זבנג וגמרנו

|*|
נפתח פורום מטבחים
|*|

|בועה|
חולמים על מטבח חדש לבית? קניתם דירה מקבלן ואתם רוצים לדעת איך לשדרג את המטבח מבלי לקרוע את הכיס? בפורום מטבחים החדש של תפוז תוכלו לבשל לעצמכם את מטבח חלומותיכם בעזרת מומחים בתחום. היכנסו כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2457

ThePhenomenal

New member
בקשה מחברי הפורום לחודש הקרוב

האירוע הבא הוא הרויאל ראמבל וכנראה ,כמו כל שנה, עומדים להיות ספוילרים פוטנציאלים לזהות המנצח.
אני אשמח אם תוכלו להזהיר על כך מראש, לפני שאתם כותבים ספוילר כזה, אפילו שהוא פוטנציאלי ולא בהכרח יקרה.
בSVS למשל, מישהו כתב בהודעה לפני האירוע על אפשרות שסטינג יופיע וזה ממש הרס לי את אלמנט ההפתעה.
&nbsp
אז לסיכום, אם אתם רוצים לכתוב על כך בהודעה רגילה, בבקשה תציינו בהודעה עצמה שבהמשך יהיו ספוילרים אפשריים לזהות הזוכה בראמבל וכו'. מקווה שיהיה שיתוף פעולה וראמבל מפתיע וטוב

dannygoosh

New member
מסכים, אבל משהו בשבילך

לפני סרבייבר סירייס הקפדתי לא להיכנס לכל הודעות החדשות (כולל ההודעה ההיא שציינת), שלדעתי תמיד מקבלות פה סימון ספוילר ואזהרות על ספוילרים אפשריים לXYZ.
&nbsp
אז יהיו כמה הודעות מסקרנות שלא תקרא אותן כמה ימים, אני יודע, זה לא כיף
אבל זה שווה את זה. לא קיבלתי שום ספוילר לסרבייבר סירייס.

ThePhenomenal

New member
מה שהכי מבאס

כתבו את ההודעה על סטינג בדיון של חדשות שלא נכנסתי אליו ואחר כך מישהו התייחס לזה בדיון אחר וככה גיליתי.
&nbsp
&nbsp

dannygoosh

New member
כן, זה באסה

הפתרון הכי טוב הוא פשוט לא להיכנס לפורום בכלל עד שאתה רואה את האירוע, היו תקופות שלא הייתה ברירה, בגלל טרולים, אבל גם בלי קשר, אם אתה חרד לספוילרים ומצפה לאירוע - עדיף פשוט לא להיכנס.

dannygoosh

New member
זו שאלה שאתה צריך להפנות אל החבר המשותף

אני לא אעשה לו פה שיימינג, אבל אני רק יכול להגיד שהוא ניק מוערך בפורום.

ThePhenomenal

New member
אני כבר רואה פה את הכותרת

"חבר בכיר בפורום חשוד בחברות עם פרידלר בפייסבוק"
&nbsp
לאף אחד לא מגיע פרסום כ"כ שלילי

dannygoosh

New member
אני כבר רואה את כל ה"ותיקים"

נכנסים לפייסבוק ומחפשים אותו ברשימת החברים שלהם כדי להסיר אותו מהר לפני שמישהו יגלה

למעלה