זהבה

hagaious

New member
זהבה

שלום לכולם שמעתי את השיר -זהבה עכשיו כתוב שהשיר הוא של שוטיי הנבואה אבל השיר לא מופיע באף אחד מהדיסקים ואני בטוח שזה שלהם, אני מזהה את הקולות שלהם בעיקר של אברהם למי שמכיר....השיר כאילו מתבצע בהופעה מישהו מכיר??????

La Vicomtesse

New member
כן....ביצוע חמוד לאללה.../images/Emo54.gif

יש לי אותו, צרוב אמנם.(סלח לי אבי כי חטאתי.....) יש אותו בקאזה.

בטח באחת ההופעות המוזרות שלהם

גם הרי הם חידשו את "אגדת עם מקסיקנית/ שני מקסיקנים" (מה שתבחרו, כל אחד אומר לי שהשם של השיר הוא אחר...=/) של מאיר אריאל בערב לזכרו והוא לא מופיע בשום דיסק...=/ אבל הגירסא שלהם בתתתת זונה!!!! =) זה הששיר שלי של הטיול השנתי שהיה לנו השנה!!!!! ולמקל לשיער שלי (שפרחה אחת דפקה לי אותו) קראו חואן!!!

N E Z E K

New member
בלשון המעטה רעה...

הבילויים ממש חמודים! אחלה של להקה! :)

N E Z E K

New member
חח.. כן אא..

הייתי בהופעה שלהם לפני שנה (בליל אהבה בצמח), כולם ישבו ורק אני קמתי, התחלתי לרקוד ואז חברה שלי הצטרפה אלי, ואח"כ עוד אנשים קמו והצטרפו... אז לא הכרנו אותם אבל לא היה נעים לייבש אותם.. :)

N E Z E K

New member
חח.. כן אא..

הייתי בהופעה שלהם לפני שנה (בליל אהבה בצמח), כולם ישבו ורק אני קמתי, התחלתי לרקוד ואז חברה שלי הצטרפה אלי, ואח"כ עוד אנשים קמו והצטרפו... אז לא הכרנו אותם אבל לא היה נעים לייבש אותם.. :)

N E Z E K

New member
אכן כן.. :)

הם היו הראשונים!! אני ממש זוכרת את זה כי אז הם לא היו להקה מוכרת.. ואחריהם היו הבליינים ואחריהם הדורבנים... :) אני זוכרת שזה באמת היה שבוע מטורף.. ישר מליל אהבה בצמח נסעתי לעין גדי (ים המלח..) להופעה של משינה.. ופאנקייק חיממו אותם!! איזה מעולה זה היה... :)

תתתמר

New member
מה איזה שטויות!!!

בשיר אוטו זבל אני וידיד שלי קמנו והתחלנו לרקוד סווינג!!! (בצמח)

N E Z E K

New member
מה פתאום!!

כולם ישבוווו!!!!!!!!!!!!!! חוץ מאלה שרק באו ויחפשו מקום לשבת... לאדעת.. בהתחלה איך שהם עלו אף אחד אבל אף אחד לא עמד חוץ ממני!! ואח"כ אנשים התחילו לקום ולהצטרף אלינו ורקדו...

נופר יכול להיות מאוד...פשוט השבוע

הזה היה הזוי באופן טוטאלי... וכן גם ידיד שלי היה בים המלח בהופעה ופאנקייק אכן חיממו אותם... (קיבלתי סקירה של כל ההופעה ממנו =)) אנחנו לעומתך נסענו חבורה של 8 אנשים (5 בנות ו-3 בנים) לעשות לנו סופ"ש בדוגית... אחחחח זה היה פאקינג שבוע מטורף! שלא נדבר על זה שצמח היה ביום רביעי וביום ראשון (לפניו) היה את ניצנים עם מוש עידן והשוטים! הכי טוב...

יש שיר כזה

"האומנם? האומנם עוד יבואו ימים לסליחה ולחסד, ותלכי בשדה ותלכי בו כהלך הרב." יש את השי אל תלכי בשדה נכון? הוא ניכתב כתגובה לשיר הזה.

למעלה