זאת שוב אני

sara_00

New member
זאת שוב אני

סתם אני די מעוצבנת ומרגישה שאתם כמו חברים שלי כאן. כפי שכתבתי אז אני נמצאת בשמירת הריון וכמעט לא יוצאת מהבית. לפני כשבועיים בעלי הודיע לי על ארוע מהעבודה שלו שמתרחש כמעט מדי שנה בראש השנה, מאוד שמחתי כי רציתי לצאת כצת מהבית וגם בגלל שידעתי שבדרך כלל זה ארוע יפה. בקיצור כל השבוע התכוננתי וחיפשתי בייבי סיטר והלכתי לחפש בגדים למרות שאני בקושי הולכת ולא יכולה להסתובב הרבה והלכתי למספרה וממש חיכיתי לזה ואז פתאום שעתיים לפני בעלי מתקשר ואומר לי "תשמעי יש שינויים מסתבר שזה בלי בני זוג" אני נורא כעסתי והתרגזתי אחרי שניסיתי כל השבוע לארגן בייבי סיטר וזה לא היה פשוט וכל יתר הדברים שהתכוננתי שבזמן אחר אולי הם פשוטים אבל לא כרגע וכל כך חיכיתי פתאום שעתיים לפני הוא מודיע לי שמישהי בעבודה אמרה לו מה אתה לא יודע שזה בלי זוג שזאת הזמנה אישית. אני נורא כועסת עליו ואני גם מרגישה שהוא העדיף ללכת בלעדי מצד שני אני תקוע בבית ולא יכולה לעשות שום דבר.

הכוכבת

New member
תקשיבי

אם כבר התכוננת...קנית בגדים וחיכית לצאת ופתאום הוא אומר כך וכך...תרימי טלפון לחברה ותצאי לבלות בכל זאת. אל תשבי בבית. צאי כמו שתיכננת

adam33

New member
תלוי

אני בוחן את הדברים כך כאשר הוא אמר לך שזה בלי בני זוג הוא היה מבואס? כי אם היה זה ככה הית צריכה לעודד אותו וכן לתת לו ללכת מצד שני הוא יכל להיות מבואס ולומר אישתי היקרה מאחר והתלבשת ולא יצאנו חודשים בואי אפצה אותך ונלך למקום אחר יותר טוב קל לומר אני מאוכזבת השאלה מה איתו? עד כמה הוא מתכוון לפצות אותך? כי בעצם יכול להיות שזה נפל עליו כרעם ביום בהיר אבל מצד שני הוא יכל ללות אותך ולהתקשר אלייך ולומר לך יקירתי אהובתי אני כאן וחושב עלייך שם בבית ומחכה לרגע שאהיה איתך או לפצות אותך במתנה אבל בעצם היחסים בנכם אינם בעליה כעת ולכן כל דבר מתפרש בצורה שונה מאשר הוא מתפרש ביום רגיל ולכן קחי אותו לשיחה תגידי לו שאת מבינה עד כמה הוא " הותקל" בידידעה שזה בלי בנות זוג אבל איך הוא מתכונן לפצות אותך ושהוא יודע עד כמה את מתה לצאת ובמיוחד איתו תראי את התגובה שלו תבחני את הכנות והיושר שלו ורק אחרי זה תכתבי...

seeyou

New member
למה לשים מלח על פצעים?../images/Emo13.gif

במצבה אני חושב שלא מומלץ "שיחה" לוהטת...זה מזיק לבריאות שלה ולא תחזק את המערכת היחסים שלהם. אז הוא התנהג קצת בנבזות לפי מה שאני מבין. לא שוברים את הכלים בגלל פעם יש להיות על המשמר שזה לאיחזור אבל אין ביטחון לזה

למעלה