זהו, אבא השתחרר

דורי 1981

Well-known member
וביום ראשון ידבר עם הרופא לגבי המשך הטיפול ושינוי אורח חיים. לחזור בהדרגה לשחיה ולצ'י קונג; פחות מתח והתרגזות על שטויות (ויותר עבודה פוריה); פחות אלכוהול (אם בכלל) ובשרים אדומים ויותר פירות, ירקות, בשרים קלים כמו עוף ומיצים סחוטים.

Harrington

Well-known member
מנהל

זהו, אבא השתחרר​

חדשות מצוינות. שמח בשבילך. בכל מקרה כתבתי לך בדיוק במקום אחר, שאשמח להתעדכן אם עדיין יש צורך בתפילות לרפואתו (בראיה אובייקטיבית, לא בכפוף לאמונותיך או אמונותיו האישיות).

המשך רפואה שלמה.

evglev1

Well-known member
מנהל
וביום ראשון ידבר עם הרופא לגבי המשך הטיפול ושינוי אורח חיים. לחזור בהדרגה לשחיה ולצ'י קונג; פחות מתח והתרגזות על שטויות (ויותר עבודה פוריה); פחות אלכוהול (אם בכלל) ובשרים אדומים ויותר פירות, ירקות, בשרים קלים כמו עוף ומיצים סחוטים.
שמח לשמוע. הרבה בריאות לאבא שלך.

Zadig

Well-known member

זהו, אבא השתחרר​

הרבה בריאות |4U|

דורי 1981

Well-known member
וזה לא הכל. כשהוא משתכר ואני באזור (בימים שלפני) הוא היה זורק גרעיני דלעת על הרצפה ומנסה לנשוך אותי! נשבע לכם שהסיפור אמיתי.

evglev1

Well-known member
מנהל
וזה לא הכל. כשהוא משתכר ואני באזור (בימים שלפני) הוא היה זורק גרעיני דלעת על הרצפה ומנסה לנשוך אותי! נשבע לכם שהסיפור אמיתי.
אז נראה שהאלכוהול מזיק לא רק למצב הגופני, אלא למצב הנפשי. המלצה חכמה של הרופאים להחליף את האלכוהול במיצי פירות סחוטים.

פולגאר

Well-known member
הבדל בין הטווח הקצר, בו התחושה מהאלכוהול חיובית בדרך כלל, לטווח הארוך בו היא יכולה לגרום נזק.
הכול תלוי מינון, אם שותים יין אדום במהלך ארוחת הצוהריים, הנזק לטווח הארוך מינורי, אם בכלל.
כנ"ל, כששותים חצי ליטר בירה כשצופים במשחק כדורסל או כשיוצאים עם החבר'ה.
אם שותים לשיכרות, זה כבר סיפור אחר.

למעלה