זהות בדויה

dafi R

New member
זהות בדויה

אני רוצה לשתף אתכם במקרה מאכזב שקרה לי לאחרונה,ולשמוע את דעתכם. אני אשה נשואה בת 38. לפני שלושה חודשים הכרתי מישהו בצ'אט של תפוז. גם הוא נשוי, בן 32, כך הוא אמר. לאחר זמן מה שהתכתבנו, החלטנו להיפגש.המשיכה היתה מדהימה. נדלקנו זה על זו ונמשכנו בטירוף. כשנפגשנו בפעם הראשונה הוא שאל האם השם שאמרתי לו הוא שם אמיתי. עניתי שבוודאי. לא עלה על דעתי לשאול את אותה שאלה. כנות ויושר הן תמיד נר לרגליי. לא חשבתי אחרת. פגישה הובילה לפגישה. אהבנו זה את זו, לא אהבה מסוכנת, לשנינו היה ברור שאנחנו משלימים דברים שחסרים, ושאין לאף אחד כוונות לפרק את מה שיש בבית. הפגישות היו מדהימות. פינקתי אותו בטירוף. היה לנו טוב יחד בשעות המעטות שבילינו. היה סקס מדהים וגם השיחות היו כיפיות. יום אחד שאלתי אותו לשם משפחתו. עד אז לא שאלתי ולא חקרתי. הוא ענה שהוא לא רוצה לאמר, אבל אחר כך זרק לי שם משפחה. הוא שאל מה שם משפחתי ואני שוב...בתמימות...אמרתי את האמת. לא עלה על דעתי אחרת. הוא אהב אותי. הרגשתי בזה. היה מעריץ את גופי ואני את גופו. פינקנו אחד את השניה, שלחנו הודעות, טלפונים כל יום. יום אחד התעורר בי החשד. הוא אמר שיש לו ילד בן 3, אבל לעולם לא דיבר עליו. אני דיברתי על בנותיי, הראיתי תמונות, אמא גאה. הרגשתי שאין לו ילד. כששאלתי אותו אם שם המשפחה שאמר הוא שם אמיתי, התחמק. אמר שלא רוצה לאמר לי. למרות כל מה שהיה בינינו, למרות שהוא ידע עלי ה כ ל. כולל היכן אני גרה והכל. החלטתי שאני חייבת לברר מה קורה פה. איך זה שהבן אדם יודע עלי הכל..ואני שום דבר. מה יקרה אם הוא ישתמש במידע הזה נגדי? מה יהיה לי נגדו? ובכלל הכל נהיה לי חשוד פתאום. הפעלתי קשרים. בררתי. נדהמתי מהגילוי. שום פרט מהפרטים שמסר לי לא היה נכון.לא שמו הפרטי, לא גילו (הוא היה בן 29 ולא 32 כפי שאמר), לא מקום מגוריו. הוא לא היה נשוי כלל....אלא רווק שחי עם חברתו. ועוד ועוד פרטים לא נכונים. לא האמנתי. שלושה חודשים אני מנהלת רומן עם אדם...שמשקר לי על הכל. נפגעתי כל כך. הרגשתי טפשה על כך שבטחתי בו וסיפרתי לו הכל. הרגשתי כ"כ חשופה ופגיעה. איך הוא יכול היה לעשות לי את זה? למה לא לאמר את האמת בדברים הבסיסיים? לא ביקשתי שיאמר לי היכן הוא גר בדיוק, אבל לקרוא לעצמך בשם פרטי אחר במשך שלושה חודשים? זה דבר המתקבל על הדעת? אני מכבדת את זה שאנשים לא רוצים לחשוף את עצמם בצ'אט. אבל אחרי שהכיר אותי וידע מי אני....אחרי שכל כך התקרבנו...לא לאמר לי את האמת? הטחתי לו הכל בפנים. אמרתי לו שאני יודעת הכל. את שמו, שם משפחתו,מקום מגוריו, שמה של חברתו. הכל. הוא היה המום. בתחילה הוא ניתק לי את השיחה. אח"כ התקשר שוב. במקום להתנצל, להסביר...הוא תקף אותי כיצד העזתי לברר עליו פרטים. כיצד "עשיתי לו את זה". איך לא שמרתי על הפרטיות שלו. הוא שוכח שהוא לא דאג לשמור גם על הפרטיות שלי. בכיתי כמה ימים. היה לי קשה, הזדעזעתי. האדם שהכרתי ושעשיתי איתו אהבה שלושה חודשים..הפך פתאום לאדם עם שם אחר...זהות אחרת...זה היה מוזר. הכי כאב לי שהוא לא צלצל לראות כיצד אני עוברת את הימים האלה. הוא אמנם התקשר וביקש שנפתח דף חדש - בתנאי שאומר לו כיצד גיליתי עליו הכל. לא הסכמתי,והוא כעס. אמרתי לו שאם הוא היה אוהב אותי, היה רוצה לפתוח דף חדש ללא תנאים. עם כל האמת, ובלי שקרים. כמובן שלעולם לא אפתח דף חדש איתו. אבל הזכרונות שהיו לי כ"כ מתוקים עד לא מזמן...הפכו לזכרונות כואבים, מרים. מה דעתכם על כל הפרשה? אשמח לתגובות,לא להטפת מוסר.

