יוצאת* D:
A atypique New member 15/1/07 #3 רוצה נעשה חיים ביחד? ../images/Emo8.gif סתם. אז מה, באה לפה הרבה?...
A atypique New member 15/1/07 #9 נדבר על זה בארוחת ערב רומנטית? (מובן שאת משלמת, שכן - לא נראה לי שארוחת ערב מוכרת לצרכי פיקדון)...
א אזרח111 New member 15/1/07 #5 אזרח יש רק 1 ......../images/Emo11.gif אם אתה מתעקש .... אתה יכול לקרוא לעצמך Civilian
A atypique New member 15/1/07 #6 אמ...אני אקח את זה לשיקול דעתי ../images/Emo12.gif אם אתה מתעקש, אתה יכול לקרוא לעצמך sexually deprived.
אמ...אני אקח את זה לשיקול דעתי ../images/Emo12.gif אם אתה מתעקש, אתה יכול לקרוא לעצמך sexually deprived.
J Jan22 New member 16/1/07 #15 ברוך הבא לחיים האמיתיים תכיר את החברים החדשים שלך - ביטוח לאומי ,מס הנסה ,ביטוח בריאות ,ארנונה ושות'! BEST REGARDS!
ברוך הבא לחיים האמיתיים תכיר את החברים החדשים שלך - ביטוח לאומי ,מס הנסה ,ביטוח בריאות ,ארנונה ושות'! BEST REGARDS!
A atypique New member 16/1/07 #16 לא משלם גרוש למושחתים האלה! אני אחזור לצבא בתור נגד, וכל היום פרחות יכינו לי קפה. לא סתם נגד, אלא נגד בבה"ד 1. ראה מצ"ב.
לא משלם גרוש למושחתים האלה! אני אחזור לצבא בתור נגד, וכל היום פרחות יכינו לי קפה. לא סתם נגד, אלא נגד בבה"ד 1. ראה מצ"ב.