זבנג וגמרנו

neighbours

New member
למה הוא עזב את ה-WWE ?

ומה הוא עשה מאז שהוא עזב את E ועד שהוא הגיע ל-ROH ?

yauli747

New member
לא נרבה שקשור לרסלינג

אני יודע שלתקופה קצרה מאוד הוא היה מנגר בארגון ECWA (זה שמארגן את הסופר 8 כל שנה) חוץ מזה אני לא יודע האם היה מעורב בעולם הרסלינג עכשיו שאני חושב על זה אני חושב שהוא הנחה תוכיות רדיו

1lanm

New member
קווין קלי זה אלכס ריילי

תקרא את הפינה שלי לפעמים :) בשנות התשעים היה מישהו שהשם משפחה שלו היה קלי אני לא זוכר את השם הפרטי

1lanm

New member
חחח איזה צירוף מקרים

השם האמיתי של אלכס ריילי זה קווין קלי :)

שמתם לב שאתמול במשחק בין חיפה לגנק

עמאשה עשה you can't see me אחרי שהבקיע את הגול?

Daniel Bryan

New member
כן אני לפחות שמתי לב

לא הייתי בטוח בזה לכן לא פרסמתי את זה פה..

MeLaWaCh

New member
אפילו פרסמתי סטטוס בפייסבוק על זה

גיל 97

New member
שמתם לב שבסאמרסלאם..

הGTS השני של פאנק על סינה היה ממש אבל ממש גרוע?! הוא פגע לו ביד..והקרב היה נחמד אבל הרבה פחות טוב מהקודם. וד"א איפה JR? למההוא לא שידר?..

MCMG

New member
מה כזה קשה להבין שזה תרגיל קשה לביצוע?

ואני לא חושב שזה משנה איפה זה פוגע, אני מעדיף שזה יפגע בבטן או בצוואר והנחיתה תהיה יותר טובה ועם אימפקט וככה היה הGTS בסמרסלם אז זה היה טוב מאוד.... בכלל אני הייתי מייעץ לפאנק להחליף פינישר, מיצה תצמו החרטה הזאתי

ziv86

New member
../images/Emo58.gif NXT מאתמול

מקסין מהעונה של הדיוות תקפה את AJ, בהמשך היא יצאה לזירה עם דרק בייטמן [הוא הציג אותה כחברה שלו, נפש תאומה, אהבת חייו וכו'...] ככה שאם תראו בהקלטות של סמקדאון של שבוע הבא שמקסין מול AJ, אל תופתעו

kendog keds

New member
טוב שלא ב-2013 וזהו...

אני זוכר שפרסמו כאן לא מזמן קארד חגיגי בומבסטי למדי, הכוונה הייתה לתוכנית הראשונה שתשודר או שהיה אירוע גדול / PPV אחר כלשהו?

Daniel Bryan

New member
תשובה

לפי מה שהבנתי ROH חילקו את הקארד הזה ל-4 תוכניות שהוקלטו כבר, כולם יפורסמו מן הסתם אחת אחרי השניה בהפרש של שבוע.

למעלה