זהו, אני כבר אחרי...

Opinionated

New member
זהו, אני כבר אחרי...

רשמית הצטרפתי למועדון. אחרי ניתוח מוצלח של אנדו' דרגה 3. סוריאנו אמר לבעלי שהכאבים היחסית מעטים שהיו לי הפתיעו אותו לנוכח הממצאים. כל האברים היו דבוקים אחד לשני. שיינמן אמר שלא היתה לי שום דרך להיכנס להריון, מאחר והחצוצרות היו קבורות מאחורי השחלה. מה שמעניין הוא שיום לפני הניתוח אמר לי הרופא התורן במחלקה (לא נזכיר שמות...) שהוא לא מבין למה אני הולכת לניתוח נוכח ממצאים כ"כ קטנים (ציסטה שחלתית בגודל 3 ס"מ ועוד אחת פארא שחלתית) וש-IVF עדיף על הלפרוסקופיה. בסופו של דבר, מנהל המחלקה אמר לו שיעשו מינימום נזק לשחלה ולמזלנו החלטנו להמשיך. 2 דברים ששמתי לב אליהם: *צוות האחיות במחלקת נשים, כ"כ מקסימות ואכפתיות. *צוות חדר התאוששות מעצבנים ברמה!! הם צעקו על בעלי, שנתן לי לדבר עם אמא שלי בטלפון (שכמובן היה על שקט) ושניה אח"כ הן שיחקו ברינגטונים ומישהי מהצוות דיברה בטלפון על ספיקר!!! שאלתי מישהי שטיפלה בי מה השעה והיא עונה לי: "מה זה משנה? את גם ככה לא תזכרי כלום!" זהו! מקווה שאני לא אראה חדר ניתוח יותר בחיי. יום טוב! דעתנית.

kikona126

New member
מה לא תזכרי כלום? מההתאוששות?

אני זוכרת את האח שבא אלי כשהתעוררתי ואמר שלי שבחיים לא ראה בן אדם שמתעורר מניתוח עם חיוך, ואז לפני שהעבירו אותי למחלקה הוא אמר לי שעשיתי לו את המשמרת. והוא אפילו בדק שאני זוכרת איך כותבים את השם שלי... אז כן זכרתי... מה שלא זכרתי או לא שמתי לב זה שבמחלקה הבחורה שהיתה לידי שוחררה וכשכיבו לי את המזגן, וקראתי לאחות לבקש שתדליק חזרה אבל תברר עם השנייה שלא קר לה, היא לא הבינה על איזה "שנייה" אני מדברת
ואני ממש התווכחתי איתה שיש שם מישהיא... איזה פאדיחה! (זה המורפיום!!!) (אבל אני לא הייתי בשיבא) תרגישי טוב! תנוחי כמה שאת יכולה, וטוב שזה מאחוריך ושעשית את הניתוח בזמן. ומפה שיהיה בהצלחה בכל שלבך חפץ!

זואילי

New member
החלמה מהירה ../images/Emo140.gif

זה כ"כ חשוב מה שאת כותבת, כי הרבה נשים חושבות שאנדו זה רק ציסטות, או רק כאבי מחזור. וכו'. כל ה"רק" האלה, כשיש אנדו - זה עולם ומלואו. ובמחלה כזו נבזית - תמיד יש הפתעות. ולא תמיד יש קורלציה בין המימצאים לכאב ולהיפך. אין לי מושג איך נראה צוות חדר ההתאוששות. כי גם אם תיקשרתי - לא זוכרת את הפנים שלהם. צוות האחיות במחקלה - אכן מדהימות. תנוחי, תתאוששי בקצב שלך, קחי את הזמן ותתפנקי. שיהיו רק בשורות טובות

למעלה