זאת רק אני או ש...

Som0ne

New member
זאת רק אני או ש...

מעניין אותי אם זה רק אצלי ככה-
תמיד אומרים לי (גם חברים סטרייטים וגם לא) שלביסקסואלים הרבה יותר קל, חושבים שאנחנו יכולים להנות מכל העולמות ושכביכל קיבלנו את יכולת הבחירה.
אני אישית מרגישה שדוקא זה מה שיותר מקשה עלי, מכל בחינה.
אם זה לאן להתכונן ומה יותר נכון לי מבחינת זוגיות וראיה לעתיד, אם זו העובדה שאני נראית סטרייטית לגמרי ובגלל שאני גם מתעניינת בגברים אז קצת יותר קשה להכיר בחורה,
אם זה העובדה שרוב החברים שלי סטרייטים ואם לא סטרייטים אז חברה או שתיים לסביות ומאוד קשה לי לצאת לממסיבת בנות ובכלל, החברים הסטרייטים שלי לא יבואו איתי למקומות של גייז ולהפך..
אם זה התקופות האלה של פעם פה פעם שם...

קצת מתסכל..
זה רק אצלי ככה?

Apikachu L

New member
חברים *ביסקסואלים* אומרים את זה?

יש לי ג'ורה שלמה לפתוח על אנשים שאומרים את זה:
זה מאוד קל להיות סטרייט ולומר למישהי כמה כיף לה שהיא במצב שבו הוא לא נמצא ונשמע לו מגניב וחלומי, אבל למעשה, תוספת האנשים לפוטנציאל הרומנטי היא רק תוספת סיבוך... בלי קשר לזה שהנטייה המינית שלנו לא בדיוק... ובכן, מקובלת.

כבר יצא לי להצטער עמוקות (עדיין מצטערת על זה... ) על זה שאני בי כאשר התאהבתי באופן קצת יותר מידי עמוק בחברה סטרייטית (לרוב זה לא הגיע למצבים האלו...). בסופו של דבר, ביסקסואליות היא גם יותר אנשים שישברו לנו את הלב.
כן, בעולם אידאלי עם חופש מגדרי וחופש מיני, ואנשים שפיזית מוכנים לתקשר זה עם זה ולא מאמינים בלשחק משחקי כח במערכות יחסים, ביסקסואליות הייתה יכולה להיות אופציה טובה בדיוק כמו כל אופציה אחרת, אם כי כזו שאולי מבטיחה יותר גיוון בניסיון המיני.

אין אופציה קלה בחיים, אף פעם. זה לא קל להיות סטרייט, הומו, לסבית, בי, א-מיני (רומנטי או א-רומנטי). זה לא קל להיות גבר, אישה או כל אחת מהאופציות תחת המטריה הטרנסג'נדרית. זה לא קל לחיות.
יש אופציות שקלות יותר מאופציות אחרות - כי הן מקובלות חברתית, כי הן מושכות אחריהן יותר פריבילגיות, זה נכון. אבל הן עדיין גוררות בתוכן דיכוי חברתי של כל אי התאמה למסגרת בתוכן או בגלל אי התאמה של ההגדרה למה שמקובל בחברה.
____
סיימתי עם התסכול

אני לגמרי בהבנה איך את מרגישה. להיות בי זה מתסכל. שני עולמות של סטרייטים ולא סטרייטים שלא ממש נוטים להפגש בניהם בד"כ.
קבלי חיבוק וירטואלי...

orald

New member
אני עדיין תוהה מה זה "נראית סטרייטית לגמרי".

כלומר, את לא בוצ'ה? אז איך אני נראית בדיוק? אישה סיס' סטרייטית? אולי אני צריכה לשמוע "אבל אתה לא נראה כמו קוקסינל מתחנגל"?

מצטערת, פשוט לא אוהבת שרק בגלל שמישהו לא מתלבש כמו בתת-תרבות כלשהי הוא מיידית סטרייט הטרו-נורמטיבי למהדרין.
בסוף עוד יגידו לי שכל החרדים סטרייטים...ואבוי אבוי, כמה שזה *לא* נכון.

