זהה את הפרק

זהה את הפרק ../images/Emo151.gif

כרגיל, ע"פ תמונה או ציטוט, והאם שפותר מוסיף רמז נוסף
והציטוט: [אני מקווה שלא שמתי אותו כבר
] Cameron: How would you describe my leadership skills? House: Non-existent. Otherwise excellent.

randomguy

New member
אני זוכר שזה פרק שפורמן היה הבוס

אבל לא בטוח איזה, וזאת לא תהיה חוכמה לבדוק. אני אנסה להיזכר. אלא אם מישהו יקדים אותי...

randomguy

New member
בדקתי והתשובה נכונה. חידה חדשה:

זהה את הפרק לפי ציטוט או תמונה: מאיזה פרק הציטוט הסופר-מצחיק הזה: House: Steve McQueen without hair? It's a blessing he died young

pink panther 8

New member
הפרק שהאוס...

עשה ניסוי על סטיב מקווין כדי לראות מה קורה לו,ואז להוכיח את התיאוריה שלו על החולה אני פשוט לא זוכרת איזה פרק זה היה!

Word Up

New member
אופוריה[?]

עונה שנייה,כמה פרקים לפני הסוף. [או שזה היה משהו קרוב,כי אני זוכר שזה היה לא מזמן D:]

randomguy

New member
סורי..נופ! אני אתן לכם רמז:

הנה ציטוט יותר מורחב: Stacy: Then what? Chemo? House: Steve McQueen without hair? It's a blessing he died young והנה ציטוט אחר על סטיב מקווין מאותו פרק: Cameron: Why do you have a rat? House: Jealous? סטיב מקווין שולט!!!!!

randomguy

New member
נופ! אני אעשה את זה קל:

באיזה פרק מופיע סטיב מקווין בפעם הראשונה?

pink panther 8

New member
או.קיי !

חחח הרגע חזרתי סורי! הנה החידה,ממש לא קשה.... House: "The nameless poor have a face, and it's a pompous white man." Cameron: "Yeah, what a jerk, saving all those lives like that."

randomguy

New member
2X04 בטוח! תורי לשאול עוד חידה! ../images/Emo3.gif

Wilson: Hey, you have to treat this like a regular case. Be yourself: cold, uncaring, distant. House: Please, don’t put me on a pedestal.

pink panther 8

New member
בפרק הזה הוא לוקח איתו את

סטיב מקווין שיריח את הבית של השוטר כדי לגלות במה הוא חלה.. הוא יגלה במה הוא חלה כי סטיב מקווין יחלה באותה מחלה ואז הוא יוכל להריץ כמה בדיקות שהוא ירצה!

randomguy

New member
נכון..חחח...הוא חיכה שסטיב יהיה

באופוריה
ואז לפי מה שהאוס אמר, יש סיכוי גבוה שסטיב יקבל מכה מ"אובייקט בצורת מקל"

randomguy

New member
../images/Emo3.gif אוקיי..חידה חדשה:

לידר לא שמה לב שזה היה התור שלה לשאול חידה, אז כמו שאומרים: you snooze, you lose
מאיזה פרק הציטוט המשעשע הזה: House: When did my signature get so girly? Cameron: I can explain. House: See that “G”, see how it makes a big loop on top? It doesn’t even look like my handwriting. Think I have something? What’s the differential diagnosis for writing “G’s” like a junior high school girl?

למעלה