זבלי.... פקדו...

אה גנעדן קי סי ב'ה ../images/Emo16.gif

יהי זכרו ברוך.
|נדגש|יש כאלה שאומרים \יוסי בנאי כן יש כאלה שאומרים שהחיים פה לא חיים שבעולם הבא- רק שם נתחיל לחיות כמו בני אדם שפה למטה זה נורא, יותר מסדום ואמורה שזה עולם בלי תקנה, בלי ערכים ואמונה אך כשנמות כך מבטיחים, נהיה כולנו מלאכים ועם כנפיים מזהב נעוף מעל שבילי חלב ושם נהיה קרובים כל כך אל הקדושים מהתנך וכל הצדיקים כולם יהיו איתנו עד עולם כל זה נכון אולי, אבל אני רוצה עוד קצת לחיות למות פיתאום פשוט חבל גם לא הספקתי כלום לעשות אני מאמין לחכמים שבשמיים טוב יותר אך לי למטה די נעים. אני רוצה פה להישאר. ועוד אומרים חכמי הדור, שהחיים פה הם פרוזדור שהעולם הזה זמני, חסר תכלית וחומרני שזה נורא מגיהנום שאין מוסר בו ואין תום שזה עולם מלא חטאים, שהטובים בהם רעים אך כשנמות כך הם אומרים נשוב להיות שוב בני עשרים ובגן עדן של פרחים נחיה לנצח נצחים עם לוויתן ושור הבר, וסמבטיון וכל השאר בתוך הנוף האלוהי שם ברקיע השביעי כל זה נכון אולי, אבל אני רוצה עוד קצת לחיות למות פיתאום פשוט חבל גם לא הספקתי כלום לעשות אני מאמין לחכמים שבשמיים טוב יותר אך לי למטה די נעים אני רוצה פה להישאר. כן יש כאלה שאומרים שהחיים פה לא חיים, שבעולם הבא רק שם נתחיל לחיות כמו בני אדם שפה למטה זה נורא, יותר מסדום ואמורה שזה עולם בלי תקנה, בלי ערכים ואמונה כל זה נכון אולי, אבל אני רוצה עוד קצת לחיות למות פיתאום פשוט חבל גם לא הספקתי כלום לעשות אני מאמין לחכמים שבשמיים טוב יותר אך לי למטה די נעים אני רוצה פה להישאר.

רותי ב.

New member
../images/Emo16.gif פור יוסי בנאי, אין גנדם

קה סייה סו אלמה
קואנטו לו אדורי .. קאז'ה קה קאדה הופעה, נו מאנקי דה נינגונה הופעה דה יוסי בנאי, קאדה פיאסו דה טיאטרו, הומוריסקו או דרמטיקו, קאנטיקאס - א קאדה הופעה מי חואה. כן יש כאלה שאומרים שהחיים פה לא חיים שבעולם הבא- רק שם נתחיל לחיות כמו בני אדם שפה למטה זה נורא, יותר מסדום ואמורה שזה עולם בלי תקנה, בלי ערכים ואמונה סי, אי קן דיזן קי לה ב'ידה אקי נו אס ב'ידה קי אל אוטרו מונדו - סולו אייה אמפסארמוס בב'יר קומו בנאדמס קואנדו אקי אבאש'ו אס "נורא" מונצ'ו מאס דה סדום אי אמורה קי אס מונדו סין פיאדאד, סין ב'אלורס או פ'ה (ליי) .. אך כשנמות כך מבטיחים, נהיה כולנו מלאכים ועם כנפיים מזהב נעוף מעל שבילי חלב ושם נהיה קרובים כל כך אל הקדושים מהתנך וכל הצדיקים כולם יהיו איתנו עד עולם כל זה נכון אולי, אבל אני רוצה עוד קצת לחיות טודו אס ג'וסטו פארסה, אמה יו קרו אומפוקו מאס בב'יר ... יהי זכרו ברוך.

