זאת שוב אני....

רולה

New member
זאת שוב אני....../images/Emo24.gif

נכון בקשר לבעיה שלי.... אז לא ממש הבנתי מה אתם רוצים לייעץ לי? בקיצור, דוגרי- להתחיל איתו או לא?! זאת השאלה....

כנסי!

דבר ראשון- את היחידה שיכולה לעזור לעצמך, אנחנו רק יכולים לייעץ לך. דבר שני- לפי דעתי, את צריכה לחשוב על זה טוב טוב... המצב הוא כזה אם הוא נפרד ממנה ואין מצב שהם יחזרו, אז אין סיבה שלא תוכלו להיות יחד ואם היא חברה טובה שלך היא תבין שהיא צריכה להתגבר עליו ושהיא צריכה להמשיך הלאה ולתת לו להמשיך הלאה גם אם זה יהיה איתך ולפרגן לך. למרות שזה בטח יהיה לה מאוד קשה ואני כבר אומרת לך שזה לא משנה מי היא בתור בנאדם(כלומר האופי שלה) זה מאוד ירחיק אותה ממך. אבל גם האושר שלך חשוב את פשוט צריכה להחליט מה יותר חשוב לך האושר שלך לצד מישהו שאת אוהבת ורוצה וייתכן גם שיהיה לך איתו משהו או האושר שלך לצד חברה שלך ולמצוא מישהו אחר שאת מחבבת ולפתח אולי איתו משהו. נ.ב קחי גם בחשבון את הקטע שאם הוא לא רוצה אותך ותתוודי בפני החברה שלך על האהבה שלך כלפיו תפסידי גם אותה וגם אותו... אז תעשי בירור אם יש מצב בכלל למשהו בניכם. :] אני הבאתי את כל האפשרויות בפנייך עכשיו את צריכה להחליט מה את עושה עם זה הלאה!! :] מקווה שעזרתי

רולה

New member
עזרת! אבל...../images/Emo4.gif

העצה שלך הייתה ממש טובה- אני חייבת לציין! אבל.. יש בעיה, כמו שאמרת- אני לא בטוחה שהוא כן מעוניין בי. כשהוא נפרד מחברה שלי, היא שאלה אותו למה? והוא ענה לך שהוא פשוט לא יכול להתמודד עם ההתחיבות של החברות והוא עדיין אוהב אותה. ככה הוא אמר.... אבל לפי דעתי הוא סתם אמר את זה כדי שהיא לא תפגע. אני יודעת את זה! הוא יושב שולחן לידי, ובשיעורים יש לנו מאז שהם נפרדו את "המבטים" האלו- ששווים 100 מילים.... את יודעת למה אני מתכוונת?! לא משנה, אני לא רוצה לסבך אותך, אז אם בכל זאת יש לך משהו להגיב אז... אל תתביישי ותחזירי תשובה.

ממממ.. אז ככה

כמו שאמרת לפעמים מבט אחד שווה אלף מילים... אבל ייתכן שבגלל שאת כ"כ רוצה כבר להיות איתו את סתם מפרשת את הדברים לא נכון... לפי דעתי את צריכה להתקרב אליו באיטיות ולהתחיל לגלות עליו דברים סתומרת מה דעתו באמת על החברה שלו לשעבר וכל מיני כאלו... ואז את תדעי יותר טוטב מה לעשות הלאה.. :]

רולה

New member
ועוד דבר../images/Emo92.gif

מה שאמרת הוא נכון ב-100%!!!! אבל שחכתי לציין שאני והוא היינו הידידים הכי טובים! עד שהוא נהיה החבר שלה. ובגלל זה כשהם נהיו חברים כולם חשבו שאני והוא אמורים להיות הזוג הנצחי של הכיתה... כי כל הזמן הינו ביחד, אם זה להפגש בבתים, לדבר שעות בטלפון, כשיוצאים למפגש עם כולם להשאר צמודים... ותמיד במסיבות שהיה את הסלואו, הוא תמיד רץ רק אלי ורקדנו ממש צמוד, הוא היה תמיד נחמד אלי ומתחשב, את מבינה? -זה מעצבן! ומה שהכי הורג אותי שבכל הזמן הזה שהינו "כידידים הכי טובים" הוא לא אמר שום פיפס עליה, זה מוזר לא...? ואת יודעת איך הם בכלל נהיו זוג?! חברה שלי שידכה (איך שלא כותבים את זה..) ביניהם!!!! היא באה אל הילד הזה ואמרה לו שהילדה הזאת אוהבת אותו ואז הוא ישר הציע לילדה הזאת שהם יהיו זוג! טוב, החברה שלי לא ידעה שאני בכלל אוהבת אותו, אף אחד לא ידע! בקיצור אין לי מושג מה הוא מרגיש כלפי עכשיו, כי לעומת איך שהינו לפני חצי שנה, מ מ ש ה ת ר ח ק נ ו

אז ככה....

