זהו, אני צמחונית!!!!

תותית104

New member
זהו, אני צמחונית!!!!

ראיתם אתמול איך התנהגו לפרות ולכבשים בדרך לשחיטה?
אני ראיתי רק את הפרסומות והעדפתי לא לראות את כל הכתבה בחדשות.
זה פשוט ממממממזעזע.
לא מספיק אנו מגדלים אותם רק בשביל שיגיעו לצלחת שלנו עוד צריך להתעלל בהם?
אני מתחייבת בזאת להשתדל להיות צמחונית.
תות.

תותית ראית איך מתעללים בצמחים.....

מרססים אותם ברעל,משקים אותם במי קולחין ואוכלים אותם חיים ....

נ.ב

ללא כל קשר ההתעללות בבעלי חיים בכלל , היא מחרידה ומקוממת.

תותית104

New member
זהו, עכשיו השתכנעתי סופית

גם צמחים לא ארעיף עוד על קיבתי הזללנית ....
מעכשיו רק מים......מים מותר?

TJ

New member
אל תכנעי לכוחות הרשע

עברי לצמחונות אורגנית.

יעלה כמה שיעלה. כך אני נוהג ומצפוני וארנקי נקיים.

שרונהה

New member
לא ראיתי

אבל אני מזמן כבר לא נוגעת בעוף,
וגם לא בביצים.....
{של העוף, של העוף
}

ללא הציניות הראויה והצודקת של החייזר

אינני צמחוני, לא אהיה צמחוני וגם לא טבעוני.
מי שממש רוצה להימנע מאכזריות כלפי יצורים חיים [ צמחים הינם יצורים חיים ] יאכל אך ורק פירות שנשרו מהעץ, ירקות שצנחו על האדמה, ללא ריסוס חו"ח.
מקסימום ימות בגיל 15/16, מה יש?!

מנץ1

New member
בתור ילדה שנישלחה עם העופות לשוחט כל שבוע

אף פעם לא אהבתי בשר או עוף, למרות שאני לא צימחונית , בכל צורה שהיא זה נראה גרוע....
הבת צימחונית,
ומלפני חודש גם בעלי,
הם עשו הסכם היא הפסיקה לעשן והוא הפך לצימחוני.

מזכיר לי אחד מהמיתוסים המשפחתיים

על סבתי, שנשלחה בגיל 3 לשוחט וראתה איך שוחטים שם צרנגולת או עגל או משו אחר, וחדלה לאכול בשר. אלא שפעם בשנה היא נהנתה לאכול בשר עוף בביתנו תוך הצדקה של "טמטום" היא אכלה שורש סלרי עאלק.
כדי לאכול בשר יש להרוג את בעל החיים. אנחנו חיות, טורפים ואוכלי כל. על מנת לשרוד אנחנו צריכים לאכול. תנועות הטבעונות והצמחונות אופייניות לעולם ה"ראשון" העשיר והשבע שאינו מכיר את מאבקי השרידה וחיפוש המזון של העולם השני והשלישי. זו הגישה של מנכ"ל משרד הרווחה החצוף, שגודל בטנם של ילדים הוא הוכחה לרעבונם מבחינתו. אלה אותם אנשים שמונעים חקלאות מתוחכמת שמבטיחה יבולים רבים שיספקו את הצורך במזון בעולם השלישי, אלה אותם אנשים שאין להם כנראה מושג מה זה לשתות מים פעם ביום, וגם אז לא בטוח שאתה לא מרעיל את עצמך.

מנץ1

New member
על זה נאמר "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו".

באמת השבעים בארץ לא יודעים מה זה כשאין, לצערי אני יודעת, כבת לעולים חדשים שלא פונקו ע"י הממסד, שגדלתי בדרום הארץ וראיתי מצוקה אמיתית של אנשים,
ואני מעריצה את הורי שהכריחו כל אחד מ-4 הילדים ללמוד , לקחנו הלוואות ומלגות לשם כך , דחפו אותנו בכח מהמקום בו גדלנו, וב"ה כולם מסודרים היום,
עצוב לי על אוכלוסיה גדולה שלא מצליחה/מוצאת את הכח, לעשות את השינוי.

גם אני גדלתי במשפחת מצוקה

שבפרברי ירושלים, בה סבתי עבדה עד צאת הנשמה כמעט כדי לעזור להוריי [ כולל קניית ירוקת, פירות רקובים במידה בשוק, כדי שיהיו ויטמנים לנכדים, בחיי! ]
של ימי מריבות ובכיות וחרדות אינסוף מכך שלא יהיה כסף לאוכל, של צמצום וקמצנות והעברת בגדים מאחד לשני.
מן הצד השני כמו הורייך, חינוך, השכלה דחיפה קדימה בכל הכוח, כדי לא להנציח את העוני הכלכלי ולא להופכו לעוני תרבותי.
אבל אני לא שופט
ואני רואה בהתנהגות של העולם השבע ואנשים בתוכו חוצפה ממדרגהנ ראשונה המאפיינת אגב את הקפיטליזם הוולגרי בו אנחנו חיים, בכל העולם.

היתקליף

New member
ומה עם ניצול מחפיר של בני אדם?

בתעשית הביגוד וההנעלה, האלקטרוניקה, וגם - אם מדברים על צמחונות - בחקלאות.
אם את רוצה להפסיק להרויח מניצול והתעללות, צריך להתחיל להפסיק לצרוך מוצרים שייצורם פוגע בבני אדם.

זו שיטת הביבי הידועה כבר מכהונתו הראשונה

מה זה חשוב שעובדים חצי משרה ולא מרוויחים מספיק - העיקר שעובדים ומופיעים בסטטיסטיקה כעובדים.

מנץ1

New member
המשכורות בעיקר בפריפריה,אנשים עובדים המון

שעות והשכר מבזה.
היתה הפגנה ברוטשילד של מעמד הביניים,
את השכבות הנמוכות בכלל שכחו, לא מתייחסים, לא מדברים....מה חושבים שזה יעלם מעצמו?

מעמד הביניים בהחלט לא תעניין

בשכבות החלשות, זה מאיים עליו מאוד, מעמד הביניים הוא חוט השדרה של הקפיטליזם והתרבות הבורגנית-הקניינית-הצרכנית-המערבית.
החלשים - שידאגו לעצמם.
בלתי מחוברים קוראים להם בעיתונות הכלכלית.

ראיתי את התוכנית התאכזרות לפרות ולכבשים

אני שוקל גם להפך לצמחוני אתמול אכלתי עוף
ממש לא היה לי טעים. קטניות גם יותר טעים גם יותר משביע
ואין יסורי מצפון האמת גם עזובית טוחנת קיטניות
שבורח לה פוק היא מסתכלת עלי במבט בלי כוונה ברח לי

מנץ1

New member
כשאני אוכלת בשר הבת הצימחונית שלי

שואלת במה זה שונה מאכילת הכלב האהוב שלנו?

למעלה