זהו אני מבואס

Pavel101

New member
זהו אני מבואס

אני לא מבין מה הבעיה אאצלי.... אני בן 16, נמצא הרבה בחברת בנים ובנות, עם בנות אני תמיד בחברתם וצוחק והכל וכיף להם איתי. אבל כשאני רוצה להתקדם למשהו שיותר מידידות זה לא יוצא לי, אני לא יודע איך להסביר את זה. אני נגיד נמצא עם בת, אנחנו צוחקים ביחד, כיף לה איתי אבל כשאני רוצה לעבור למשהו יותר מזה אז היא פשוט לא רוצה אני לא יודע מה אני לא עושה טוב. טוב לא יודע למה סיפרתי לכם את זה, אני מקווה שאולי מישהו יזדהה איתי פה או יעזור לי

PEACE FOR ALL

New member
אמממ... אני לא יכולה להזדהות.. אבל

יש לי ידיד טוב שכל הזמן מתלונן בפניי על בעיה בדיוק כמו שלך. אז תשמע, אני לא מכירה אותך, אבל אני יכולה להגיד לך בדיוק את מה שאני אומרת לו. אני לא חושבת שהבעיה היא איתך. אם מישי לא רוצה אותך זה בטח בגלל שכיף לה איתך כידיד.. אם אתה אומר שהכל בסדר ואתם צוחקים ביחד ונהנים, אז בטוח שאתה בסדר! אתה לא צריך להיות מודאג. אתה סך הכל בן 16.. אני יודעת שזה מפריע לך, אבל יהיו עוד המון בנות בחיים שלך, שאני בטוחה שירצו איתך קשר מעבר לידידות! באמת, כל כך הרבה פעמים שמעתי את ידיד שלי מספר לי כמה זה מפריע לו, שאני ממש יכולה לדמיין לעצמי מה אתה מרגיש. ואני אומרת לך מכל הלב (לא בשביל להרגיע אותך או משו...), שאם עד עכשיו לא הגיעה מישי שתרצה אותך, זה עוד יבוא! יש לך עוד המון זמן.... שיהיה בהצלחה!

Pavel101

New member
תודה על התגובה

אבל הבעיה היא בי כי ככה בעצם אני הכרתי את הידידות שלי, כי הם ראו אותי והייתי מוצא חן בעיניהן ואז אנחנו ככה דיברנו והכל וזה התפתח לידידות אבל אני יודע שזה היה יכול להתפתח למשהו יותר מזה ואני בטוח בזה. זה קרה לי כבר עם 5 בנות וזה מתחיל להמאס חחח... נו טוב בכל זאת תודה.

יפתח14

New member
זה כל כך מעצבן!!!

יש לי ידידה טובה שבחדשיים האחרונים אני מרגיש שאני ממש מאוהב בה... היינו ממש ידידים טובים וזה.. אמרתי לה שאני מאוהב בה לפני שבוע בערך...והיא סירבה...זה היה ממש מבאס.. החלטנו שננסה להיות ידידים כמו קודם....

PEACE FOR ALL

New member
זה מה שאני אומרת....

שהן רוצות להיות ידידות שלך! זה אומר שכיף להן איתך כידיד... אז מעכשיו אם אתה רוצה לשנות את המצב, כשאתה מתחיל קשר עם מישי חדשה, תן לה להבין מההתחלה שאתה רוצה איתה יותר מידידות. שלא תגיע למצב שבו תהיו ידידים טובים, ופתאום תגיד לה שאתה רוצה יותר. ישר מההתחלה של הקשר שלכם, תראה לה שאתה לא רוצה להיות סתם ידיד שלה. שאתה רוצה יותר. אל תתן לזה להתפתח לידידות עמוקה... מקווה שעזרתי!

Pavel101

New member
ואיך אני אמור לעשות את זה?

מה אני אמור לעשות שהן יבינו שאני רוצה יותר מידידות?

PEACE FOR ALL

New member
נו.... אתה יודע...

לתת להן להבין שהן מוצאות חן בעינייך! שמע... מה שעשית אחרי שכבר הייתם ידידים ורצית לעבור ליותר, תעשה בדיוק אותו דבר! אבל בתחילת הקשר... אוף!!! אני לא כל כך יודעת איך לנסח את עצמי! אני מקווה שהבנת אותי... אם לא, תכתוב לי ואני אנסה להסביר את עצמי טוב יותר..

עצה..

לדעתי הן מסרבות להעמיק בקשר מפני שאתה סוג של בן אדם שנדבק לכול הבנות (אולי אני טועה.. אבל עדיין..) אם הבת איתה אתה רוצה קשר רואה שיש לך קשרים עם בנות אחרות, ואפילו ידידות, ברור שהיא לא תסכים... זה אפילו הגיוני שהיא לא... כדי שאני אוכל לעזור לך יותר תגיד לי איזה סוג בן אדם אתה? ותפרט..

גם אצלי זה ככה..

אבל זה מתקדם... ואז כולם עוזבים אותי...=( תקראו תהודעה שלי מלמעלה... אממ.. אין לי תשובה! סוריי...

למעלה