זהו אני כבר אחרי

talior3

New member
זהו אני כבר אחרי

היי לכולן ביום ראשון השבוע עברתי לפרוסקופיה בתל השומר וזה מה שהתגלה: האנדומטריוזיס היה ברמה מאוד נמוכה- מוקדים באגן ברמה שטחית שנצרבו והוסרו, אך התגלה שיש לי גם אדנומיוזיס שמזה אי אפשר להיפרט וזה דיי מדכא כי זה מקור הכאבים שלי בשמונה חודשים אחרונים. סוריאנו אמר שלהיכנס להריון בארבעת החודשים הקרובים היא הפתרון הכי טוב וכל האמצעים כשרים- רק הלוואי שהיה כל כך להיכנס להריון לפי הזמנה. קבעתי תור לרופא פריון בשבוע הבא כדי לקבוע איזה סוג טיפול יהיה הכי טוב. בנתיים אני מחלימה לאט מהניתוח ומקווה לטוב.

החלמה מהירה../images/Emo140.gif

טוב שאת אחרי וטוב שיחסית המצב קל (חוץ מהאדנומיוזיס
). עכשיו תנוחי ותתפנקי. ושיהיה
בנסיונות אח"כ.

החלמה מהירה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ולא להתאמץ, בעיקר לנוח! תרגישי טוב...

בלה73

New member
החלמה מהירה לך ולמבוהלת

מבוהלת - האם כבר קיבלת את המחזור הראשון לאחר הניתוח? כמה זמן עבר מאז הניתוח שלך והאם חזרת כבר לעבודה?

היי בלה

לא, עדיין לא קיבלתי מחזור, אני אמורה לקבל לקראת סוף החודש ונאמר לי שהמחזור הראשון לאחר הניתוח אמור להיות קשה מאוד.... עדיין לא חזרתי לעבודה, אחזור ביום שלישי או רביעי הזה.... מדוע שאלת לגבי המחזור הראשון לאחר הניתוח? אני צריכה לצפות למשהו מיוחד?

בלה73

New member
לא, ממש לא

לא התכוונתי להלחיץ, אלא להיפך. אני גם צריכה לעבור את הניתוח (באוקטובר, מקווה שיצליחו להקדים) ורוצה להיות מוכנה לכל דבר. ידע מרגיע אותי (-: הכאב העקרי שאני סובלת ממנו הוא בדיוק כמו המצב שתארת אצלך: כאב אגן צד שמאל שמקרין למפשעה ולרגל שמאל. בגלל זה התעניינתי באופן מיוחד. אני עדיין לא מבינה מה מקור הכאב. שני רופאים (רופא נשים בקופ"ח ורופאת משפחה) אמרו לי בודאות שזה אזור המעי הגס, אבל בבדיקת אולטראסאונד אצל באר גבאל הוא לא מצא מעורבות מעי. האם ידעו להגיד לך מה היה המוקד שגרם לכאב?

למעלה