זיזיקה

New member
../images/Emo16.gif יום עצוב הפסד גדול

בתור מעריצה מאד נלהבת של יוסי בנאי כמו כולם התעצבתי מאד לשמוע על מותו של האומן הגדול מכולם שהנחיל לנו כל כך הרבה תרבות. אוי לו תומי המאיניטו אל בסיס די חיל אוויר כה מאיז'ו אסטה סולדדו אה ואר לוס מטוסים ממריאים אי טודו לוקה אסטאן אזיינטו לוס חיילים לפני שהמטוסים ממריאים. סאנוס אי רייזיוז כה אסטטן טודוס לוס חיילים פשוט גאווה של העם הזה
!! אי אן אל קמינו חזרה אה קאזה אואי כי יוסי בנאי זה מוריו. עצוב עצוב. קה פקדו כה אן 2 אניוס לוס מאס בונוס דל עולם התרבות שלנו הלכו לעולמם. למה אלוהים לוקח לנו אותם??

tttg1

New member
ה פרידה הקשה מיוסי בנאי ,

אין בכוחי לתאר את כאב ליבי ושל כל עם ישראל עם הסתלקותו של יוסי בנאי ז"ל, הוריי ז"ל היו בקשרים ידודיתיים עם הוריו עשרות בשנים, אני אישית הכרתי את ההורים של האחים בנאי ,את שנות הילדות עברנו בשכנות בשכונת מחנה-יהודה בירושלים , זכורות לי חויות ילדות משותפות שחוינו ביחד , אם הוכל אספר לכם בהמשך,, אובדן גדול לעם ישראל ,ת ,נ ,צ ,ב ,ה,

רותי ב.

New member
קונטאמוס אומפוקו

דל טיימפו פאסאדו, אי דה לו ריקוארדוס דה טו צ'יקס. פואדו דיזיר קי אמי מה אינטרסה מונצ'ו

Sarika

New member
../images/Emo7.gif קי פקאדו.....

און גראנדי טאלנטו, קי סו אלמה ריפוזה אן פאס

POLICE 1

New member
../images/Emo7.gifיוסי בנאי -ת.נ.צ.ב.ה ../images/Emo16.gif

מותו של אדם משכמו ומעלה , אבידה לתרבות יוסי בנאי תרם לתרבות הלאדינו רבות במערכוניו (הגששים) איש חביב אשר יחסר לרבים , אני מאוד הערצתי אותו ואהבתי את משחקו ושירתו יהי זכרו ברוך אמן - אן גן עדן קה ארפוזה טו אלמה אן פאס

מוס וה מנקאר מונצ'ו

אין גן עדן קרפוזה סו אלמה לה בואנה וידה דשו פרה טודוס.

Sarika

New member
יוסי בנאי ז"ל - דיבר ושר בלאדינו

יוסי בנאי הופיע בגרסה הראשונה של "בוסתן ספרדי". במופע לזכרו של יצחק לוי הוא את השיר: פרה קי מי פאריו מי מאמה פרה קי מי פאריו מי מאמה פרה קי מי פאריו אה מי מי פאריירה אי מוריירה אי נו סרב'יירה לה אסקרליק אסקרליק אסטו סרב'יינדו אן אל איירי אי אן אל סול לוס מיס קאראס די ליצ'י אי סאנגרי מי סי איזיירון קומו אל קארב'ון טרז אניוס אן און דדו אונו די קאדה קולור לוס אבולטו אי לוס מאניאו מי אקודראן די מי אמור דוס פאלומבאס אסטאן בולנדו נו קידו דונדי בולאר, לוס דוס אוז'וס די מי קרידה נו קידאן די יוראר טרז קוזאס סון די מוריר - אספראר אי נו ב'ניר מטר לה מזה אי נו קומר אזיר לה קאמה אי נו דורמיר אזיר לה קאמה נו דורמיר.....

הוא גם סיפר שני סיפורים

על חכם וידאל ויסטוזו וזוהרה המופקרת על רבינו קלונימוס

האגס 1

New member
הוא הופיע ב'רומנסרו ספרדי' ולא ב-

'בוסתן ספרדי'. שניהם של יצחק נבון.

SuzieRS

New member
לוס פילאריס (pilares) די לה קולטורה

ישראליאנה סי אסטאן אינדו אי אמונגאנדו. לו קי מוס אסטה קידאנדו איס "כוכב נולד". קי נו ליס קאיין
לא אסטרייה.

למעלה