זבל ישראלי!

DoggyBOX

New member
זבל ישראלי!

מדינה מסריחה ........טפווו, לא פלא שאני נהנה לשבת בבית ולהסתכל לבוקסרית שלי בעניים עם קפה שחור ביד, הרי היא היחידה שלא טמועה בתרבות הישראלית המסריחה הזו איכססססס קיבינימט היום אני צריך ללכת לעיר ברגל כי את האוטו איזה בן זונה פרץ לי , הנה אני בעיר עוצר באיזה קיוסק קונה לי רדבול שיפיג את האנטי שבו אני שרוי , "כמה זה עולה" אני שואל את המרוקאי המסריח שעומד מאחורי הקופה,( אחחחח אחחחח המבט שלו אומר הכול "קיפוח קיפוח קיפוח" לך תזדיין יא זבל מפוחם ), ולענייננו "9 שקל " אומר לי המוכר החביב זרקתי לו מטבע של 10 ומה הוא עושה כמה לא צפוי זורק לי 2 מסטיק בזוקה , "קח אחי במבצע". איך שהוא סיים להגיד את ה "ע" של המבצע אני כבר עם 2 מיקרו עוזונים מצויידים במשתיקי קול מכוון לעברו , תוהה לעצמי "אהממממ מעניין עם הצרור לראש ילכלכך כמו הצרור לבטן", מה עושים כשמתלבטים? נכון , משחקים אותה בלארג' (הרי למה להיות קטנוניים) ומשחררים צרור גם לראש וגם לבטן, עזבתי ת'חנות כשהמוכר מתבוסס במוחו וקיבתו אי שם ליד שקיות השוקו קרלו, אוקיי היום מתחיל להיות וורוד , אבל נמאס ללכת ברגל , אולי כדאי שאני אתפוס איזה מונית שתקח אותי לבלוקבאסטר המקום היחידי בעיר המזורגגת הזו שיוכל להשריץ לי טיפה תרבות נונ-ישראלית- אולי איזה סרט של במאי צועני רחוק שירחיק אותי לאיזה שעה שעתיים מכל החרא מכל הזבל מכל ה"שחור" ה"ח" ה"ע" הגרוניות, האתיופים שנוהגים על אופניים עם הגה ושרים ראפ אמריקאי במבטא אפריקני ........סימנתי למונית , עצר לי איזה זבל עם קרחת וגורמט שיבייש את עזריאלי בגודלו "לאן תה צריך?" בלי שלום בלי מה שלומך ישר ולעניין, אמרתי נרגע לא ניקח ללב גם ככה לא נשארה לי יותר מדי תחמושת צריך לשמור לאח"כ, ל"בלוק באסטר במרכז העיר בבקשה" אני אומר לו בנימה מנומסת כשאצבעות רגליי מקפצות והאחורה של האוזניים שלי מזיע מעצבים, אחי זה 20 שקל או שאתה מעדיף שאני יפעיל מונה................ יא חתיכת זבל על מי אתה מאיים במונים? אני נוסע במוניות עוד לפני שהסבא השחור שלך קשר לך את הגורמט על הצוואר הדוחה והמזיע שלך..........מכיוון שאני שופע תרבות אנטי ציונית החלטתי שאני אשאיר את כל זה בלב, בחרתי במונה יצא לי 12 שקל, חסכתי 8 שקל(עלוב אפילו רבע מחסנית אני לא קונה בסכום הזה), יצאתי מהמונית אמרתי תודה, היא החלה לנוע לכיוון הכביש , הוצאתי את השלט הרחוק הרמתי את האנטנה בעדינות שמתי משקפי שמש , כפתור אדום, לחיצה......בום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המונית באויר , פניקה בהלה צעקה , אנשים בוכים, צרחות , פיגוע , פיגוע , פיגוע , מכוניות טופת, ערוץ 2 בלאגנים , שיזדיינו ישראלים מפגרים , עשיתי טובה לאנושות היום זה אני מחר זה אשכנזי תמים אחר שיצטרך לסבול "איומי- מונה". מתברר שהפיצוץ גרר אחריו נפלאות , הבלוקבאסטר ריק מרוב סקרנים שברחו לרחוב על מנת לצפות בזוועה, אחחח איזה יופי סוף סוף זמן אכות לבחור את הסרטים שלי בקפידה ללא קופים שמתלבטים בין "סוגר חשבון עם סטיבן סיגל " או ספורט הדמים של ואן דאם................לאחר רבע שעה של התלבטות יצאתי משם עם גרסא קודרת בדי וי די של חגיגה בסנוקר..........לא תאמת לקחתי את רוצחים מלידה, אחלה סרט אני אומר לעצמי, יוצא החוצה עם הסרט ביד הולך לכיוון הבית רואה את האמבולנסים ואת החברה מזיהוי קורבנות אסון אוספים את חלקי גופת הנהג המאיים, ממלמל לעצמי, "תאמין לי דורון אתה עדין אתה בסרט רוצחים מלידה הם היו משפריצים אותו עם סכין יפנית ושולחים את הגופה להורים שלו במרוקו.........." אני בחור טוב אני ....עם חיוך ותחושת אקסטזה של סיפוק, הלכתי לי הביתה בקיפוצי-דילוג , כן פתאום יש לי מצב רוח, עשיתי היום משהו עם עצמי .....פתאום תפס אותי רעב עצום.............ואז לפתע משום מקום הופיע חבר שלי ששון עם ההונדה סייויק שפיץ שלו "דורון כפרה מה קורה" , הלכנו לטאבון ביפו להוריד איזה סמבוסק עם ביצה קשה . טוב חברים, אבי ביטר מופיע בערוץ ים תיכוני אני רץ להקליט!

DoggyBOX

New member
YAKUZA

למכירה- סט אצבעות של צבי נינגה שעשו בעיות בבאסטות בטוקיו מחיר מבצע כל הקודם זוכה.

Laban P

New member
חחחחח

למרות שלא אהבתי את הסוף וקיוויתי שזה אמיתי. ואם כבר מדברים על הארץ - שכחת להזכיר את החום הנוראי. איך אפשר לשכוח דבר כזה???

Treker

New member
משובח, משובח...

ישר לטאגליינס. עכשיו כ-ו-ל-ם ללמוד מ DoggyBOX.

Rotten Apple

New member
קורע!

הזדהתי בקטע של המונית.. פשוט בושה כמה כסף סוחטים מאנשים היום..

DoggyBOX

New member
נפץ

בשביל זה המציאו את הסי4- חדל להתעצבן, תפוס מקום מאחורי הנהג ,יספיק מטען של 10 קילו שיושב בול מתחת למושב של כל מרצדס דיזל- שלט הפעלה מרחוק והוא בדרכו לעולם הבא.....(= מומלץ להפעיל באזור הומה אדם בשביל לתפוס כמה שיותר דגים במכה אחת (=

beatman

Member
10 קילו סי-4 זה פצצת אטום !!!!

מספיק 500 גרם עטופים ב-3000 כדורי פלדה. אחחח איזה אפקט רסס יהיה

למעלה