זהו, גמרנו.

זהו, גמרנו.

פתאום קלטתי שאחרי כל ההכרזות שלי שאני מתעבת רחמים עצמיים, מאז שגיליתי את הפורום הזה אני פשוט יושבת ונותנת לעצמי לרחם על עצמי על הנייר. פתאום אני תוהה מה אכפת לכם על כל סכין שאני תוקעת בעצמי? ולא אכפת, וגם לא יהיה, ומספיק לרחם על עצמי. אז זהו, זו ההודעה האחרונה שלי לפחות בנוסח הזה, הקץ לתיאורים הפלסטיים של הצוואר והידיים והבטן והבור שבתוכו אני מצויה. תודה על ההקשבה, גם אם בעל כורחכם.. אוהבת אנאבל לי.

אילנה.

New member
לפני שאת מחליטה...

אני מבינה למה את מתכוונת. לפני שנכנסתי לכאן לא העזתי להראות חולשה תהומית שכזאת , ``אני לא ארחם על עצמי כמו איזה מסכנה שגם יצרה לעצמה חיים דפוקים וגם בוכה עליהם`` אבל , ויש אחד כזה , לא הכל אנחנו יצרנו וגם מותר לבכות ואפילו רצוי כי זה מעורר אותנו להבין את מצבנו ואם אנחנו לא עושים זאת פנים אל פנים אז לפחות פנים אל מחשב... אני רואה את הפורום כמקום לתת פורקן שאני לא מרגישה כל כך נוח בשום מקום אחר. ואני אדבר בשם עצמי לפחות , שאותי כן מעניינים הסכינים שאת נועצת כי אני גם עושה את זה. זה לא אמור להישמע ככה כי זה נשמע אגואיסטי משהו אבל כוונתי היא שאם שתינו עושות את זה -והלוואי שלא - אז לפחות שתינו כאן... מקווה שלא נשמע טיפשי מדי

למעלה