זאת פיונית15 לשעבר!

פיונית15

New member
שלום אנשים ../images/Emo13.gif

אני חדשה בפורום הזה ורציתי לדעת על אילו נושאים מדברים כאן
דרך אגב~מישהו כאן באמת התנסה במפדש עם רוחות-אבל מפגש של ממש...??
wish me luck

פיונית15

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo85.gif../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif../images/Emo187.gif../images/Emo108.gif

איזה סמלים נשמות!!!
***מה קשור לב?!?!***

פיונית15

New member
לכל האנשים והאנשות!!!

אני מחליפה את השם משתמש שלי ל-boo או משהו קרוב.... אז אין יותר פיונית15 - כשאני אחליף אני אגיד!
love ya all

0oBo0

New member
זאת פיונית15 לשעבר!

מי שלא הבין אז זה בווווו משני הכיוונים
pooky Me$

wee man

New member
פיונית מתוקתי....

דבר ראשון בירכת ברוכים הבאים חמה ואוהבת! דבר שני- למה לא לשרשר? פתחת ארבעה טופיקים, אף אחד מהם לא בנושא קשור... ילת לשרשר אותם לאוף טופיק... אבל בכל זאת מגיע לך ברוכים הבאים מכולם אז נעשה לך שרשרור משלך :) פעם הבאה בבקשה לשרשר... אם לא את אז אני :) ינון

Flame

New member
היייי../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

ברוכה הבאה לפורום
!! מקווה שתהני פה
...
אולי תספרי לנו קצת על עצמך...? גיל וכו'..
.. אהה...ואם כבררררררר שכולם יכתבו על עצמם! הצטרפו כמה חדשים וכולם רוצים לדעת הכל ...אז תרשמו :תחביבים,גיל,שם,מאיפה ועד ועוד בלה בלה כמה שבא לכם

0oBo0

New member
שלוווום! ../images/Emo6.gif

דבר ראשון תודה רבה על הברוכה הבאה החמימה!!!
))) ובקשר לפרטים-אז לדעתי הכי טוב תראה בכרטיס האישי שלי (בלחיצה על השם שלי) אבל אם תרצה לדעת עוד משהו אז חופשי!

0oBo0

New member
אופס....

בטעות כתבתי בצורת זכר אבל תתייחסי לזה כאל נקבה
נ.ב הסמיילי החייכן לא מספיק חייכן!!! הוא נראה כאילו הוא עושה טובה שהוא בכלל מחייך! צריך לעשות משהו יותר חייכן כמו באיי סי קיו למשל זה שרואים לו את השיניים....

wee man

New member
פיונית--

תבדקי הודעות באיי סי קיו :) השארתי לך הודעה... :) ו.. בינתיים אני קורא לך פיונית אם זה לא מפריע... יותר נוח מלכתוב- וובוו חיבוקים ונשיקות, ינון

Flame

New member
אהההממ...שכחתיייי../images/Emo140.gif לספר על עצמי

קוראים לי לין..אני בת 14 וחצי ואני גרה באילת ואני מאוד אוהבת את הים..(ויש לנו די הרבה כזה
). תחביבים..המממ... בזמני הפנוי אני..מטיילת בהרים (גם כזה יש לנו המון..
) הולכת לים..קוראת די הרבה (טולקין!!) אבל בד"כ יוצא לי לקנות רק ספרי מיסטיקה
...מדיטציה,תקשור (ועוד מהסוג כגון:טארוט וכו'..) פעם נורא אהבתי פיות..! עסקתי במאגיה וזה היה לפני די הרבה זמן..
.. משהו כמו שלוש שנים וחצי...מאז למדתי המון, עברתי שינויים וצברתי קצת ניסיון..היום אני מבינה שכל זה היה רק חלק קטן שבעצם אמור להוביל אותי לאיפה שאני נמצאת היום, ועוד הרבה קדימה. אני נורא אוהבת חיות!!! והחיה האהובה עליי היא הדולפין כמובן..
... הממממ...מוסיקה כמובן! מוסיקה קלטית/אירית,קלאסית,פאוור מטאל-דברים בסגנון נייט וויש,ביטלס,קינג קרימזון,לד זפלין,פינק פלויד,דיפ פרפל... והממ... זהו..זו אני ...משעממת!! חחחחח
תרשמו גם אתם!!!

I am a freak

New member
אמממ.....

ה- "בווווו"אים שחנה גונן עושה יותר מפחידים.... חיחיחי ברוכה הבאה....
יום טוב, נעים וגשום,

../images/Emo121.gifעינו של האח הגדול פקוחה

פשוט לא היה לי כל כך מה לכתוב בזמן האחרון(הרוחות עסוקות מדי בשבילי ההההההה) אבל אני קוראת הכל אז הזהרו ההההההההההההההההההההההההההההההה. שלכם חהה גונן

למעלה