tyro

New member
מעצם העלאת הנושא

לא, וממש לא בקטע של הטפות מוסר. את נשואה, חיפשת להשלים את החסר על ידי צד ג', וזה בסדר. ממש לא משנה אם הוא נשוי, גרוש, אלמן, רווק או במערכת יחסים, שניכם קיבלתם בדיוק מה שרציתם מהקשר, ריגושים. הרי לא היתה כוונה תחילה של התאהבות או מעבר לכך. אל לך להפגע, את הכנות המקסימה שלך תשמרי לבעלך, כל השאר ידעו רק מה שאת רוצה שידעו, תפגשי, תבלי, תתרגשי, ותזכרי. בהצלחה.

שתי פנים למקרה שלך

האחד הבנה ואמפטיה למה שאת מרגישה אחרי אבל מצד שני מראש הכנסת ראש להרפתקאה שטוב לא יכול היה לצאת ממנה

ת מ ו ז

New member
מגיע לך....

אוי מסכנה פגעו בך? שיקרו לך? את יודעת שהכל חוזר. בדיוק כמו שאת בגדת בבעלך ושיקרת לו ככה יבגדו בך וזה מגיע לך! ואין לך סיבות לפנות עליו בטענות מכיוון שאת עושה בדיוק אותו דבר אז תאכלי את הדיסה שבישלת לעצמך ושיהיה לך בתאבון!

dafi R

New member
בלי הטפות מוסר

התגובות שלכם פשוט ילדותיות....לא שאלתם מה חסר לי בחיי הנישואין ושפטתם. לא ביקשתי הטפות מוסר, ביקשתי לדעת האם זה הוגן ההתנהגות שלו. אז מה זה התגובות הלא תומכות האלה בפורום שאמור לתמוך???

ronitush1

New member
שלום לך

קראתי את התגובות ואני איתך באשר לכך שהן ילדותיות, אבל בלי לבקר אותך, ובלי לדעת למה היית זקוקה לריגושים כאלו כשמאוד חשוב לך לא לפרק את מה שיש לך, אני חושבת שעדיף לפרק חבילה אם את אומללה ולנסות שוב, החיים קצרים וחבל להתקע במערכת יחסים שלא מובילה לכלום ואולי רק לגרוע יותר, אני אישית מתעבת כל מה שקשור בבגידות כי גם אני חושבת שאמון הוא אחד מהדברים שחשובים בחיים ובמערכת יחסים בפרט, למה את לא מנסה לשפר את מה שיש לך? ואם אי אפשר תמשיכי הלאה, לא חבל על השנים?,ובנוגע לבחור שהכרת אני לא מבינה איך היה לך אומץ, הכל מסביב כל כך רקוב, רמאויות, נוכלות ומה לא העולם הוא לא המקום הבטוח שהיה פעם, אז למה לך? בכל מקרה בהצלחה בכל אשר תפני.

