זגורי אימפריה שבוע 8

ויויאן
לא כל אישה מסוגלת לגדל שמונה ילדים. זה דורש המון תעצומות נפשיות שנראה שלויוי אין אותם. אחרי הכל הילדים שלה לא מחונכים, עושים מה שבא להם. אין מרות בבית הזה, אין כבוד. הילדים, בעיקר הגדולים, מכנים את ההורים שלהם בשמם הפרטי. יש גרסאות סותרות למה אביאל עזב את הבית, אבל בשתי הגרסאות לויוי לא הייתה מילה בנושא. הוא הבן האהוב עליה והיא לא ראתה אותו 8 שנים, פחות או יותר.
יש העדפה ברורה של אחד הילדים על ההורים, והם לא אוהבים את כולם באופן שווה. ולכן לא מגדלים אותם באופן שווה.
אף ילד לא משתף את אימא שלו במה שעובר עליו, והיא תמיד מגלה אחרונה את הדברים המהותייים שקורים בחיים שלהם.
ככה שאימא היא לא באמת הייתה.
וכן, היא נתנה את החיים שלה לבית, והיא שחוקה. אבל בתהליך הזה היא צריכה קודם כל להאשים את עצמה על כך שלא עשתה דבר לקידום עצמי.
והסוף של הפרק, זה לא הרוח של פינטו שהייתה עליה. אלא אישה שבורה, בדכאון קיומי מהחיים.

היא כל כך שקועה בעצמה
לאורך כל העונות, ובמיוחד בעונה השניה, שהיא בכלל לא מבחינה בנסיונות של בבר להתקרב אליה. בדרך שלו, הוא מאוד אוהב אותה ומכבד אותה, אבל היא יותר מידי עיוורת לראות את אהבתו. היא כועסת עליו על דברים שהיא קיבלה על עצמה. היא כועסת עליו שנתן את נשמתו ועבד בפלאפל כל יום כל היום. אז נכון עשיר גדול הוא לא. חסכונות - אין. וזה לא רק אשמתו. זאת אשמתם. היא יכלה לנסות לשמור כסף בצד. ללכת לעבוד, לתרום לכלכלת המשפחה. היא העדיפה להישאר בבית. אז שתבוא בטענות קודם כל לעצמה, ומה שהיא עשתה לו, ככה שגרמה לו לקנא כאילו שכבה עם רוברט. בעיניי זה מגעיל ולא מכבד, בעיקר אותה.

שיר m

Well-known member
אני מסכימה עם רחל...
אין פה שאלה של מי צודק ומה נכון...
&nbsp
הפרק הזה היה ממש עצוב. הכי כואב לי על אביגיל.
&nbsp
אתם כבר יודעים מה קורה בהמשך אז אין טעם להרחיב, תהנו... אני לא יודעת מתי אגיע לפרקים הבאים...

הוא לא פנה אליו בכלל
הוא פנה לכל ספר הטלפונים, אבל בגלל האגו של בכור ג'ון הוא לא פנה לאחיו, אלא לאביו ששוכב בבית חולים ואז תיזז אותו. פלא שהוא נפל. ההתנהגות של בכור לא הייתה במקום. הוא יכל לפנות לאישתו שתעזור לו, אפילו לאחותו, חוסר אחריות להוציא אבא מבית חולים שהתעלף יום קודם.

Roei152

Well-known member
מנהל
זגורי אימפריה שבוע 8
שבוע הבא פרק אחרון!!!!!! ומיד לאחר מכןן גולשי ספות 2

פסיכי לחלוטין
אוהו... בכל פרק יש הרבה התרחשויות שקשה לעכל את הכל, ובוודאי שלכתוב אותם

דיון בעקבות הפרק האחרון
ויוי טוענת שכל החיים שלה הלכו לאיבוד, כי היא הייתה עסוקה בבית ובמשפחה. ניקתה, בישלה ולא הגשימה את עצמה. עכשיו היא כועסת על בבר, שבגללו היא השליכה את חייה לפח.
האם אתם חושבים שהיא צודקת?
והאם הוא מנע ממנה עבודה?
האם הוא זה שהפך אותה לכזאת? או בגלל השחיקה היא נהייתה כזו?

זאת לא הפעם הראשונה
גם ברדיו היא אמרה את זה.
&nbsp
אני חושב שזה זה והחברה שבה היא חייה, שבה אישה אמורה להיות עקרת בית.

אני חושבת
שבסוף ויויאן שבורה לגמרי מהחיים, ובדכאון קיומי מהם. ואין לה כוח לתקשר עם אף אחד

Roei152

Well-known member
מנהל
יאו איזה פרק!!!
ליזי כולאת את אביאל ושוגה
שיר הפרק הזה חשף עוד רבד משפחתי בסיפור הענק של מה קרה במשפחה שבגללו אביאל גורש....
אחרי הפרק הזה אני עוד פעם חושב "מה יש למשפחה הזו? הם התשגעו..." שוב מדובר על קנאה יותר מדי בין אחים ...

שיר m

Well-known member
זה כבר נהיה קטע קבוע בכל סידרה:)
(לכלוא שני אנשים כדי שידברו...)

אז ככה
פרק מעולה באמת, אהבתי את הבנייה לשיר "אחי" כל הפרק וכל הנאומים המרגשים.

אבישי הכי ריגש אותי. אמרתי לכם שזה דיבוק? אז צדקתי, לא סבא פינטו אלא מסעודה פינטו... בכל זאת. אני חושב שאבישי היה קצת כמו ישו בסוף עם הדיבור כלפי אמא שלו וזה שהוא חי...

אגב, רק עכשיו גיליתי שאת ליזי הצעירה משחקת אחות של נינט. אני אוהב שאת הדמויות הצעירות משחקים האחים הקטנים של השחקנים, נותן לזה אמינות.

שיר m

Well-known member
פרק מעולה
כל הקשרים מנסים להיפתר...
&nbsp
אביה וויקי הפכו לאבא ואמא. אביה סוף סוף נהיה גבר.
&nbsp
אלבז גם, כמה שהוא קורע, הוא הפך לגבר בשביל מירי...
&nbsp
אלגריה ובבר. זה היה מרגש ועצוב.

פרק
שמותח לקראת הפרק האחרון. מה יקרה בסוף?
&nbsp
למה לעזאזל אביאל יהרוג את בבר?
&nbsp
מה יהיה עם החינה? מה עם אבישג?

למעלה