Apikachu L

New member
היי, אני נראית לסבית כנראה

רצו עלי בתיכון שמועות שאני לסבית. וזמן מה הייתי בטוחה שאני סטרייטית. טוב, הם חצי צדקו...
אני לא רוצה לדבר לא בשמי, אבל אולי הכוונה בהתנהגות כלפי אנשים - בעניין של הבעת עניין רומנטי/מיני באופן גלוי או משהו.

אבל היי, אמרו לי שמתאים לי להיות ביסקסואלית.
ואז שאלו אם אני מעדיפה בנים או בנות ו"אבל יש לך חבר".

Som0ne

New member
מצטערת אם לא הסברתי את עצמי נכון-

התכוונתי לעובדה שרוב חבריי סטרייטים, אני יוצאת למקומות סטרייטים, לא משדרת התעניינות בנשים סביבי ובגדול חיה בסביבה שהיא סטרייטית יותר..
מה שהתכוונתי לומר הזה הוא שקשה לדעת ש"אני בקטע" כי אולי אני משדרת משהו אחר ולכן קשה לי יותר להכיר..

orald

New member
אז תשני תדרים.

לכי למקומות בילוי של גאים. למשל בר האוויטה בת"א נחמד למדי, כשהם לא משועממים רצח ומציגים דראג קווינס במופע מרדים חושים.

וכזכור לי לטובה, מישהי מאד נאה התחילה איתי שם, אבל הייתי, ועודי, תפוסה כבר.

Apikachu L

New member
לפעמים פשוט יותר קשה להכיר...

אני למשל כל כך משתדלת לשדר לכל העולם "אני לא מעוניינת" ועדיין מוצאת אנשים לפעמים מבינים אותי לא נכון, אם כי השתפרתי בזה עם הזמן.
אני לא חושבת שזה לגמרי מה שאנחנו משדרות אלא מה שאנשים בוחרים לראות.
יתכן שפשוט קשה יותר ליצור קשר עבורך. הדרך היחידה להכיר היא ללכת לליינים של מסיבות נשים שהן "בקטע" (כדאי לבדוק בפורום לסביות ולשאול שם, יש שם הרבה דיבורי מסיבות וכאלו...
) או למפגשים גאים/מצעדי גאווה וכדומה...
אולי גם להשתפשף קצת בנושא עם חברה אוהבת נשים שיכולה קצת להדריך אותך. אין לי כל כך תשובות בנושא, כי גם אני די כישלון בתקשורת בכלל...

Apikachu L

New member
אני לחלוטין לא מבינה את המשפט שכתבת עכשיו

תוכלי להסביר? |נבוך|

orald

New member
מנסה לשדר שאת לא מעוניינת? די לפלרטט.

בייחוד אם זה מטריד אותך מאד.
לא יודעת כמה את עושה את זה מחוץ לאנשים מסויימים, בסביבה הכללית, אבל אולי זו אחת הסיבות.
מה שכן בד"כ אנשים מתעלמים כרצונם(גברים במיוחד, אבל מהיכרותי עם חלק מנשות "אטרף" זה לא מוגבל אליהם) גם מאמירה ישירה שאת לא מעוניינת אם הם מעוניינים מספיק.

אישית זה מתחיל להטריד אותי רק כשאנשים לא קולטים, למרות אמירה ישירה, שאני לא מעוניינת, כי לפלרטט בצחוק אין לי לרוב בעיה.

Apikachu L

New member
הבעיה היא שאני לא מפלרטטת בד"כ

אבל אנשים תופסים את זה שאני מדברת איתם כפלרטוט.

orald

New member
ב"אנשים" הכוונה לגברים? אם כן זו לא רק את.

למיטב הבנתי כשגבר ממוצע רואה שאישה מדברת איתו הכוונה היא שהיא בעונת הייחום ורוצה את ילדיו(מינוס העזרה בגידולם).

orald

New member
שטיפת כלים זה הזמן שאת הכי פגיעה בו...

להתקפות מאחור של גברים. מניסיון.

למעלה