זאת רק אני או ש..

אמרתי כבר ואומר שוב:

לכל הציטוטים שאני מביא אני יכול להביא פירוט שלא משאיר מקום לדמיון: הפסוק בסנסקריסט, תרגום מילה אחר מילה ואז התרגום עצמו. תרגום שכזה אינו משאיר שום מקום לספק. באשר למחקרים: מה הם אותם מחקרים? מה הם הוכיחו? כיצד הם נערכו? כיצד נאספו התוצאות ועל פי מה?
 

ד ס ו ש

New member
הבעיה היחידה עם אנשי המ"ט

(ואני לא מכלילה פשוט ככה זה מאז שהגעתי הנה) היא שאתם מזלזלים ושוללים דרכים אחרות אולי הדרך שלכם מוכחת ונחקרה וכל העסק הזה.. אבל זה לא אומר שגם דרכים אחרות לא אפקטיביות... נכון - לך היא טובה, לך זה עוזר.. אבל אני למשל לא למדתי מ"ט (למרות שאני מאוד רוצה ללמוד ולא יודעת איפה) ואני עושה מדיטציות משל עצמי, המצאתי לעצמי כמה טכניקות שעוזרות לי אפילו מאוד ואני מגיעה לאותן תוצאות כמו של המ"ט.. אז מה? בגלל שזה לא מ"ט זה לא טוב?? תחשוב על זה בפעם הבאה שאתה מגיב או מבקר שיטות אחרות..
 

smile2life

New member
הנה בחורה שרק הגיעה אל הפורום

אומרת מה שאני צועק כבר הרבה מאוד זמן. אנשי הממסד של המ"ט בטוחים שרק השיטה שלהפ יעילה ואינם מוכנים לפתוח עצמם ולבדוק שיטות נוספות, שאולי אינם מתאימות להם ספציפית אך מתאימות לאחרים.
 

hary_i

New member
שוללים דרכים אחרות?

איפה ראית בהודעות שלי שאני שולל דרכים אחרות? אני רק מציג את מה שאני יודע על מ"ט. אני רק מציג את העבודה שיש הוכחות אוביקטיביות להצלחה. האם זה אומר שדרכים אחרות לא אפקטיביות? לא בכלל לא. אתם כנראה לא מבחינים בין לדבר על טכניקה לבין לשלול אחרות. אני לא שולל דבר.
 
למעלה