כן,התכוונתי לכלב.. חחח
N Nitzan122 New member 14/6/06 #22 ../images/Emo122.gif למי הגבת? לGooman או אליי? כי אני הגבתי לזה שלירי כתבה "Im blond and im HOT"... לא לחידה שלך על בקאפ...
../images/Emo122.gif למי הגבת? לGooman או אליי? כי אני הגבתי לזה שלירי כתבה "Im blond and im HOT"... לא לחידה שלך על בקאפ...
O ortal herrera New member 15/6/06 #25 אלא למי עוד..../images/Emo3.gif אתם עדיין לא יודעים שליר מכורה לריאנס?
V vmars fan New member 15/6/06 #28 השרשרת נשברה, אז אני אוסיף שוב... בגדתי, שיקרתי, והייתי לי תדמית קשוחה, אבל על הכול היה מחיר, והסוף שלי היה מר...
השרשרת נשברה, אז אני אוסיף שוב... בגדתי, שיקרתי, והייתי לי תדמית קשוחה, אבל על הכול היה מחיר, והסוף שלי היה מר...
N n s 92 New member 15/6/06 #29 אהרון אקולס גרמתי למותו של חבר לשעבר שהפך לאויב ופרצתי לביתה של חברתי המתה. אני אוסיף רמזים אם זה קשה מדי.
אהרון אקולס גרמתי למותו של חבר לשעבר שהפך לאויב ופרצתי לביתה של חברתי המתה. אני אוסיף רמזים אם זה קשה מדי.
ה הכינוי בחיפושים New member 16/6/06 #31 לאיזה מוות הוא גרם? ושאלה לא קשורה- איך דיק ידע שלוגן שוכב עם קנדל?
I irene17 New member 16/6/06 #32 אנחנו אמורים להניח שאחרי שביבר גרם לכל העניין עם אבא שלו, וורוניקה גילתה על לוגן/קנדל. כל הסיפור הזה יצא לעולם.
אנחנו אמורים להניח שאחרי שביבר גרם לכל העניין עם אבא שלו, וורוניקה גילתה על לוגן/קנדל. כל הסיפור הזה יצא לעולם.
ה הכינוי בחיפושים New member 16/6/06 #35 אין לי מושג מי זה, אבל אם זה ספויילר {אני כרגע בפרק ה-7 של העונה} אז לא לומר לי!!!!
V vmars fan New member 16/6/06 #36 השרשרת כל הזמן נשברת... אז השיגו לי כסף. הרבה כסף. והלך לי לא רע בכלל. עד שנגמר ורציתי עוד, וזה מה שגרם לי "לקפוא" במקום.
השרשרת כל הזמן נשברת... אז השיגו לי כסף. הרבה כסף. והלך לי לא רע בכלל. עד שנגמר ורציתי עוד, וזה מה שגרם לי "לקפוא" במקום.
I inbalinbal1 New member 16/6/06 #37 אמליה דלונגפרי לי נמאס לרשום חדש אף אחד לא עונה לשלי!!! אז אני אשאל את מה שרשמתי בפעם הקודמת אני מופיעה ב22 פרקים אבל בסדרה הופעתי לפרקים!!!
אמליה דלונגפרי לי נמאס לרשום חדש אף אחד לא עונה לשלי!!! אז אני אשאל את מה שרשמתי בפעם הקודמת אני מופיעה ב22 פרקים אבל בסדרה הופעתי לפרקים!!!
I inbalinbal1 New member 17/6/06 #41 מלורי דנט היא הופיעה כחברת קאסט קבועה כלומר הופיעה ב-22 כתוביות פתיחה אבל היא הופיה רק באיזה 2 פרקים