זאת תהילה ...

מסוכנת8

New member
זאת תהילה ...

מכיל, סוף סוף אני צריכה לקבל את התוצאות של האבחון שעשיתי .. ביום שישי הבא אני מקבלת אותו ויש לי פגישה עם פסיכולוגים .. תודה לאל סיימנו עם זה!!!! עכשיו נשאר לגשת לבית משפט עם האבחון . אני רוצה לראות את הפרצוף של פקידת סעד ושל שופטת כשידעו שאני בכל זאת עשיתי את האבחון למרות שהם לא הסכימו .. דרך אגב בריאות של פקידת הסעד לא ממש טובה .קיבלה מכות מאיזה אימא אחרי בלי קשר למכות עברה ניתוח . מה אני אגיד לכם זהו הרוח העליון שמחזיר לה על הרוע . ויש לי בקשה .. בפסח אני לא עובדת ואני מתכוונת חופשה עם הבן שלי באילת(ועוד כמה חברות) איזה מלון לקחת? שגם לא יהיה יקר מידי ולא רחוק מידי מהים .שיהיו בו ארוחות ופעלויות לילדים . מיכל !! אני מאושרת שאני מקבלת את האבחון

numberjacks33

New member
שתצליחי אמן

אצלי עדין לא פעלה רוח הקודש אבל הוסיפו לה פקידת סעד כדי שתוכל להיות פנויה להתמודד איתי הוסיפו לה פקידת סעד לסידרי דין 4 שנים שלא הציעו עזרה לביתי וגם לא כשבעלי נפצע תראו מתי החליטו על ועדת החלטה לילדה באתר של לירון . רווחה לא עוזרת היא רק מחפשת ילדים לפנימיות ואימוץ .קראתי את ההחלטה של בן עמי והזדעזעתי .מפורסם באתר שללוחמי הצדק , פקידות סעד ורווחה בישראל .

שתהיה לך חופשה נעימה

אני שמחה לשמוע ממך. חשבתי עלייך בימים האחרונים ותהיתי מה קורה. אני שמחה מאוד שאת שמחה, אבל...כבר עברת לא מעט בחיים, כולל אכזבות קשות. אל תשמחי בטרם עת. תהיי מאופקת לקראת הדיון, גם מבחינת הציפיות שלך, בסדר? פשוט תבטיחי להשתדל להגיע עם ציפיות מונמכות יותר. אני דואגת לך, את צריכה לשמור על כוחותייך. מצבים נפשיים של תקווה גדולה ומפח נפש עצום אינם טובים בשבילך. את עדיין לא יודעת מה כתוב באבחון. אני מקווה שיהיה כתוב שם במפורש שהילד צריך לחזור אלייך וגם יהיה נקוב זמן מפורש של שבועות (או אפילו חודשיים-שלושה גם טוב). אחרי שתעברי את המכשול הזה, יש מכשול לא קטן בבית המשפט. מאחר שעשית את האבחון שלא לפי דעתה של השופטת, היא עלולה להמציא איזו סיבה ש"תצדיק" את המשך הישארותו של בנך במוסד. זה המכשול העיקרי. אבל כאן אני רוצה לעודד אותך. כל החלטה שלילית של השופטת תקפיץ אותך לערעור שממתין לך במחוזי (השופטת ההיא בשלום, נכון?). כשהדלת פתוחה בפנייך במחוזי, זה טוב. אני במקומך לא הייתי מתעכבת בערכאות נמוכות אלא שואפת להגיע כמה שיותר מהר למעלה, כיוון שברור שבמצב שבו את מצויה (כמו הורים רבים אחרים) השופטים בערכאות הנמוכות די שבויים בידיהן של פקידות הסעד. ככל שעולים למעלה יש סיכוי שהדיון יהיה יותר "שפוי". אני מקווה שלא ייאשתי אותך, אלא דווקא עודדתי אותך שתתני תשומת לב לנוריות אזהרה. בקשר לפסח - יש מלון של "הכול כלול" ממש בכניסה לאילת, סאן רייז משהו. יש שתי בריכות: בתוך המלון ומחוצה לו. יש רכיבת סוסים קצרה לילדים (להביא נעלי ספורט) ויש כמה בעלי חיים. הם מוציאים הסעות חינם לאילת במיניבוס. אולי יש גם ג'יפים או משהו. אני באופן אישי לא מתה על המלון, אבל אני יודעת שהמלון הזה מלא בילדים והרבה מאוד משפחות הולכות לשם. מכיוון שהוא אינו קרוב לים, אניחושבת שהמחירים אינם גבוהים שם. משם גם יותר קרוב לצאת לפארק תמנע. אני מאוד ממליצה על הפארק. יש שם מופע אור קולי מקסים. יש אגם ושייט בסירה ומכינים חול צבעוני בבקבוקים. כל זאת לפחות בעונה. צריך לברר קודם.

מסוכנת8

New member
ציפיות שלי

הרגע חזרתי ממשהי ערבייה שעושה בקפה .היא לא ידע אליי כלום ואמרה פשוט הכל אליי גם בקשר לבן שלי ואמרה לי שיהיה דיון בחודש הקרוב ובן שלי יחזור . אמרה גם הרבה דברים אחרים והכל בול. עדיין אני לא קולטת את זה .. אמרה לי גם בקשר לחופשה שלי וגם שאני רוצה להפליג בקיץ ..קשה לי לעקל עדיין. ציפיות שלי ...אני מאמינה לפסיכולוגים שלי והם יודעים בדיוק מה אני רוצה והם מכירים אותי לא מעט זמן כך שאני מקווה לטוב . אם לא ילך במשפט הזה אז נחזור למחוזי (מקווה שלא נצטרך לפי מה שאמרו לי היום) אבל יהיה בסדר. אחכה ליום שישי בסבלנות. (היא אפילו תיארה לי את פקידת סעד ואת מנהלת הפנימייה !!!) ובקשר למלון שהמלצת לי .אני לא רוצה שיהיה רחוק מהים גם אם יש הסעות .. אחפש לי עוד אבל תודה ענקית מיכל ותודה שאת חושבת אליי

למעלה