זהו! גמרתי!

Zeddem

New member
זהו! גמרתי!

עכשיו גמרתי לראות את כל הפרקים בבאפי. אני יודע שזה מאוחר אבל בהתחשב שגיליתי את הסדרה רק בחודשים האחרונים אני די מרוצה מעצמי. ראיתי בסטאר וורלד אבל לא היתי סבלני והורדתי את כל הפרקים (כן, כל ה-144). תמיד ידעתי על קיומה של הסדרה אבל היא תמיד נראתה לי די מטומטמת (בלונדינית שמרביצה למפלצות). סדרה ממש מצויינת, אולי הטובה ביותר אי פעם. עכשיו נשאר רק אנג'ל ופיירפלי.

alond

New member
חבל שלא ראית אנג'ל במקביל לבאפי.

לא שזה כל כך חשוב אבל זה יותר נחמד.

Reshefgarcia

New member
וגם...

מאוד מקל בקטע של פרקי CROSSOVER שלפחות בעונות 4+5 זה די קריטי...

Reshefgarcia

New member
לפני כמה חודשים....

השגתי את ההישג הכי גדול שלי שקשור בבאפי... חבר טוב שלי,שבמשך שנים סירב לחלוטין לראות את באפי...שנים,אני אומר לכם... הסכים לראות איתי את העונה הראשונה,מתוך ההנחה שאם הוא לא יאהב,נפסיק אחרי עונה אחת... מיותר כמובן לציין את ההמשך... הוא התמכר לגמרי הוא רשמית דלוק על ווילו (ובשל כך מתעב את אלקסיס דניסוף) מעריץ את ספייק וזהו... אנחנו כרגע בעונה 5 רק...ככה שוואוו...הוא לא ראה כמה מהפרקים המובחרים ביותר...הוא עוד לא יודע מה מחכה לו.... אני גם הרווחתי כתוצאה מזה...ישבתי לראות את הסידרה מההתחלה עם מישהו שלא היה לו מושג ממנה...וזה כ"כ כיף,כי זה כמו לגלות אותה מחדש... זהו...סתם רציתי לנצל את השירשור כדי לספר לכם על זה...

הוי אני כל כך מקנאה בך...

גמני מנה להוריד את הפרקים כי גמני התמכרתי לא מזמן לבאפי... אבל זה לא יורד והכל מבולבל!!בעעעע

talrv

New member
שמרו על התמימות פה.

אנחנו לא יודעים מה זה אימיול, וכמובן שלא מנסים לגלות על גבי הפורום. והורדות? ככדי לראות את הפרקים קונים את הדיוידי הרשמי, או שידורים חוזרים. נכון? אני לא אוהבת למחוק הודעות, אז תזהרו עם זה. טל.

למעלה