זהבה גלאון

shulywolters

New member
זהבה גלאון

בשיחה שלה עם רזי ברקאי הבוקר מבקשת מהרשות הפלסטינאית להרים את הכפפה ולהפסיק את האש כדי לנסות באם ישראל רצינית בכוונותיה מדהים עד לאן האישה הזאת מרחיקה לא להפסיק את האש כדי שלא תהיה שפיכות דמים, לא להפסיק את האש כדי שחלילה לא ניגרר למלחמה כוללת,אלא רק כדי לבדוק את ישראל פשוט מדהים צריך להוריד אותה ומיד מכל מקרופון או מסך.

הבעיה.....שולי!

היא עם סהרורי המלחמות - זהבה`לה נמנית עם סהרורי השלום שלא יכולים להזיק!

shulywolters

New member
אתה לא צודק ....לכבוש

האם אתה מכיר משהו שמעוניין במלחמה עם שפיכות דמים אני לא מכירה ואל תבלבל לי שיש כאלה כולנו רוצים שקט כולנו רוצים להעביר את ה70 שנה שיש לנו לחיות בשקט כמו ההולנדים והשווצרים ולכולנו איכפת מאוד איכפת שילדינו ישארו בחיים אלא שלהבדיל מהגב` גלאון שכל מבוקשה הוא לא שלום אלא עוד דקה או שתיים של שידור שחלילה עם ישראל לא ישכח את פרצופה ואת קולה אחרת איך אפשר להתקדם בסולם הפוליטיקה למעלה אם אתה שותק או לחילופין מציע הצעות חוק מטופשות תראה מה קורה לחברי כנסת שקולם לא נשמע האם משהוא זוכר אותם תנסה לחשוב לא, לא זוכרים אותם אבל את השרידים וביילנים והגלאונים כן זוכרים למה כי הם משחקים לידי האויב כי הם עוזרים לו לקבל החלטות ואני אומרת לך לכבוש חמוד גם אם נניח הם צודקים (והם לא) זו העת לשתוק ולחזק את עם ישראל כי כשתפרוץ מלחמה עכובה מדם כולנו נשלם את המחיר שמאל וימין דתי וחילוני אל תשחקו לידי האויב עכשיו אתה גם מבין למה אנחנו ניראים ונשמעים כמו שאנחנו ניראים ונשמעים בתקשורת העולמית מגמגמים וחסרי .... כי בתוכנו יש המערערים ולא מחזקים וזה חבל חבל מאוד בצד השני שים לב גם אם יש ויש אני בטוחה שחולקים על עראפת ואין פוצה פה ועזוב אותך עכשיו מדמוקרטיה בול שיט במלחמות של קיום אין דמוקרטיה.

שוב עלי לצער אותך....שולי!

הבעיות שלנו אינם נובעות ממשיהו כזה או אחר בתוכנו - זאת בריחה של הימין מהצורך לתת תשובות לבעיות הקיימות!

למעלה