זאת פשרה זאת?!?

Fleddermaus

New member
זאת פשרה זאת?!? ../images/Emo34.gif

למה? למה? למה? כבר היה עדיף אם לא היה בכלל, הכליאה הזאת במתחם סגור בגבעת רם רק מסמלת את כל מה שהמצעד בא למחות נגדו. בכל אופן, בהצלחה לכל המשתתפים, מי ייתן ובשנה הבאה נצעד בירושלים הבנוייה.

Fleddermaus

New member
טוב, נו מילא

הנוכחות המרשימה מחממת את הלב, לוקח בחזרה את "עדיף אם לא היה".

croovy

New member
הבית הפתוח מטומטם.

בג"ץ ללא ספק היה פוסק לטובתנו. לא היה צריך שום פשרה. וגם אם היו דוחים את זה בשבוע זה לא היה גרוע כמו זה. החרדים לגמרי מרגישים שהם ניצחו, והם צודקים.

ערב רב

New member
ראשי הבית הפתוח לא מטומטמים

הם היו כל הזמן מלווים ביעוץ משפטי איכותי ביותר מטעם הקרן החדשה בישראל. אם הם חשבו שעקב האירוע בבית חאנון בג"ץ עלול להפוך להימור מסוכן, כנראה שהם צדקו. בייניש, עם כל הרצון העז שלה לעזור למצעד, ככל הנראה מעוניינת עוד יותר שלא לאפשר ליהודים להתפלל על הר הבית ובסיטואציה הנוכחית של איום ערבי המוני בהתפרעויות, כנראה שהיועץ המשפטי של הבית הפתוח לא היה בטוח שבייניש תצליח לחשוב על תירוץ יצירתי שיאפשר את קיום המצעד על רקע זה ובו זמנית ימנע תפילת יהודים על הר הבית, ובמקרה שכזה היא הייתה פוסקת נגד המצעד.

lilche

New member
מה שמפריע לי, זה לא המיקום, אלא

הנוכחות העלובה. היו יותר שוטרים ממשתתפים, למרות שהוסכם על" הפסקת אש" בננו לבין החרדים. ירושלים היתה עיר רפאים, והעצרת עברה בלי התקלויות. ממש חבל לי שאנשים נשארו בבית בגלל הפחד. מבחנתי, זה אומר שהאלימות ניצחה.... אגב, אם אני הגעתי למצעד למרות הפחד מאלימות- כל אחד יכול... (בכל זאת, בחורה של מטר ומסטיק ושוקלת בהתאם, זו לא בדיוק הבוצ'ה האיימתנית הטיפוסית ולא איום לאף אחד....)

למעלה