זאת רק אני או ש.......

לירנוש

New member
זאת רק אני או ש.......

הפרסומת של במבה פשוט מתוקה היא כזאת יפה.... במיוחד אהבתי את זה מ....."לחיי האהבה" הוא ממש חמוד תגידו שאתם לא מסכימים....

dino_din

New member
אנחנו לא מסכימים

מצטער, הייתי חייב :) האמת שאני מסכים מאוד. פרסומת ממש יפה. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מזמזם אותה בעבודה :) דינו.

לירנוש

New member
אתה רואה?.......

כבר לפי התגובה שלך רואים שאתה ממש בנאדם אחלה שמבין מהחיים שלו ויודע מה הוא רוצה מעצמו וכבר מהתשובה שלי אפשר לראות שאני אחת שנהנת לנתח דברים (כל עוד אין להם דם שישפריץ עליי- אבל הבנתם את הרעיון) עזבו.... אל תתייחסו....אני לא ממש שפויה בשעה זאת תחזרו לחייכם הנורמלים
o.k i love u bye bye

אני אוהב אותך

לצערי אני לא מבין מה מוקד המשיכה של הסדרה לחיי האהבה. הבנתי שלגעת באושר משך פרחות כי כולם שם היו מקופחים (אני חושב) וסיטי טאוור זה כבר סיטקום ישראלי. אבל לחיי האהבה... בכל אופן אל תקנו במבה , דיי לתאגידי ענק ישראליים. קדימה עם לולו. ויפה שעה את קודם. אה ולירנוש את אחלה בנאדם.

חחחחחחחחחחחחחחח LOL ../images/Emo6.gif

קרעת אותי בנאדם
ועם כל הכבוד, לול זה באמת מוצר מסריח ומגעיל
הידד לבמבה אוסם! ~יעלית!~

לירנוש

New member
בלשי.......

גם אני חולה עליך למרות שאני לא מכירה אותך..... אבל בטח אם אני אכיר אותך אני אוהב אותך למרות שאני ילדה שאוהבת אנשים....אלא אם כן הם מעצבנים אותי ואז... בוא נגיד שחבל להם על הזמן
נ.ב בחיים שלי לא ראיתי לחיי האהבה כי יש לי יס אז... בכל מקרה אנשים... i love u all

byg

New member
לא מסכים בכלל!!

הפרסומות של במבה, רובן ככולן נגועות במחלה ישראלית מוכרת, תת רמה. יש לפרסומת הזאת דבר אחד ויחיד שהופך אותה לכזאת. הדבר הזה משותף גם לכל פרסומות החיתולים למיניהם שמיוצרות בארץ (הפרסומות, לא החיתולים): הדחף הבלתי נשלט לדובב את התינוקות ע"י בקול אינפנטילי מפגר ומעליב. אם רק היו לומדים משהו מאחיהם המנוסים (מארה"ב בעיקר), היו יודעים שדיבוב תינוקות בקולות של מבוגרים (או לפחות בקול של ילד אבל לא בקול מעושה ומפגר) הופך את התמונה להרבה יותר מרשימה מכל הבחינות!!! אבל כרגיל, במקום ללמוד מהמקצוענים, לוקחים את יגאל שילון לביים את כל הפרסומות בארץ וכולן נראות ונשמעות אותו דבר, כמו פיספוס. מתנצל על ההשתלחות אבל לשמוע שפסומת של במבה היא טובה.... Thats too much ולפני שקוטלים אותי תרשו לי להזכיר - על טעם וריח וכו´... byg

על הפרסומת של במבה

הפרסומת החדשה ששל במבה לפי הפרסומים נועדה כדי לבגר את המותג, דהיינו להפוך אותו ממותג של ילדים קטנים לכזה המתאים לנוער. על פי התגובות, אני מניח שבאמת הנוער יותר אהב את הפרסומת ולמבוגרים זה נראה קצת טפשי. מה שלי נראה קצת משונה הוא הבחירה לעשות טייק אוף על הסרט גריז (הבחור שרוקד על השולחן), מעניין כמה מקהל היעד אכן מכיר את הסרט הזה וזיהה את החיבור. מירן

אתי@

New member
התכוונת לסרט "שיער" ../images/Emo8.gif

גם אני חושבת שרק המבוגרים ישימו לב לקשר...

כמובן כמובן

תודה על התיקון הנכון. מעניין למה אנשים מתבלבלים בין גריז לשיער, זה בטח לא קורא רק לי . . .

בגלל ששמים גריז על השיער

וגם בגלל ששניהם משעממים מאוד עם שירים באמצע. וההורים שלי אוהבים אותם.

לירנוש

New member
אז אני רוצה להבהיר משהו.....

הפרסומת הכל כך מתוקה הזאת שכל פעם עושה לי חשק לקנות במבה יכולה להתחלק למספר קבוצות של גילאים : התינוק הקירח המצויר-משתייך לקבוצת הגילאים של 3-10 אולי אפילו 12 החתיך ההורס שכל פעם מחדש אני שוכחת את השם שלו-הוא יותר שייך לקבוצת הבנות בגילאים של 13-20 (בנות אל תכחישו ותגידו שהחתיך השווה הזה לא עושה לכם משהו) האישה שעליה החתיך ההורס מדבר-שייכת לאותה קבוצת גילאים אבל עכשיו מצד הבנים כל התפאורה, הלבוש, המקום...-כל זה בטח מזכיר למבוגרים את כל הסרטים הישנים האלה עם הדרייב אין וכו´ כמו גריז.. בכל מקרה..מה שאני מנסה להגיד הוא שהפרסומת הזאת מכוונת לכל קבוצות הגילאים וזה מה שעושה אותה כל כך מיוחדת אני שמחה שהבנתם עכשיו....

!PuMiCkY

New member
קוראים לו...

יהודה לוי... ולא כדאי לך לשכוח את השם הזה עוד פעם...
... זה מידע נחוץ להמשך חיים טובים ומאושרים... (אולי קצת הגזמתי..?!) חח...
... ביי...

למעלה