זהו, אני אחרי

בלה73

New member
זהו, אני אחרי

ואני חיה, ואפילו נראה לי שיצאתי מזה טוב, טפו,טפו, טפו. נותחתי לפני כמעט שבוע, יום לפני יום כיפור. שיינמן ניתח. הניתוח היה מסובך יותר ממה שצפו, כי כמובן שחוץ מאיזו ציסטה לא ראו כלום בכל האולטראסאונדים שעשיתי (כולל אצל באר גבל). בפועל מסתבר שהבטן שלי היתה עיסה אחת גדולה, בעיקר החלק השמאלי. הכל היה דבוק להכל, כולל הדבקויות למעי, וחצוצרה מודלקת שיצאה מכלל עבודה ונאלצו להוציא אותה. אני רוצה לשבח שוב את כל הצוות בתל השומר כולל שיינמן, סוריאנו וזולטי שהקשיבו לי ולתלונות שלי. בעצם הם הסתמכו מאוד על התלונות שהצגתי וכמובן על הבדיקה הקלינית שעשו (וכמה חבל שרוב רופאי הנשים לא מסוגלים לאבחן אנדומטריוזיס בבדיקה הקלינית). (ברגע זה החנקתי עיטוש, עדיין כואב כשמתעטשת או משתעלת. התחלתי אפילו לצחוק בצורה חדשה כזו שלא מערבת את שרירי הבטן. אני הרי לא אוותר על איזה צחוק פה ושם
).

החלמה מהירה מתוקה..

טוב שאת אחרי ועכשיו תתכונני להנות מחג סוכות.. שתהיה לך החלמה מהירה וקלה... נשיקות..

החלמה מהירה

צר לשמוע שהגעת לעיסת בטן אבל שמחה לשמוע שעשו בתה"ש עבודה טובה. טוב להיות בבית....מנוחה פינוקים ומנוחה..... ובהחלט לא לוותר על הצחוק אפשר לעזור עם כרית על הבטן....בלחץ קל ....ככה יותר קל עם התעטשויות וצחוקים.

זואילי

New member
החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

יופי שאת אחרי, וקחי את ההצעה של זק לגבי ללחוץ עם כרית על הבטן בזמן צחוק, התעטשויות והשתעלויות - זה עוזר מאוד. מקווה שתרגישי הטבה מהירה ושיגיעו ימים טובים

lilo4

New member
טוב לשמוע שאת אחרי ../images/Emo42.gif

כאב לי לשמוע שהמצב הגיע עד לרמה של כזו עיסה והסרה של השחלה. אבל באמת שהעיקר הוא שאת אחרי, שאת מרגישה יותר טוב וכמובן שאת שומרת על אופטימיות
אין לי הרבה מה להגיד, אבל באמת מכעיס אותי שהרבה רופאי נשים לא יאבחנו אנדו' גם אם הוא יבעט להם בפרצוף [בעצם, ברוב המקרים הוא בועט להם בפרצוף והם עדיין לא שמים לב]

יופי שאת אחרי../images/Emo24.gif

אני מצטרפת להמלצה של זק בקשר לכרית ומוסיפה עוד דבר: שימי שתי ידיים על הבטן או מתחת לחזה ותנסי להשתעל, אבל אל תלחצי, תעשי את זה בעדינות שלא יכאיב כי אם את לא תשתעלי תהיה לך ליחה וזה לא טוב. אני מוסיפה את האזהרה הקבועה שלי ולא כדי להלחיץ או להכניס למרה שחורה חס ושלום פשוט כדי שלא תגיעי למצב שלי: אם יש לך כאבים או חום או שניהם רוצי לבית החולים כי זה יכול להיות חס וחלילה זיהום ולא כדאי לשחק עם העניין הזה. רפואה שלמה

למעלה