זאת רק אני או ש...

aieeoh

New member
זאת רק אני או ש...

הקטע של ירון וליה ממש אבל ממש מוגזם??? תגידו מה הולך כאן!?!?? כל פרק כל פעם שהם נפגשים הם חייבים להיות צמודים אחד לשני? כאילו, הבנו שהם מאוהבים עד הגג אבל כמה אפשר?? ומה לליה יש מהאוזנים של ירון? כל הזמן היא נוגעת לו בהם כשהם מתנשקים...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

נראה לי היא התאהבה באוזניים שלו ולא בו
עכשיו ברצינות - גם אני חושב שזה מוגזםםםםם כמה אפשר להתנשק ולהתמזמז

Nורדת 14

New member
../images/Emo26.gifזה חולני../images/Emo36.gif

אני מתחילה לא לסבול אותם בגלל המזמוזים האלה
בעע.. מה יקרה כשהם
יחשבו שהם אחים
בטח יקיאו ת'נשמה.. (סורי על הביטוי חזרתי מהבריכה שפוכה..... מתה לישון...)

נכון,כל פעם כשהם פוגשים אחד את השני

לא משנה איפה הם מתקרבים אחד לשני ומתנשקים ומחייכים כמו איזה שני אידיוטים וזה לא שיש לי איזה משהו נגדם אבל בסדר בהתחלה היה כיף לראות אותם מאוהבים אבל דיייי נמאס.

זה ככה בכל הטלנובלות

בהתחלה יש מתח מיני
לאחר מכן הדמויות מתאהבות
ויש את התקופה הטובה.. הדמויות מאוהבות עד הגג בלי הפרעות ואז מתחילה התקופה הרעה בה הדמויות אינן יכולות להיות יחד
ובסוף הסדרה שתי הדמויות הראשיות חוזרות להיות יחד
דוגמאות: לחיי האהבה (דרך אגב סדרה שולטת)
בהתחלה רונה ודורון רצו להיות יחד אך לא יכלו לאחר מכן התחילה להם תקופה טובה שבה הם היו יחד כל הזמן ואף אחד לא ידע עליהם והם היו מאוהבים מאוד ואז סמדר אמרה שהיא בהריון ורונה ודורון נפרדו עד הפרק האחרון בו גילו שסמדר
ודורון ורונה חזרו להיות יחד
וכמובן משחק החיים שאני מניחה שאתם יודעים את העלילה! דרך אגב הפורום שלכם אחלה ואני מסתכלת בו מלא אני פשוט לא כותבת

שכחתי להגיד!

הם עושים את הדמויות כל כך צמודות כדי שכשהן יפרדו זה יהיה יותר דרמטי ועצוב!

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo25.gifלי לא איכפת.. זה כיף

לראות אנשים מאוהבים אפילו אם זה הכי מוגזם בעולם!
ואני אישית כבר אמרתי ממזמן שיש לליה איזושהי אובססיביות מוגזמת לגבי האוזניים של ירון! ושמים
לזה הרבה פעמים!

דיתוּש

New member
אבל הכי מעצבן בליה וירון...

יותר בליה, כשהיא עושה "מואה" "מואה" זה עושה כזה רעש והיא מכניסה פתאום כזה "אחחחח מתוק שלי!" זה נשמע כאילו היא מנשקת את הילד שלה... די די די!

flowers girl

New member
זה לא רק האוזניים של ירון...

לירון יש איזה קטע עם הידיים של ליה. אני זוכרת כשהם רק נהיו זוג- בלעכס. אתה סוגד לידיים או משהו כזה
אני נשבעת לכם
אתם צריכים לראות את זה
ליה: "ירון, בלה בלה בלה *ירון מנשק לליה את הידיים* בלה בלה בלה *ירון מנשק לליה את הידיים* בלה בלה בלה בלה בלה *ירון מנשק לליה את הידיים*" ירון: "ליה, בלה *ירון מנשק לליה את הידיים* בלה *ירון מנשק לליה את הידיים* בלה *ירון מנשק לליה את הידיים* בלה *ירון מנשק לליה את הידיים* בלה *ירון מנשק לליה את הידיים*" אלוהים
אין לך משהו אחר לנשק
האהבה שלהם מחליאה אותי כבר.
תתרחקו קצת
זוג מאוהב זה לא קוצי שמוצי כל היום
יש חיים גם מעבר לאהבה שלכם

TomeRdeluz

New member
ועוד משהו- לאן בתיה נעלמה?!

מאז שהיא איימה על נירה שהיא תמרר לה את החיים או משהו כזה היא נעלמה!

aieeoh

New member
נכון../images/Emo70.gif

באמת לא רואים אותה כבר כמה פרקים טובים...מוזר... טוב, לא התגעגתי במיוחד...

למעלה