זהבה יקירתי

שונית 2

New member
זהבה יקירתי

היה לי העונג להכיר את האישה שעומדת מאחורי האינפורמציה הכל כך חשובה שקראנו פה לא מעט......יישר כוח ודרך צלחה כמובן שנה טובה לך ולבני ביתך.

שריתילה

New member
זהבלה צ´כפרה עליך, אפשר לגעת בך????

את נראית מיליון דולר, חמסה חמסה טפו טפו. ואפילו לא ידעתי. אז יש לי הכבוד להיות חברה שלך. ואת יכולה לספר, שאני ממש לא צריכה את כתבה שכזאת כדי להכיר את האישה ההיפרית המופלאה שקוראים לה זהבה הנגבי. אוהבת אותך, שרית

זהבה נ

New member
שונית ושריתוש ../images/Emo51.gifמכל ה../images/Emo23.gif

על כל המחמאות. ותאמינו לי שעם כל הטלפונים שהיו מנת חלקי היום והעידוד מכל מכרי, רק זה היה שווה לי מליון דולר ואולי אפילו השמנתי מרוב נחת. בכלל הכתבת הגיע אלי דרך עמותת "ביחד" היא רצתה לראיין בוגרים עם הפרעת קשב ולא היו הרבה קופצים על הפירסום, אתם יודעים תמונה, שמות וכדו... אני ששנים שמרתי על הפרטיות(ושריתוש יודעת למה אני מתכוונת) החלטתי שהנה הגיע הזמן גם לצאת מהארון ואין לי מה לפחת יותר כי כל מי שמכיר אותי יודע על הפרעת הקשב הקשה שלי (אויי, כמה שה- H אצלי קשה), שומע ממני על ADHD ללא הפסקה ואם אינו שומע ממני, אז מרגיש אותה. לומר לכם את האמת לאמיתה, כל הנושא של להקים את "עמותת ביחד" הגעתי לא כי הייתי יפת נפש, כי אם מתוך המצוקה שלנו כהורים, לילדים עם הפרעת קשב ולקויי למידה כך זה התחיל אז, ויש את הקלישאה שהשמיים הם הגבול, לפעמים זה ממש נכון, אני זוכרת עד היום את הפגישה עם רופא הילדים שלנו בישוב הקטן בו אני מתגוררת בשרון והשיחה עמו בנוגע לריטלין עבור בני, בקשתי ממנו אז פרטים ומידע על ההפרעה בעברית ולא היה דבר בנושא, החלטתי שאני לא אתן לילד ריטלין אלא רק לאחר שאשוחח עם עוד אמא שעושה כך ובקשתי ממנו שיפנה אלי אמא שנותנת לילד שלה את הכדורים האלה (לא הייתי בזמנו בקיאה בכלל בנושא), הוא הפנה אלי אמא נוספת וביחד איתה התחילה ידידות נפלאה שעמותת ביחד היתה התולדה שלה והשאר הסטוריה. זהו , אני מקוה שהנושא יגיע לעוד אנשים מיוחדים וטובים כמונו שיצליחו לעזור לעצמם וישפרו את איכות חייהם, זו הרי כל המטרה. שוב, תודה על העידוד,שלכם תמיד, ושנה טובה לכולנו.

למעלה