דומה= תודה**
S s u p e r t a l New member 18/6/04 #23 היא קצת יפה מדי בשביל גוון../images/Emo35.gifחחח... לא, היא דומה לה.... אאויי תסימי לה שימלה אדומה ואז זה יהייה באותו יום שהיא חונקת את תרסה חחחח..... + (תרזה(באיתן))= -ואז- -ואז- -ואז- חחחח.....
היא קצת יפה מדי בשביל גוון../images/Emo35.gifחחח... לא, היא דומה לה.... אאויי תסימי לה שימלה אדומה ואז זה יהייה באותו יום שהיא חונקת את תרסה חחחח..... + (תרזה(באיתן))= -ואז- -ואז- -ואז- חחחח.....
S Shir cp New member 18/6/04 #24 שלושתם צ'ריטי....כנסו דחוף ../images/Emo175.gif כולם צ'ריטי יש אחת על הנדנדה........
S s u p e r t a l New member 19/6/04 #30 איזה חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif
איזה חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif
S s u p e r t a l New member 19/6/04 #31 יאוווו......./images/Emo70.gif הן ממש דומות...../images/Emo70.gif
S Shir cp New member 19/6/04 #32 חכי ותראי את זה....../images/Emo175.gif פעמיים קיי....חחחחח(פעמיים בוסקילה)
S s u p e r t a l New member 19/6/04 #33 פחחח..... הבוסקילאיות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לא אבל יפה
S s u p e r t a l New member 19/6/04 #36 אאאאוווףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שמישהו יכנס ל- פורום.....
S Shir cp New member 19/6/04 #37 תראו מה יצא לי......./images/Emo175.gif תראו...משמאל הבובה המקורית ומימים ניסיתי לצייר את אותו דבר בדיוק ויצא לי דומה... עשיתי את הבובה מימין לבדי....
תראו מה יצא לי......./images/Emo175.gif תראו...משמאל הבובה המקורית ומימים ניסיתי לצייר את אותו דבר בדיוק ויצא לי דומה... עשיתי את הבובה מימין לבדי....
C crazystav New member 19/6/04 #39 איזה יופי!! ! ! כל הכבודד על הבובות אהה והבובה הראשונה ברור שזאת אייבי לא?! אני יש חשבתי שזאת אייבי לפי הבגדים.... אבל בעצם אני לא בטוחה מממ חח טוב אז בכל מקרה הבובות יפות
איזה יופי!! ! ! כל הכבודד על הבובות אהה והבובה הראשונה ברור שזאת אייבי לא?! אני יש חשבתי שזאת אייבי לפי הבגדים.... אבל בעצם אני לא בטוחה מממ חח טוב אז בכל מקרה הבובות יפות