זהות פתוחה (ארוך)

מצב
הנושא נעול.

רחלה4

New member
תרומת בצית=תרומת זרע

נו, אז יש תקדים. בית משפט בארה"ב
הורה לגלות את פרטיו של תורם אנונימי. לא כל חוזה הוא חוקי. וגם חוק אפשר לשנות וזה כבר משתנה, בארה"ב ובאירופה.
תרומת בצית=תרומת זרע
קצת מפתיע הדיון, כי מלכתחילה מדובר כאן על תרומה אנונימית. ולמה לסבך את החיים לילד שלך? הרי הכל נעשה כאן מאהבה, ורצון להיות הורים. כל העניין הוא לקבל שירות! ובאמת מה בהכי חשוב, הצלחה פוריה ןתוצאה נפלאה. טוליקי, כשתהיו בהריון, ממש לא יעניין אתכם העניין של התורם - העיקר הבריאות. (וחוץ מזה,העניין של זהות התורם, עלול לגרום למחסור תרומות של בנק הזרע, אז בואו עזרו לנו להיות הורים מאהבה....)

אני חושבת שאם אתה שלם..

תרומת בצית=תרומת זרע
קצת מפתיע הדיון, כי מלכתחילה מדובר כאן על תרומה אנונימית. ולמה לסבך את החיים לילד שלך? הרי הכל נעשה כאן מאהבה, ורצון להיות הורים. כל העניין הוא לקבל שירות! ובאמת מה בהכי חשוב, הצלחה פוריה ןתוצאה נפלאה. טוליקי, כשתהיו בהריון, ממש לא יעניין אתכם העניין של התורם - העיקר הבריאות. (וחוץ מזה,העניין של זהות התורם, עלול לגרום למחסור תרומות של בנק הזרע, אז בואו עזרו לנו להיות הורים מאהבה....)
אני חושבת שאם אתה שלם..
הרי לכולנו חשוב שהתורמת תהיה חכמה יפה ונהדרת, וזוהי ההנחייה שאנחנו מעבירות הלאה בתרומת הביצית האנונימית, לכן- יש משהו מרגיע בתרומה פתוחה כי אתה מכיר את הזוג- זה לא החברה הכי טובה שלך שעוד לא עשתה ילד והצאצא הגנטי יהיה לה מול הפרצוף זה זוג סקרן. אני בעד.

שרון123

New member
איך את יודעת

תרומת בצית=תרומת זרע
איך את יודעת
מה יעניין אותם כשהיא תהיה בהריון?
ברור שהעיקר הבריאות, אבל יש עוד דברים שחושבים עליהם במהלך ההריון

מצב
הנושא נעול.
למעלה