זהו את הפרק-נורא קל!!!

PPG bubbles

New member
זהו את הפרק-נורא קל!!!

הקטע הזה פשוט מתוק-אני יודעת שאני פרוטקציה לבאבלס אבל אני מתה עליה.... הוא נורא קל וגם הפרק שודר לא מזמן אז תהו רק לקרוא ולהיזכר ואח"כ יש לי שאלה... BUBBLES: ya! its was a big machine! bigger then his laser machine even even bigger,bigger then any bigger machin! or even bigger then the bigest machine as bigger then bigger!!!!!!!!!!!!! מתוק!!!!!!!

אני לא ממש בטוח בשם

נדמה לי שקוראים לא: the bare facts וזה היה הפרק שראו הכל מנקודת מבתו של ראש העיר

PPG bubbles

New member
נכון!!! אז בקשר לשאלה....

ראיתי את הפרק ובסוף כשגילו למה הן צחקו היה לי טלפון ועד היום אני לא יודעת למה הן צחקו אז תעזרו לי!!!

אופס... שחכתי לרשום את שלי...

the city of townsville, wins team-work award אני חושב שככה כותבים את זה זה לא כל כך קל כמו של סיון אבל זה לא כל כך קשה

הרי מוג´ו ג´וג´ו חטף אותו... אז הוא

גם כנראה הפשיט אותו... אולי הוא הומו או משהו כזה...

PPG bubbles

New member
יכול להיות לא?? חחחחחחחח

אולי מי יודע? איזה פרק מוזר.... אז אתה היחיד פה מה?? אין פה הרבה אנשים אף פעם!!

אין הרבה אנשים בעיקר בלילה...

למה את לא מנסה לענות על השאלה שלי? יש לך איי סי קיו?

casperit

New member
נדמה לי שהפרק שלך...

הוא 3 girls and a monster אבל אני לא בטוחה. ויש לי רעיון כל אחד שמצליח לפתור שם משפט אחר, טוב? אוקי אז אני שמה ציטוט (אם הצלחתי), אני בטח עושה את זה מזה קל: Bubbles: Crayons are nice. Blossom: Books are nice. Buttercup: Lizards are nice. Bubbles: I like flowers! Blossom: Computers are good. Buttercup: A football! Bubbles: Stuffed animals! Blossom: A calculator! Buttercup: A mackerel! Bubbles: More flowers! Blossom: A compass! Buttercup: Boxing gloves! Bubbles: Ribbon! Blossom: Art! Buttercup: Band-Aids! יעל

twisted sister

זה היה הפרק נכון? הנה שלי: i am not bubbles, bubbles is not my name אני לא כותב מי אמר את זה... מצטער. וזה לא לגמרי כל המשפט יש לזה עוד המשך אבל אז זה יהיה ברור מידי.

casperit

New member
הפרק שבבלס חושבת שהיא מוג´ו

los dos mojos אם אני לא טועה. Buttercup: Hurry up?! Blossom: Yeah! Bubbles: Yeah! Buttercup: All right. זה די קשה לפי דעתי.. יעל

הפרק עם השמיכי של באטרקאפ

פרק קורע מצחוק ובמיוחד הסוף אני חכם אני חכם ושלי Narrator: Mom’s hot apple pie Woman: Hi, Billy! Boy: Hi, Mrs. O’Hara!

casperit

New member
אממ אממ

הציטוט שלי לא היה מהפרק עם השמיכה של באטרקאפ... יעל

casperit

New member
רמז:

(כי אם אני אתן עוד ציטוט יהיה נורא נורא קל) אחד הפרקים המיוחדים של בלוסום... יעל

הקפצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה