זאת שוב אני....

Queen of tears

New member
זאת שוב אני....

לאחר שקראתי את הדברים שכתבתם לי ולאחר שצצו עוד מספר דברים מתכננת לשבת לשיחה עם הבעל, שיחה כואבת ומפחידה הלב דופק בהתרגשות אני הולכת לשאול אותו לאן הולך כל הכסף מכיוון שהכול יורד מחשבוני, אני הולכת לשאול מדוע הוא אינו מקיים איתי יחסי אישות ואהבה, לשאול מדוע אינו מסוגל לנשק אותי ולחבק אותי, ואז אני מתכננת להציב עובדות או שאתה הולך להתעורר ולתפקד כמו גבר, שזה אומר לשלם חצי חצי את הכול, לא לבקש ממני כסף חזרה על דברים שרוכש, להראות שעדיין אוהב ועדיין חושק בי (אם הוא עדיין...) או שבוא נקח פסק זמן, נחיה בנפרד, נראה אם נתגעגע אם האהבה שאני חשה אליך עדיין קיימת בליבך כלפי אם עדיין יש ונוכל להציל אשמח לתבונות ועזרה, כלים ועוד לדעת כיצד הדרך הכי נכונה לנהל את השיחה הזאת מחכה בכיליון עיניים לתשובתכם

pasa24

New member
גברים מתעבים הזמנה לשיחות שכאלו.

עצם ההזמנה תיצור אנטי לכל דבר שתעלי ותדרשי. לא לדאוג יתנו לך כך עצות, ורעיונות.

אוי לא -

עוד גבר הולך לחטוף על הראש שיחת לאן פנינו
. אבל אם דעתך נחושה לעשות את הטעות הזאת, כל מה שיש לי לאחל לך זה - בהצלחה.

Queen of tears

New member
מדען טילים ידידי

האם קראת את הפוסט הקודם שהעלתי? אם כן מה היית מציע לי לעשות כי להמשיך ככה אינני יכולה

תשמעי, מותק -

כל זמן שאת ממשיכה לחפש את הסכמתו של בעלך ואת שיתוף הפעולה שלו לא תצאי מהברוך. את כבר מנסה לעשות את זה כמה זמן, במגוון של טקטיקות - אף אחת מהן לא עובדת וגם הטקטיקה שאת הולכת לנסות עכשיו לא תעבוד (ולכן לחינם את מתרגשת - את תגידי מה שיש לך להגיד, הוא יתעלם או יפטור אותך בזלזול או יאיים בחזרה - טוב לא ייצא מזה). הגיע הזמן שתתחילי לחשוב איך את משפרת את איכות חייך בלי צורך בטובות ממנו - אם מדובר בהפרדה מלאה בתחום הכלכלי, או בלקבל תמיכה והקשבה במקומות אחרים או עזרה בעבודות הבית מצד שלישי.

I C E M A N 7

New member
if you wanna shoot - shoot ,dont talk

שיטה מצויינת. קודם מאיימים בנשק יום הדין - גירושין. הצד השני מגיב בגיחוך. מה עושים עכשיו? - מציבים אולטימטום חדש עדין יותר, פסק זמן. איך יגיב עכשיו הצד השני לנוכח הנחישות הבלתי מתפשרת? לא יודע לגבי אחרים, אני במתח.

אייבורי

New member
אין כמו אולטימטום טוב

לארוחת הבוקר. בכל מקרה אני מחכה בקוצר רוח להמשך.

nowonder

New member
אל תתרגשי.

אני יכולה לומר לך בדיוק איך השיחה הזו תיגמר. כמו זו הקודמת. וזו שלפניה. וזו שלפני לפניה. להציב עובדות, זה לא לדבר, אלא לעשות. להציב עובדות זה לפתוח חשבון בנק חדש על שמך, ולהעביר לשם כסף. להציב עובדות זה לבקש במקום העבודה שהמשכורת תלך לחשבון בנק אחר. תפסיקי לדבר, לבכות, לקטר, ולדבר וקחי שליטה על הכסף שלך, המשפחה שלך, החיים שלך.

נונה17

New member
השאלה היא, מלכה יקרה,

מה יקרה אם הוא לא ישתף פעולה? אם הוא יצחק לך בפרצוף כמו בפעמים הקודמות או אם הוא יגיד לך "בסדר בסדר" וימשיך לעשות מה שהוא רוצה? האם יש לך תכנית פעולה? את יודעת בעצמך מה את הולכת לעשות? אני שואלת כי יש לי הרגשה שהשיחה הזו היא רק כדי לדחות את הקץ בעוד קצת ולתת לעצמך אשליה שאת עושה משהו. אני לא אומרת לך לא לדבר איתו, אבל במקביל הייתי מציעה לך לנקוט בעוד צעדים. למשל - להתייעץ בעו"ד ובפסיכולוג.

chenby

New member
מסכימה עם כולם

להציב עובדה פני מישהו, לרוב יביא לך תוצאה הפוכה ממה שאת באמת רוצה. את כן יכולה להגיד לו שאת רוצה להפריד חשבונות בנק ואם הוא ישאל למה - תגידי שאין לך מושג לאן כל הכסף הולך והוא לא אומר, אז הוא לא חייב להגיד, וזה גם לא חייב לרדת ממך... (בחיוך ונועם) את יכולה לשבת עם עצמך ולבדוק בדיוק מה את רוצה. לא מה את לא רוצה - אלא מה את כן רוצה. ואם חלק ממה שאת רוצה מצריך לבקש את זה ממישהו אחר, אז תבקשי, לא כאולטימטום, לא כדרישה- כבקשה.. אם הדברים שאת רוצה תלויים בך (כמו לפתוח חשבון בנק חדש למשל) תעשי את זה את בעצמך. רק את יכולה להביא לעצמך את מה שאת רוצה.. בסופו של דבר. אולטימטום כמעט תמיד מביא תוצאה הפוכה.

I C E M A N 7

New member
לנווונדר ולחן

אתן כמובן צודקות מאד כמו תמיד. אלא שיש לה כבר חשבון נפרד. היא ציינה זאת בפוסט הקודם (אתן כמובן יסודיות ושמות לב לפרטים הקטנים, שלא ישתמע חלילה שאני טוען אחרת
). היא צריכה לעשות משהו דרסטי. לא לדבר, לא לבקש, לא לחכות לאינטרקציה ממנו. לארוז לו שתי מזוודות עם בגדים ויאללה לבית מלון. ואם זה לא מתאפשר, אז שתגייס את ההורים ותפנה את עצמה עם הילדים. היא צריכה להרעיד את עולמו. הוא לא סופר אותה בכלל ורק איזה אקט אגרסיבי (כזה שרק גברים נחותים כמונו מבינים) יכול לשנות את זה. כמובן שיש סיכוי לא קטן שגם זה לא יזיז לו ואפילו להיפך. אם זה מה שיקרה - לא היה לה סיכוי מראש. היא רק צריכה להיות מוכנה לעשות את ההימור. לקחת בחשבון שיש מצב שהיא מפסידה את הנישואין שלה. לא נראה לי שהיא שם עדיין.

nowonder

New member
אתה לומד מהר :)

אני אמנם תמיד צודקת, אבל אני לא שמה לב לפרטים בכלל. פרטים זה עניין מדכא מאוד. פרטים זו השומה הבודדה שיש לאיש שיחך על הצוואר, שמפריעה לך להתרכז במה שהוא אומר. פרטים זו השערה השחורה היחידה שיש לדייט שלך על הסנטר, שפשוט לא מאפשרת לך להתאהב בה. פרטים זה השני שקלים "עמלת דיו" שמופיעים לך בתדפיס חשבון שמביאים לך את הסעיף, וגורמים לך לקלל את האמ-אמא של הבנק וגם מאפשרים לך להדחיק שאתה במינוס 52K שקלים. זה לא חוכמה שיש לה חשבון נפרד, אם היא מפרנסת אותו מהחשבון הזה (או "מחזירה לו הוצאות"). בכל מקרה, אנחנו מסכימים על העיקר. היא צריכה להפסיק לדבר, ולהתחיל לעשות. ולהתחיל מהפרדת כספים, הפרדת חובות, ועורך דין משל עצמה זו התחלה מצויינת (עוד לפני ששמים את הבגדים במזוודה).

אייבורי

New member
../images/Emo4.gif

חשבתי לתומי שפרטים זה לשכוח את היום שבו נפגשתם או חלילה וחסה לא לשים לב לשמלה הסגולה החדשה שהיא לובשת. פרטים זה התספורת החדשה אבל מה אני מבין בפרטים.

nowonder

New member
התבלבלת לגמרי.

פרטים זה כמה עלתה השימלה הסגולה החדשה. תשמע סיפור אמיתי. חברה שלי, הגיעה למסקנה שהיא מזקינה מהר מדי ממה שהיא תיכננה, החליטה לעשות בוטוקס. לא סיפרה לבעלה, למה שהיא התביישה. לא ברור איך ולמה, אבל במקום ליישר קמטים, הזריקה הרימה לה את הגבות למעלה, ויצרה מראה בלתי אטרקטיבי דומה במקצת לקפטיין ספוק (מסטאר טרק). היא נבהלה, ומיד הלכה להסתפר וביקשה מהספר שיגזור את שערה כך שיהיה לה פוני ארוך על המצח שיסתיר את הגבות. במשך שלושה חודשים היא הסתובבה עם פוני על המצח וגבות של קפטיין ספוק, ולבעלה לא היה מושג. הוא שמע על כך בפעם הראשונה כשהיא סיפרה לי את זה. אני נקרעתי מצחוק מהסיפור, וגם מהמבט ההמום שהיה לבעלה בעיניים. מוסר השכל: בוטוקס זה מסוכן. פרטים זה מיותר. נ.ב (בחיי שבדיוק קניתי לי שימלה סגולה חדשה).

אייבורי

New member
../images/Emo2.gif

אני בהלם אני המומה. נ.ב. אין באמת שמלה סגולה בעולם הגברי אצלנו יש שחור, לבן, כחול אדום וצהוב. כל השאר פרטים.

נומלה

New member
שאלות

שאלות כמו מדוע אינך מסוגל לנשק אותי הן שאלות מביכות שאין עליהן תשובה. מה את מצפה שהוא ישיב עלשאלה כזאת? הידים שלי לא זזות? הפה שלי לא במקום? לאן הולך הכסף? לא יודע. מה תעשי עם אינפורמציה כזו? התנהלות חלופית: תבררי לעצמך לאן את רוצה להגיע ותציבי תנאים. תציעי דרך להגיע למקום שאת רוצה להיות בו. אם הוא לא מוכן לדרך שאת מציעה שיציע דרך אחרת. את צריכה לגרום לו להבין שלהמשיך במצב כמות שהו זו לא אופציה.

למעלה