זהו גי'פ אינפיטי infiniti_fx45 מה דעתכם עליו ?
K kfirba New member 13/7/07 #4 זה לא ג'יפ זה חרטא או כמו שאומרים ג'יפ אמיתי זה ג'יפ שאפשר לשטוף אותו עם צינור מבחוץ, אבל גם מבפנים.
A ala40 New member 13/7/07 #5 צודק זהו קרוסאובר שילוב של גי'פ ומשפחתית ,המעניין שבאינפיטי זהו נקרא ג'יפ .
S smile2life New member 14/7/07 #10 לא מסכים להגדרה אין שום פסול בנהיגת שטח והנאה מיתרונות של רכב מנהלים ונוחות....
ר רנדי ממולה New member 13/7/07 #7 אינפיניטי זה חטיבת היוקרה של ניסאן אם אני לא טועה כולם יבוא אישי. לקרוא לזה ג'יפ? ממש לא. גחון יותר נמוך מהרנו 4 שהיתה לי לפני שנים רבות (והיתה רכב שטח טוב אגב )
אינפיניטי זה חטיבת היוקרה של ניסאן אם אני לא טועה כולם יבוא אישי. לקרוא לזה ג'יפ? ממש לא. גחון יותר נמוך מהרנו 4 שהיתה לי לפני שנים רבות (והיתה רכב שטח טוב אגב )
A ala40 New member 13/7/07 #8 אם כבר רנו 4 . חצה את מסלול הדקאר בהצלחה וכמעט בלי תקלות בתחילת שנות ה-80 ,וכמובן סיטרואן דה שבו . ועוד עובדה היתה פעם דה שבו סהרה שנסעה כמו גי'פ לכל דבר וזה היה בשנות ה-50-
אם כבר רנו 4 . חצה את מסלול הדקאר בהצלחה וכמעט בלי תקלות בתחילת שנות ה-80 ,וכמובן סיטרואן דה שבו . ועוד עובדה היתה פעם דה שבו סהרה שנסעה כמו גי'פ לכל דבר וזה היה בשנות ה-50-
A ala40 New member 14/7/07 #13 סיטרואן דה שבו סהרה . אחד המכוניות שטח הזקנות והמצויינות ,רק חבל שיוצרה בכמות קטנה ושהיא נדירה מאוד היום
סיטרואן דה שבו סהרה . אחד המכוניות שטח הזקנות והמצויינות ,רק חבל שיוצרה בכמות קטנה ושהיא נדירה מאוד היום