מממ אם הייתם פעם ידידים ממש טובים אז אין סיבה שלא תוכלו לחזור להיות קרובים... פשוט תקחי את הזמן ותני לדברים לזרום... את תראאי הדברים יסתדרו לאט לאט, חוץ מזה ההתנהגות שציינת מראה שהוא חיבב אותך מאוד... ככה שלא נראה לי שתהיה בעיה שתחזרו להיות בקשר טוב... ואז תבררי מה הוא מרגיש ולאט לאט תתחילי להתקרב אליוו יותר ויותר... וזה יעשה את שלו... עצה קטנה: מה שבא מהר הולך מהר... אז קחי את הזמן ואל תמהרי לעשות דברים

רולה

New member
שיט!!! נזכרתי../images/Emo46.gif

נזכרתי שהחברה הזאת שלי, טסה שנה הבאה להולנד משליחות ל ת מ י ד!!! והיא מינתה אותי למדווח האישי שלה, היא רוצה שאני אספר לה הכל דרך האי-מייל. כל ילדה שהוא יוצא איתה, כל חיבוק שהוא נותן, כל קריצה, כל חיוך! הכל!!!! מה אני אעשה אז...?

../images/Emo41.gif נו טוב מאודדדד...

ככה עכשיו השטח יותר פנוי לך... ותגידי לה שאתם ידידים בהתחלה... ואח"כ לאט לאט זה התפתח.... וזהו חוץ מזה היא תמצא לעצמה שם חיים חדשים ותוך חודשיים היא תשכח ממנו... :]

רולה

New member
../images/Emo35.gifאת בטוחה?../images/Emo12.gif

את בטוחה? כי לי ממש נראה שהיא שרופה עליו בדם!ולא נראה לי שהיא תשכח אותו בכזאת קלות... ה"fuck"בחברות שלהם לפי דעתי היה שהיא אהבה אותו מאוד והוא לא החזיר לה אהבה מספיק... בהפסקות הוא טייל עם הפריקיות של כיתה ט&acute
כיתה מעלינו) במקום להסתובב איתה, ואני פוחדת שאם (בעזרת השם) נהיה חברים זה יקרה גם לי וזה יפריע לי מאוד!!! אז עדיף כבר בלעדיו... מה לעשות?!?!

../images/Emo70.gif

תראי או שהוא לא אהב אותה מספיק או שאני לא יודעת מה נסגר עם הבחור כי עם יש לך חברה ואתה מעדיף להיות עם בנות אחרות בהפסקות, אז כנראה שהוא לא מעריך או שאכפת לו ממנה... הבנת.. ואני חושבת שכל מקרה זה לגופו... ובקטע הזה שהיא אוהבת אותו עדיין, אז אין מה לעשות כי הוא לא אוהב אותה.... ככה ש...!!! בשביל שאהבה תתקים צריך 2! :] בהצלחה

רולה

New member
המצב קלוש....../images/Emo150.gif

לא באתי לביה"ס מיום שלישי (הייתי חולה) ובכל הזמן הזה הוא לא התקשר אלי! באסה... כשנכנסתי היום לכיתה, הוא דפק לי חיוך מכאן ועד...... ושאל אותי איך אני מרגישה עם העיניים הירוקות המדהימות שלו! -נמסתי. כל זה היה בבוקר, אחר כך בהפסקה האחרונה, ישבתי עם בת דודה שלי על הספסל שליד הכיתה (בת דודה שלי איתי בכיתה) ופתאום הוא וחבר שלו באו והתחילו לרדת עליה כי הם איתה בריב עכשיו... הסתכלתי עליהם רבים איתה... -"מסכנה" חשבתי לעצמי, "הם שתיים והיא אחת, ובתור בת דודה אני חייבת לעזור לה עכשיו". אז קמתי, ובשיא העצבים שאלתי את שתיהם- "תגידו, מה הבעיה של שתיכם הא?" ואז הילד שאני אוהבת התערב ואמר "ולמה את מתערבת?" הוא השתיק אותי לחלוטין. אבל הייתי חיבת להחזיר לו אז בטעות פלטתי "סתום את הפה, מי דיבר אליך בכלל?!" ומשם זה המשיך לריב אחד גדול ומסובך בין אני ובת דודה שלי לבין שני הבנים- ואני מצטערת על כך. שיטטטטטטט אני והפה הגדול שלי. בסיום הלימודים הוא אפילו לא אמר לי שלום

רולה- כנסי...

לפי דעתי אין לך על מה להצטער, זאת בת דודה שלך וזה בא במקום ראשון לפני כל החברים ידידים וכו´. עשית מעשה נכון בזה שבאת והגנת עליה. אם ככה הוא מתנהג אולי את לא צריכה אותו בכלל... חוץ מזה עכשיו זה הזמן לפי דעתי לנהל איתו שיחה טובה, ולשאול אותו בדיוק מה הבעיות שלו ומה הסיפפור שלו ולהעמיד אותו במקום...... תתפסי יוזמה ותתחילי לקחת את העינינים לידיים אם את באמת רוצה שייצא מזה משהו.

רולה

New member
ההחלטה בידי,../images/Emo9.gif

אוקי, לאור הנסיבות הקימות, החלטתי לוותר על "אהוב חיי" כי הבנתי שהוא לא בשבילי- הוא תינוק כזה (מסתבר)... אבל יש לי חשק עצום לפגוש משהו חדש, שונה, בוגר, מבין, מתחשב, מצחיק, יפה... אבל יש לי בעיה- איפה?! איפה אוכל למצוא את המושלם הזה?!את האביר על הסוס הלבן, שאיתו אחווה את החברות הראשונה הרצינית שלי- איפה??????!!!!!!! יש לכם אולי רעיון למקום שבו אוכל להכיר בנים? נ.ב- בת 14 עוד מעט, פנויה, פצצה- למעונינים...

למעלה