זבובים קטנטנים

Fish725

New member
זבובים קטנטנים

שלום :O) אני גר בדירת מרתף, ובשבועיים האחרונים אני פוגש באיזור כיור המטבח בעיקר וקצת באמבטיה זבובים קטנטנים (בגודל כמו של יתוש רק בלי הרגלים הארוכות). כנראה שזה משהו שקשור ללחות מאחר ושני מקומות אלו קשורים למים (מי גאון מי ?) ניסיתי לשאוב אותם, אבל או שהם בלתי שאיבים או שהם מגיעים ממקורות כמו ביוב וכו... אודה לעצתכם. שבוע טוב :O)

ד ק ל 1

New member
אמממ... לדעתי

תאוור מדי פעם את המקום , הלחות תיפסק אם זו בעית רטיבות - תאטום ולשאוב אותם? זה משעשע אבל לא ישים ולא יעיל לאורך זמן אני חושב שככך הם יפסיקו להטריד אותך
הייתי ממליץ לך על המכשיר שקוטל אותם אבל זה חשמלי , ולא נראה לי שמוטב במקומות לחים , ובכלל להרוג אותם זה לא הפתרון אלא לגרום להם להפסיק להגיע ... צריך אוויר זהו

goanin

New member
בדוק טוב טוב

אם אין מים עומדים. ודאג שלא יהיו. רוב הסכויוום שאלו יתושתושים קטנים, ושהמרתף שלך הוא התינוקיה שלהם.

Fish725

New member
תודה על העצות

אלה לא יתושים אלא זבובונים (הבן שלי רגיש לעקיצות ואני מסוגל לזהות יתוש ב-3 לפנות בוקר תחת השפעת אלכוהול עם כיסוי עיניים), ואין מים עומדים בדירה או בסביבתה (יש ריסוס כל כמה שבועות של העיריה בבור הביוב הסמוך). מאחר ויש לי בחלק מן המקומות מעין עובש במפגש בין הקיר לתקרה ומישהו פעם אמר לי שזה קשור ללחות בדירה, אני חושב שבאמת מדובר על אוורור וזה מה שאעשה. מאחר וזרימת האוויר היא לא היסטרית, אעזר במאוורר רצפתי. אודיע במידה והזבובונים לא מוכנים לעבור דירה ורוצים להמשיך את החוזה.... שבוע טוב :O)

למעלה