זהות,

wiskylis

New member
זהות,

איך נגדיר גבר בו 25 אשא מזה שלש שנים מטפח את כפות רגליו באובססיביות עד שלרגלים מראה נשי מאד גולת הכותרת היא גדול הצפורניים ומשיכתם בלק צבעוני חזק מידי פעם הבחור טוען שאיננו הומו כיצד הוריו וחבריו צריכים להתיחס להסבריו?

טליאמתי

New member
למה להגדיר?../images/Emo4.gif

לא הבנתי מה הבעיה בדיוק. מה שהוא עושה הוא דבר אישי מאוד ולכן לא נראה לי שזו הבעיה שלכם. נדמה לי שמה שאתה מציג זו בעיה שיש לסובבים אותו. איך לסווג אותו. מה שאני לא מבינה, זה למה להגדיר? שאלתם. הוא ענה. אם אתם חברים, משפחה...זה צריך להספיק. ואם משהו ישתנה בעתיד...אז משהו ישתנה. אני בעד קבלה בלי תנאים מוקדמים (צפרניים צבועות, גיי\לא גיי, שמן\רזה וכו'). יום נעים. טלי

white star

New member
../images/Emo54.gif הוא בחור עם תחביב מעניין

לכל אחד מאיתנו יש תחביבים, חלקם מקובלים יותר (איסוף בולים נניח) וחלקם מקובלים פחות כמו המקרה שהזכרת. לא צריך לעשות מעכבר הר...

Yuval Y

New member
רגע אחד...

הבחור במשך 3 שנים מטפח את כפות רגליו, מגדל ציפורניים ברגליים וצובע אותן בלק... (זה נוח לו לנעול נעליים?) הוא מטפח גם את כפות הידיים, עם או בלי לק וכאלה? הוא ממש לא הומוסקסואל, אם זה כל מה שמטריד אותך - עובדה, יש גם אנשים שמתלבשים כמו נשים (ולו בהופעות), והם סטרייטים. מה שכן, אובססיביות היא לא תכונה כל כך חיובית. איך הוא מסביר זאת, אם אפשר לשאול?

שרון653

New member
לא הומו

בחור לא הומו הוא פשוט אובסיבי. יש המון אנשים עם המון סוגי אובסיסיות. היה מקרה גם שבחור היה אוהב ללכת על נעלי עקב נשי גבוהה והוא היה נשוי ואהב את אישתו והיה סטרייט במאה אחוז.

למה לא להאמין?

למה לחטט? נניח שהוא הומו ומסרב בשלב זב להחשף, בואו נכבד את רצונו. ואם הוא לא הומו ואוהב לטפח צפרניים ברגליים, נכבד גם את רצונו זה. למה זה נוגע להוריו או חבריו? הוא ילד גדול ואחראי על החלטותיו לטוב ולרע. ןגם להחלטה בינונית.............

למעלה