא ממנו, הציב להן עובדה. שום הידברות כבר לא תהיה בינינו. גם אם עוד שנה הוא יתעורר וירצה ליצור איתן קשר, לא אסכים.

תרם זרע וברח

תשכחי ממנו. תתחילי לחיות את חייך..ותפסיקי לתת תירוצים לבנות. הן יודעות מי אבא שלהן. תתחילי לתפקד כאילו אין אבא. נקודה. אבא זה לא רק אחד שנותן כסף לפרנסתם..זה אחד שאכפת לו..זה אחד שאוהב אותן..ומשקיע בהן את זמנו. הוא לא אבא. הוא סתם תרם זרע. תרתי משמע. על מזונות? מה אין לו הורים בארץ? הייתי מתייעצת עם עו"ד לגבי תביעת מזונות מההורים שלו. כבר היו דברים מעולם..

למעלה