זהה מי הרב?
א א77 New member 12/2/04 #2 לא יודע זה מזכיר את התקופה של רבי יעקב עמדין היעב"ץ, או קצת אחריו. בהבעות פנים, בציורים ותמונות יש לי מעט רגש לעומק... והנה נשאר לי מט"ו בשבט
לא יודע זה מזכיר את התקופה של רבי יעקב עמדין היעב"ץ, או קצת אחריו. בהבעות פנים, בציורים ותמונות יש לי מעט רגש לעומק... והנה נשאר לי מט"ו בשבט
ח חרדי ומאמין New member 12/2/04 #7 זה כן החתם סופר ??? לידיעתך החתם סופר עצמו לא היה חסיד. אמנם האדמו"ר מערלוי הוא נכד של החתם סופר אבל הוא עצמו היה ליטאי !
זה כן החתם סופר ??? לידיעתך החתם סופר עצמו לא היה חסיד. אמנם האדמו"ר מערלוי הוא נכד של החתם סופר אבל הוא עצמו היה ליטאי !
א א77 New member 13/2/04 #8 החת"ם סופר לא היה ליטאי. כי פרשבורג ינה ליטא. החת"ם סופר היה כשהחסידות עדיין לא נודעה... החת"ם סופר גם לא נהג בדרך המביעה התנגדות להולכים בדרך האר"י הקדוש והחסידות. הייחוד של החת"ם סופר הוא בין עוד יחודיים, שבמורשתו מתפללים בנוסח אשכנז.
החת"ם סופר לא היה ליטאי. כי פרשבורג ינה ליטא. החת"ם סופר היה כשהחסידות עדיין לא נודעה... החת"ם סופר גם לא נהג בדרך המביעה התנגדות להולכים בדרך האר"י הקדוש והחסידות. הייחוד של החת"ם סופר הוא בין עוד יחודיים, שבמורשתו מתפללים בנוסח אשכנז.