זהו, אני נשברת

זהו, אני נשברת

עברתי תקופה ארוכה, מלחיצה ומתישה ומה שהחזיק אותי זו מחשבה על יומיים בחרמון! יומיים! בחרמון!!! הדרישות שלי לא גבוהות, בחיי
אז איפה השלג שהובטח בפברואר?
מכאן זה רק ילך ויחמיר.
אז עכשיו הדרישות שלי עוד יותר נמוכות: לא אכפת לי אם יש שלג או אין, לא אכפת לי נופים: אני רוצה לגלוש, ולא מעניין אותי אם זה על משהו מלאכותי! מתכננת לעשות כמה שיעורים בסנומולטור! אם לא יעזור אז בטח לא יזיק.

גם סופ"ש במזרח אירופה יוצא סביב 2500 ש"ח

אפילו עם טיסות של הרגע האחרון באמת. מה גם שאין לי כ"כ עם מי לנסוע כי לזוגתי נראה משוגע לטוס עכשיו לשלושה ימים...

marceloros

Member
מנהל
נכון אבל כמה יעלה שטיח?

חבל על הכסף בלי הנופים זה סתם מדריך שצועק עלייך.

alonaski

New member
למה משוגע?? יש לכם כלב/ים חיות בבית?...

- תביאי אלי - אני אשמור לך עליהם!!!

יש כלבה ושלוש חתולות

הגעת בתקופה טובה שאין בה שום אומנה ושום בע"ח אקזוטים כמו גור עטלף שצריך לקום אליו כל 3 שעות בלילה (היו שניים, בתקופות שונות...) או יונים (גם היו...).

אבל חיות הבית הן לא הבעייתיות בסיפור. לאישה יש כל מיני מילים גדולות ומוזרות כמו "חסכון בכסף", "נוסעות לחודש עוד מעט", "חבל לנסוע ליומיים" ועוד כל מיני אמרות שפר שאני לא מתחברת אליהן.

alonaski

New member
טוב ניסיתי... בכל אופן, כשתסעו לחודש עוד מעט

ויהיו לכן חיות מעניינות לשמירה וטיפול עד שתחזרו (כמו גור נמרים/אריות שטרם ניגמל, צמד חוטמנים וכד'...) - אז דברו איתי!
יכול להיות שאוכל לעזור לכן בזה!

לאן אתן נוסעות לחודש עוד מעט?...

iris mom of two

New member
בואי לפה!

אני בחמישי לוקחת את הילדים לאתר גדול בהרהה מאתר הבית. נסיעה של שעתיים וחצי מהבית. רוצה להצטרף? יש אפילו כלב. ובהחלט ממליצה לגלוש עם הילדים, הם יותר קרובים לגילך ולרמת הגלישה שלך.

איך סבבה? אפילו הם כותבים "תנאים בינוניים"

ואם המעולים הם טובים אז הבינוניים הם גרועים.... לא?

nimrodskipass

New member
ראית את סקירה?

תמיד טוב מראה עיניים...לא צריך לצפות לשלג אירופאי, אבל גם תנאים אביביים יכולים להיות מאוד מהנים למי שאוהב

מפחיד אותי הקרח בבוקר

בשנה שעברה הגעתי לחרמון וביליתי עד 12 בקפיטריה בשביל לחכות שיגמר הקרח. אולי זה רעיון לא רע, אם אין קרח בבוקר. איך לא היה קרח בבוקר?

marceloros

Member
מנהל
במקומך אני מחר על ההסעה

לא נראה לי שסקי פס מחרטטים.
אם אני נסעתי לבנסקו למרות כל הגיחוכים כאן...

למעלה