זהו. אנחנו מתהפכים!

טאש

New member
זהו. אנחנו מתהפכים!

היום נדבי התהפך פעמיים שלמות מהגב לבטן בלי שום עזרה. חוצמיזה הוא עשה עוד כמה חצאי התהפכויות, והתהפכויות שלא היה לו כח להוציא את הידיים ממתחת לבטן, אבל הוא ממש התהפך פעמיים התהפכות מלאה, שבסופה הוא הרים ראש גבוה ודפק חיוך גאה של "ראיתם? זה אני עשיתי"

mirimel

New member
כל הכבוד!!!! מוקדם../images/Emo45.gif

אדם עשה את זה רק פעם אחת בעקבות טריגר חזק - רצה להגיע לציצי שלי ומאז לא יסף

dafgol

New member
נדבי כל הכבוד ../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

n i s h a

New member
../images/Emo124.gif מzל טוב

למתהפך הגאה! אני מקווה שלא פיספסתם את זה. מאז ההתהפכות של רועי, אני כל הזמן רודפת אחריו עם מצלמה אבל הוא עדיין לא נתן שידור חוזר

טאש

New member
העדים: אמא שלי, אח שלי ואנכי

הבעלול קיבל דיווח ישיר בטלפון אבל די התבאס מזה שהוא לא ראה בעצמו.

כל הכבוד לנדבי!!!

דרך אגב,יעצו לי בטיפת חלב לא להוציא את הידיים התקועות מתחת לבטן אלא לתת להם לנסות ולהוציא לבד. הוא מתהפך מהבטן לגב?(אני שואלת כי יש לי תיאוריה על תינוקות שמתהפכים גב-בטן לפני בטן-גב)

טאש

New member
לרב, אני אכן לא מוציאה לו את הידיים

תשתפי אותי בתאוריה שלך? נדבי התחיל מהגב לבטן. הוא עוד לא מתהפך מהבטן לגב אבל נראה לי שגם זה קרוב....

תשמעי, אולי זה הזוי אבל....

ההתהפכות מהבטן אל הגב קלה יותר.רוב התינוקות מתהפכים בפעם הראשונה בעקבות חוסר שיווי משקל שגורם לנפילה.אח"כ זה כבר הופך להיות מכוון. ההתהפכות מהגב אל הבטן היא קשה יותר ודורשת כח פיזי רב יותר (אין אלמנט של פיספוס ונפילה). נדבי,בר של דפנה,שרון של לוטן ואביתר ילדים גדולים ומכך (כנראה) גם יציבים יותר כשהם על בטנם ולכן הם לא יכולים "להינות" מהתהפכות שמקורה בנפילה. כל השמות שציינתי הם של תינוקות שעושים גב-בטן לפני בטן-גב. אביתר התהפך בגיל חודשיים בטן-גב ומאז שהתיצב-הפסיק עד ללפני יומיים שחזר להתהפכויות בטן-גב וגם בצורה דיי מוזרה. הוא מוריד את הראש עד המיטה ורק אז במאמץ מביא את שאר הגוף (אני אצלם ואשלח). שוב, אולי זה נכון ואולי סתם תירוץ שלי ללמה אביתר לא התהפך עד לאחרונה. זהו, מה את אומרת, יש הגיון??

סליחה, לוטן של שרון ולא להיפך

מקווה בשביל שרון שהיא כבר מתהפכת לשני הכיוונים.....

טאש

New member
יש הגיון, כי גם נדבי

לפעמים מאבד שיווי משקל כשהוא נוטה הצידה בזמן שכיבה על הבטן, ואז מייד הוא מוציא יד הצידה (היד שאם הוא היה מתגלגל אז היא היתה למטה) וככה הוא מייצב את עצמו ומונע גילגול.

טוטי30

New member
מוסיפה עוד ילד-דוגמה לתיאוריה

רועי גם ילד גדול יחסית (5 חודשים 8 קילו) מתהפך מהגב לבטן בקלות יחסית אוהב לשכב על הצד (בעיקר על שמאל) ומכאן הדרך לבטן מאוד קצרה לו, ואחרי שנייה-שתיים, הוא משחרר את היד שנתקעת לו מזל טוב לנדבי על ההיפוך!!!!!!!!! יהיי הריי כיפק היי

ronnieyuval

New member
הרשי לי לנפץ לך את התאוריה...

יובל תמיד היתה תינוקת רזה במיוחד אך מאוד חזקה ויציבה. היא הרימה ראש יציב ביותר כבר בגיל חודש ויכלה בגיל חודש וחצי לשבת במנשא עם הפנים קדימה בלי להתמוטט... היא התהפכה מהגב לבטן בגיל 3 חודשים וזה היה היפוך מכוון לחלוטין, ממש לא בטעות, אשר חזר על עצמו מאז כל הזמן ובאופן מכוון. והיא רזה... מה זה רזה - ציפלונה! בגיל 3 חודשים היא שקלה פחות מ-5 וחצי קילו... ובכל זאת...

ענתש

New member
אנחנו עם התאוריה מהכיוון השני...

נגה ציפלונה ותמיד היתה צפלונה. התהפכה קודם את ההיפוך הקל - בטן לגב. בגיל חודשיים ושבוע. רצוני לגמרי ובכוונה... מגב לבטן התחילה אחר כך בגיל 3 חודשים. גם היא מהאתלטיות שהיתה מאד מאד זריזה בכל מה שקשור למוטוריקה.

טאש לפי הספר הם מתהפכים קודם מהגב

לבטן ואח"כ הפוך לפי יובל היא התהפכה באמת מהגב לבטן וישר מהבטן לגב בגיל חצי שנה ושבוע

טאש

New member
הייתי בטוחה שלפי הספר עושים קודם

בטן-->גב אבל במשפחה שלנו, אני ממש לא מצפה שנדבי ילך לפי איזהשהו ספר. אנחנו תמיד הולכים לגן אחר....

למעלה