זאת מלחמה זאת?

Bassman

New member
../images/Emo111.gifכשאנחנו מזיינים מלא אנחנו

כלים. שאתן עושות את זה אתן שרמוטות.

pain is MY love

New member
../images/Emo100.gif קודם כל תגיע ל"לזיין מלא"

הרי ידוע שלבנות אין שום בעיה להשיג זיון בעוד שהבנים לרוב נאלצים להסתפק בחברתם הטובה ביותר יד ימין...

Bassman

New member
../images/Emo111.gif יכולות להשיג- לא משיגות.

אנחנו כל חיינו מחפשים זיון ולכן אנחנו גם מוצאים יותר. והגעתי ללזיין מלא אל תדאגי

pain is MY love

New member
../images/Emo100.gifלא דיברתי עליך ספציפית... ../images/Emo8.gif

אבל הוא נגיד שבזמן שאתם רוצים סקס דחוף אתם צריכים להכין שבועיים מראש את כל משפטי התחנונים בעולם עד שמישהי תסכים. בעוד שאנחנו רק צריכות לעשות איזה סימן קטן עם העין...

TheWhiteTigris

New member
ועם כל ה"קריצה הקטנה הזאת",

תכל'ס, כמה כבר אתן עושות?... ואל תגידי הרבה, כי אל תשכחי שבן עושה עם בת (בהנחה שאנחנו לא מדברים כרגע על הומואים או לסביות), כך שהכמות שווה...

Piren

New member
../images/Emo111.gif זה לא ממש אמור לשנות

אם איכפת לך ממשהו או מלא.. זה מהתפיסה הכללית... אם הייתי נהנה מכאבי ביצים, מסוגל לענטז כדי לקבל מה שאני רוצה, לא איכפת לי אם יש לי תינוקות בעולם (ואם הם בכלל שלי) וגם אוהב ללכת ברחוב שהזין עומד... זה מבטל את כל מה שאמרתן?

bad girl201

New member
../images/Emo100.gifלנו יש את הכוח הזה

לגרום לכם לחשוב שאתם הולכים לקבל סקס, לשגע ולהטריף אותכם לגמרי ואז בסוף כשאתם לא מקבלים אז כואבות לכם הביצים... לעומת זאת אם אנחנו חרמניות ולא מקבלות אז לא כואב לנו כלום.

ואנחנו לא צריכים לפחד מאונס..

חס וחלילה וחס.... אבל אני יכול ללכת באיזה שעה שנראית לי לבד בלילה בכל מקום כמעט.. אולי חוץ מכמה אגפים של אסירי עולם בכלא... ואת לא... כי מה לעשות שיש הרבה פסיכים בעולם...

אה כן.

ועצם זה שיש יותר מקרי אונס שנעשו ע"י גברים מוכיח כמה שאתה מין דפוק ומעורער בנפשו כי הוא לא מצליח להשיג זיון.
[קצת עצוב הנושא, אבל אם כבר אז כבר]

Bassman

New member
../images/Emo111.gif גם אתן סובלות שמפסיקים אתכ

ן באמצע. ואני אף פעם לא סבלתי מכאב ביצים

TheWhiteTigris

New member
אף פעם!?!

איזה כיף לך בחור... מאחל לך גם שלא תרגיש. זה כאבים, שאתה מעדיף להתאבד מאשר לסבול אותם...

liontamer

New member
וחלקנו

ממש אבל ממש לא פרידג'יות!!!!!!! לאון נצבע את התקרה בבז'

למעלה