זהו את הפרק

randomguy

New member
אל תגלי עדיין

אני מנחש שזה מאחד משני הפרקים הראשונים של עונה 1. אם תתני לי 22 ניחושים אני בטוח מנחש. אולי תתני רמז קטן?

Hieros Gamos

New member
זה לא 19 וזה לא משני הפרקים האחרוני

ם של עונה ראשונה או הראשונים, וזה מעונה ראשונה...

Hieros Gamos

New member
BTW אני שונאת את פרק 6...ויש שם

את לינקולן מPrison break שאני באמת שונאת אותו. אבל המחלה שם מגניבה

Hieros Gamos

New member
טוב אני שמה לב שאתם לא ממש יודעים

לכו תראו את עונה ראשונה שוב, בפקודה. בכל מקרה, האוס לקאדי בDNR, פרק 1X09 אחרי שהיא אומרת לו שג'ון הנרי ג'יילס שם ולא ביקשו אותו אלא את פורמן... הממ....סצינה סצינה... House:..." don’t care if you can walk, see, wipe your own ass. It’s always ugly, always. " עכשיו, אם אתם לא מצליחים את זה אני פשוט עוברת אחד אחד, שמה אתכם ברשת וגוררת אתכם לכאן ואז עושה לכם מרתון האוס. ואני אכריח את כולכם לראות את עונה שנייה *מוואהאהאהאהא
*

Hieros Gamos

New member
אני יודעת שזה קל, אבל גם הקודם היה

קל ולא עניתם! Acceptance, 2X01 הממ... Wilson: What makes you think I haven’t put the moves on her? Oh. Oh, boy! You’re in trouble.

gs4ever

New member
הנה התשובה

בפרק :Role Model עונה 1 פרק 17 . והשאלה שלי מאיפה הציטוט הבאה? Dr. Wilson: Oh, and if you need condoms, I've got some. House: Did your wife give them to you ?

Hieros Gamos

New member
אני די בטוחה שגם זה מlove hurts

1X20 Cameron: What do you do with your cane? אני מצטערת אבל זה יכול להתפרש בצורות כל כך מצחיקות
אממ כן. עכשיו guess away *מתחמקת מהספרי מיקוד שרודפים אחרי*

Hieros Gamos

New member
Heavy LOL זה כזה קטע מצחיק, עם ההיא

שבוגדת בבעלה ומתחילה להגיד להאוס שככה נשים אמיתיות נראות
House: Yes!I want you to tell me that your life is important to you, because I don’t know! Because that’s what’s on the table right now your life

pink panther 8

New member
אמממ...

זה הפרק אם החולה הזו שרוצה למות בכבוד ואז הוא מתעצבן אליה ואמר לה שאין כזה דבר למות בכבוד? או שאולי זה הפרק אם האישה הנשואה לא ניראה לי שזה הניחוש הראשון יכול להיות?

שני ניחושים

1. הפיילוט, עם המורה שמוותרת ורוצה למות 2. האמא שלקחה סמים או שהאוס חשד בה שהיא לוקחת סמים [למרות שהוא עושה את זה לכל אחד] או משהו כזה
אני לא ממש זוכרת מה היה הסיפור... אני בעיקר זוכרת שבתחילת הפרק היא הרצתה ואז הרגל שלה נהייתה משותקת

Hieros Gamos

New member
אממ אני מניחה שזה 2

למרות שההגדרה שלך מאוד מבלבלת אותי...וזה לא ממש סמים

למעלה