elove44

New member
הלואי ויוודע לבעלה

אם היתה פלשתינאית אז היו שולחים אןתה להתפוצץ..אצלנו..שתאכל את מה שבישלה ואמן ובעלה יגלה ויזרוק אותה...."אני אוהבת כנות"...איזה כנות זה לבגוד בבעלך? חבל שבזמנינו יש כל כך הרבה נשים בוגדניות כמוה...שלא יבואו בתלונות אח"כ... אם רק היו נשארות בבית ומפרגנות לבעליהם במקום להתלונן על המשכורת הנמוכה שלו....ואם יש בעית שכר היו משקיעות את עמלן בהגדלת הכנסות המשפחה במקום בקיטורים....מוות לנשים בוגדות!!!! אגב,,,,גם גברים בוגדים הם אותו זבל..אלא אם יש להם אשה כזאת ...:)

daniels5

New member
רק חיוך חביבתי

אני דווקא מאוד יכולה להבין את המצוקה שלך, את תחושת הבגידה ( וזה ממש לא משנה מה אחרים כתבו לך מגיע לך וכו') כשאתה נמצא עם מישהו ברמה הכי אינטימית מתפשט לפניו תרתי משמע..אתה מצפה שההתפשטות תהיה הדדית ומה שקרה לך זה כמעט כמו להזדיין עם מישהו לבוש....כלומר את התפשטת פיזית ונפשית והוא.נשאר עם הבגדים...ומאידך כל מה שאתה צריכה להגיד לעצמך עכשיו, הוא זה ש...הבחור התנהג בצורה ילדותית (קצת פתטי לדעתי לא לגלות פרטים כמו שם ולהמשיך להסתתר מאחורי דמות). א-ממה....את נהניית...היו לך מפגשים קסומים.....היו זיונים טובים....לכי עם זה עם המחשבות האלה.....ותסתכלי עליו כאובייטק שהשתמשת בו ותו לו... והעיקר שישאר חיוך מכל המפגשים האלה.

dafi R

New member
סוף סוף

סוף סוף תגובה לעניין, לא מתחסדת. אף אחד לא יכול לשפוט אנשים שבגדו, גם אני הייתי מאלה שחשבו שזה לעולם לא יקרה להם, אבל אחרי כ"כ הרבה שנות נישואים והשקעה במשפחה הבנתי שמשהו חסר לי. אני לא אתנצל כאן אבל את ממש צודקת, היו לי מפגשים קסומים ולמדתי המון על עצמי ועל המיניות שלי, דברים שלא ידעתי קודם אפילו עוד לפני שנישאתי. אז באמת אקח את הדברים הטובים. ואיך אומרים? מה שלא הורג אותך, מחשל אותך. תודה על הפרגון....ממש עזרת לי. אני לא צריכה לקבל עוד על הראש מכל מיני צבועים. הכי מרגיז זה שכשגברים בוגדים כולם מקבלים את זה בסלחנות, וכשנשים בוגדות אז זה סוף העולם. למה???

על ON

New member
מה שרציתי להגיד

רציתי לשלוח לך עוד תגובה אחרי שקראתי את כל התגובות שקיבלת והנה כתבת את את כל מה שרציתי לומר. בדיוק את מה שחשבתי. אני לא חושב שאת צריכה להרגיש אשמה. ואני יודע שלא את הזוגיות החדשה את מחפשת אלא איזו מתיקות שאבדה. איזו התרגשות שכבר לא קיימת. והמתחסדים שכותבים ומטיפים מוסר, במיוחד על כך שאת אישה כי לגברים זה עובר הרבה יותר בקלות. תהיי חזקה ואל תתביישי.

