זהות בדויה

זהות בדויה ../images/Emo196.gif

לו ניתנה לכם האפשרות להתחיל את החיים שלכם מחדש, להיות מישהו אחר לחלוטין, עם אופי אחר, מראה אחר- הכל אחר- איך הייתם נראים ומתנהגים
האם בצורה שונה מאיך שחייכם התנהלו עד כה

פוEט

New member
הבעיה אז

שלא הייתי לומד כלום מחיי לומדים ממכות ,חבלות וגם מהצלחות בחיים לכן אני לא חושב שניתן לברוח מטעויות אלא ללמוד מהם כי אם לא נלמד הם יקרו שוב בעתיד לא משנה באיזו זהות

Mr Mars

New member
מסכים איתך

גם אני חושב שאם היינו מתחילים את החיים מחדש בזהות אחרת היינו עושים את אותם טעויות לא משנה איך אתה נראה הבעיה היא המחשבות אשר נמצאות בך,לולא הניסיון באירועים מסוימים בחיים מחשבתך לא הייתה משתנה לכן,כנראה אם הייתי מתחיל את החיים מחדש בזהות אחרת,הייתי חושב אותו דבר על עצמי עד אשר הניסיון והדרך יובילו אותי ואותנו לדרך אחרת.. לדרך של להאמין בעצמנו...

לירננה

New member
ממ.. מעניין

את יודעת מה עלה בי כשחשבתי על השאלה שלך? הרבה פעמים אני חושבת על עצמי שאני בכלל לא רוצה להיות עצמי,הייתי מעדיפה להיות מישהו אחר,אבל אין לי ברירה אז אני מנסה לעשות את הטוב ביותר עם מה שיש /-: לא מעודד במיוחד לחיות כך וכששאלת את השאלה פתאום חשבתי לעצמי:זה לא נכון. אני כן רוצה להיות עצמי. אני רוצה לערוך שינויים אבל אני כן רוצה בגדול להיות עצמי. הייתי רוצה להיות עם בטחון עצמי רב יותר ואמונה רבה יותר ושמחה רבה יותר. הייתי רוצה להיות חברותית יותר, למשוך אליי אנשים אוהבים. אני לא חושבת שאפילו הייתצי רוצה להיות חכמה יותר או יפה יותר או רזה יותר (זאת אומרת כן,אבל זה לא מספיק חשוב לי. השינויים שאני יכולה לעשות בעצמי כדי שזה ישתפר מספיקים לי) תודה נסיכה
לימדת אותי משהו חדש על עצמי היום

shirazlovemor

New member
כנ"ל

גם אני לפעמים אומרת לעצמי כמה שהייתי רוצה להיות מישהו אחר, אבל אז, כשאני חושבת על זה לעומק, זה לא באמת נכון.. יכול להיות שהייתי שמחה לשנות בעצמי מספר דברים אבל מעבר לזה אני שמחה להיות מי שאני [=

magenta73

New member
בשביל זה

את לא צריכה רק להתחיל מחדש את החיים, את צריכה סביבה אחרת, הורים אחרים וכו'. זה לא משנה המראה. משנה מה את מרגישה כלפי עצמך, ואני כן מאמינה שזה מעוצב בשנים הראשונות של החיים וקשור להשפעת ההורים. ובגדול... לא. לא רוצה זהות בדויה. ברגע שמבינים שאתה האחראי היחדי לחייך הבוגרים, אתה יכול להתעלות על הכל ולבנות את חייך כפי שהיית רוצה לראות אותם. וסתם כי בא לי....

למעלה