זהו!!!!!איזה יופי!!!

*-*SUNSHINE*-*

New member
זהו!!!!!איזה יופי!!!

נראה לי שמצאתי את השיר שאני הכי אוהבת של משינה..."את לא כמו כולם"...אחחחחח המילים,חודרות לי לנשמה ומרעידות לי את הלב... אז בבקשה,כי אני לא מצליחה לרשום את כל המילים...
מישהו יכול לכתוב את המילים לשיר? תודה רבה רבה רבה!!!!!! -שני-

מריושי

New member
עיניך הן לפני העצב...

יש לך את השיר מוקלט? או באיזו הזדמנות לא הצלחת לרשום את המילים?

ypeled

New member
למה להיות רעים

אם אתה יודע תמילים תרשום למה בלהקניט אני אישית יודע אותם אבל אין לי כח לתקתק אותם עכשיו איתך הסליחה

שוב- אתר מעולה של מילות משינה

אולי תוסיפו את זה ללינקים של הפורום או מה שזה לא יהיה? הנה http://members.iol.co.il/kgz/lyrics.HTM יש שם ה-כ-ל של משינה.

גם באתר הזה

אין את המילים שיובל צועק בהופעה בזמן שיש את המנגינה ממורטל קומבט ואני שואל - מה הוא אומר שם לעזאזל?

darksideonline

New member
פעם אחת אני יסביר מה הוא אומר שם../images/Emo127.gif

KICKFUCKING זה סוג של סקס ועדיף לא לדעת על זה יותר מידי פרטים...

imagine

New member
זה גם השיר שאני הכי אוהבת

" את לא כמו כולם עינייך הן לפני העצב השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי לב שנשבר את תחברי אותו חלק חלק את לא כמו כולם הכי מיוחדת..." נורא קשה לכתוב שיר מסוים שיש אחר מתנגן ברקע. אז שלום, אני לילך, משינהוליסט, קבלו אותי בזרועות פתוחות ובהבנה. תודה, שולם.

מריושי

New member
לקבל בהבנה? כאילו

יש אפשרות אחרת חוץ מהמצב של להיות משינהוליסט?

ברוכים הבאים ואם כבר השיר הזה....

אז מה רואים בקליפ? בתור אחת שלא יצא לה לראות קליפים של משינה אני סקרנית. תיאורים יתקבלו בברכה! :)

imagine

New member
בתור אחת שלא ממש הייתה בתקופה הזו

אני עכשיו בת 16 וחצי, כיתה י"א. נראה לי שמתי ששידרו קליפים שלהם אני הייתי עסוקה בלסרק את הברביות שלי, אבל אני לא אשכח איך שכל פעם שנכנסתי לחדר של אח שלי התנגנה ברקע איזה קסטת משינה, אפילו נשאר זכר להערצתו הישנה (חוץ מדיסקים וקסטות כמובן), ממש בחדר זה מתנוסס לו פוסטר גדול ויפה של "משינה-שיא הרגש". נהדר לא? יום טוב.

למעלה