זהה את הפרק

pink panther 8

New member
103-102לא זוכרת בדיוק!

זה כשקמרון עברה בשבילו עלהמיילים ועל התיקים הרפואיים והיא החליטה לקבל את התיק של מטופל והאוס לא ידע על זה בכלל!

randomguy

New member
../images/Emo45.gif 1X02 קמרון כתבה מכתב וחתמה

בשם האוס, אבל ה G הראשית בתחילת השם גרג היא כתבה עם לולאה למעלה: loopy G
תורך לשאול חידה!

pink panther 8

New member
או קיי חידתי היא זו...

House : "I am selling my soul." Wilson: "Just a little piece. And you are getting something in return." House: "I said I was selling it. I didn't say I was giving it away...." Wilson: "...He gave you a choice. You chose your staff. I know this isn't easy for you. You'll suffer. Vicodin sales in Jersey will triple. But you are doing a good thing."

randomguy

New member
מכירות של ויקודין בג'רזי...../images/Emo6.gif

פי 3?
זה היה כשהאוס היה צריך לתת נאום...נדמה לי שב 1X16 ?

randomguy

New member
חידה יותר מורכבת...למתקדמים:

חידות של ציטוטים ושל תמונות הן פשוטות מדי, אז ננסה חידה מורכבת יותר: לפחות בשלוש פרקים שאני זוכר, האוס מדבר עם אנשים בשירותים של בית החולים
אם אתם זוכרים לפחות פרק אחד, אז תגידו, וגם צריך להגיד עם מי הוא דיבר. מתוך השלוש (או יותר), על כל פרק שתענו נכון תקבלו קרמבו:
(זה באמת קרמבו! אין קשר לשירותים!
)

randomguy

New member
זה לא האחד מהשלושה שחשבתי עליו

אני לא זוכר טוב את 2X24 אז אם את לא בטוחה בקשר לזה, ואם אף אחד אחר לא מאשר שזה נכון, אז בנתיים את לא מקבלת קרמבו...
סורי.

טיפה יותר פירוט על הסצנה..

נזכרתי עכשיו... האוס ווילסון מדברים בשירותים אחרי ששניהם עושים את מה שהם צריכים, ואז זה שירה בהאוס "מעיר" אותו כביכול מההזיה, ואומר לו שהוא קרא לו ווילסון....חחח ואז האוס אומר לו שלא יכול להיות שזו הייתה הזיה כי הם היו בשירותים, ואז היורה אומר לו שבגלל זה המיטה שלו רטובה...חח

randomguy

New member
את צודקת...שכחתי בכלל את הסצנה הזאת

כל הכבוד! קבלי קרמבו:
ואם את רוצה, תשאלי חידה חדשה של "זהה את הפרק" לפי ציטוט או תמונה או משהו אחר.

ToryMaster

New member
hm

there's this episode when he takes the drug thingie and they find him in the bathroom, or something. don't remember the number, i think it's when Cameron thinks she has HIV

אם אני מבינה למה את מתכוונת,

אז נראה לי שזה היה אז עם התרופה ההיא של המיגרנות.... לא? שקמרון ופורמן רבו על המאמרים ששניהם כתבו נראה לי... זה כשקמרון מצאה אותו אחרי מקלחת והיא הייתה בטוחה שהוא מסומם... {אם זה לא זה אז לאדעת
}

randomguy

New member
המממ זה היה חדר מקלחת לא שירותים

אבל אולי זה היה גם שירותים? אני לא בטוח...כי אם מחשיבים חדרים שלא רואים בהם רק בערך שירותים אז יש לפחות את פרק אחד עם סצנה כזאת שאני נזכר בו. אם זה לא בטוח שירותים ואולי זה חדר מקלחת אז גם את לא מקבלת קרמבו...סורי. אבל בגלל שזה מקלחת ויש את הקטע עם הטיפה והמוזיקה אז קבלי טיפה מוזיקלית

randomguy

New member
טוב נו...אז למרות שזה היה מקלחת

ולא שירותים ניתן גם לך קרמבו:
What is it that you don't like? Musical water drops or Lucy in The Sky thingies?

randomguy

New member
אבל לא כתבת עם מי הוא דיבר שם...

את צריכה להגיד עם מי הוא דיבר כדי לקבל תור לשאול חידה חדשה

randomguy

New member
Oh I get it... what you dont like

is
And you'd better dislike drugs as well, particularly the drug House used in that shower scene והתשובה היא קמרון, הוא מדבר שם עם קמרון. תורך לשאול חידה (אם את רוצה)

למעלה