לא היית צריכה להתחתן

את מדברת כמו אישה רווקה.. אפילו אני יכול להבין שמשו לא בסדר פה. תאכלי את הדייסה שאותה בישלת. את שקרת לבעלך , והוא שקר לך. כמו שאומרים :"הגונב מגנב פטור", השליכי את זה על שקרים. הגמד

היי דפי....על פניו זה ברור שמה שהיה

לך בבית זו הרומנטיקה....הריגושים וכל השאר....את הנחת שלאדם שעומד מולך יש את אותם הסטנדרטים שלך ולכן לא טרחת לבדוק, פשוט נדלקת ונסחפת...אני לא נכנסת כאן לקטע המוסרי, זה לא מעיניני.....אני טוענת שכל אדם בד' אמותיו יודע למה איך וכמה והוא צריך לחיות עם זה.... לדעתי....הבחור היה תמרור אזהרה בשבילך ואם תשכילי להפיק את הלקח, רק תרויחי מכך...גם אם תחליטי שמתאים לך רומן חדש בעתיד...לפחות תדעי הפעם כיצד לנהוג....לא חסרים מטורפים בנט...רק מלחשוב על כך אני מתחלחלת...ולחשוב שחשפת את עצמך בצורה טוטאלית שכזו בפני אדם שאין לך מושג ירוק מיהו. את למעשה חשפת לא רק את עצמך לסכנה...אלא...את כל משפחתך.... ברור לך שלא הייתה כאן אהבה או משהו דומה לזה...אלא תאוות חושים גרידא ובשביל זה לא צריך לחשוף את קרבייך....את לא יכולה לבוא אליו בטענות.. היית טרף קל לשקריו ולכן הוא הצליח....תבדקי למה את כל כך זקוקה לאהבה ומה באופייך גורם לך לתת כל כך הרבה בשביל ...מעט..כל כך. מאחלת לך בהצלחה בהמשך

dafi R

New member
תודה...אבדוק

תודה...נתת לי הרבה חומר למחשבה. אבדוק את עצמי. ונכון, אפיק לקחים , אני מבטיחה. ואולי מכל העז הזה ייצא בסוף מתוק כי עכשו "גיליתי" מחדש את מה שיש לי בבית.

שרייי

New member
מצטרפת ללביאה

אכן אתה צריכה לעשות בדק בית וללמוד מהלקחים. ואם טוב לך...... אל תחפשי יותר מידי. פשוט תהני ממה שיש לך וזהו. לימדי את הלקח להבא.... אל תמסרי יותר מידי פרטים ואת יודעת מה???? אל תנסי גם לברר לגבי הצד השני, פשוט תהני מהדברים כמו שהם. ולכל המתחסדים יפי הנפש, מצאו לכם עץ אחר לטפס עליו, התגובות שלכם פשוט לא לעניין.

ראשית...בשבילך...אני שמחה "שגילית"

מחדש את מה שיש לך בבית....את יודעת, זה מזכיר לי את המצבים בהם אנו חולים או באיזו שהיא סיטואציה רעה ואנחנו מבטיחים לעצמנו שמה זה נעריך את זה שאנחנו בריאים וכו' ולא נקבל כלום כמובן מאליו...ואז...לאחר שאנחנו מבריאים או יוצאים מכלל סכנה..."אנחנו שוכחים" וחוזרים לסורנו... תראי...אני מגיבה לך שוב, מכיוון, שכל אחד יכול להיקלע למצב דומה אולי בוורסיה אחרת ...אבל בהחלט אפשרי...NEVER SAY NEVER ויסלחו לי כל המתלהמים....שדי אפשרי שברגע זה ממש, החברה /חבר שלהם הבעל/אשה שלהם אח/אחות שלהם דודה/דוד שלהם וכן הלאה....ממש ברגע זה משתרללים ולא עם הקבוע החוקי...כך שאל יתהלל חוגר כמפתח...ואם אתם באצטלא של דת....אז גם דתיים ודתיות בוגדים....לכן... דפי היקה.....המשיכי בהרגשתך החדשה ושמחי במה שיש לך בבית.. כי בחוץ ...זה לא פיקניק.

מגיע לך...

את אישה רעה, ומגיע לך! מה זה השטויות האלה? את בוגדת בבעלך, את מכירה את המשפט מידה כנגד מידה? את בגדת, ובגדו בך... אז אל תבכי עכשיו אפילו אני, נערה בת 17 וחצי יודעת שיש דברים שלא עושים... גם כן! מה קורה עם העולם!

שי בת32

New member
מסקנות

אל תרגישי רע את לא אשימה בדבר הפיקי לקחים והסיקי מסקנות והכי חשוב המשיכי הלאה בדרכיך

למעלה