זאת מלחמה זאת?

STA1

New member
../images/Emo111.gifאנחנו לא מתבכיינים מכל חרק

מסכן או מפחדים להתלכלך בטיפה בוץ או כל דבר שטותי ואתן לעומת זאת פחדניות משהו פחדד..חח.

Jinx007

New member
רגע!!!! עד כאן!!!

דבר ראשון, למרות שאני מתה פחד מג'וקים, זה לא אומר בהכרח שאני פוחדת מכל חרק מסכן...בסדר? דבר שני, מי אמרה שהיא מפחדת להתלכך? שתדע שזה נורא כיף, אגב... ו-עם כבר להגיד שכל הנקבות פחדניות אז לפחות תמצא סיבה טוב..מזה להתלכלך? כל אחד מעדיף שלא להתלכלך...אנחנו פשוט מעדיפות שלא לשלוח את הבגדים אח"כ לניקוי יבש...

Astridּ

New member
אחד מהדברים המעטים

שאני זוכרת מבלוג [קרדיט, לעזעזל] שקראתי פעם- אין לנו היכרות עם טקסי המדידה בגיל 16

Maceo Baston

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif בניםםםםםםם

1. שיחות טלפון מסתיימות כעבור 30 שניות מקסימום 2. העירום בסרטים הוא לרוב נשי 3. אתה מבין בכלי רכב 4. לחופשה של חמישה ימים נחוצה רק מזווודה אחת 5. כדורגל זה יום שבת 6. אתה לא צריך להיות שותף לחיי הסקס של חבריך 7. הטורים לשירותים קצרים בשמונים אחוז 8. אתה יכול לפתוח לעצמך את הצנצנות 9. חברים טובים לא יורדים עליך אם עלית או ירדת במשקל 10. ניקוי יבש ותספורות לא מרוששים אותך 11. כאשר אתה מעביר ערוצים לא צריך להיעצר בכל ערוץ כשרואים מישהו בוכה 12. התחת שלך אינו גורם מכריע בראיון עבודה 13. כל אברייך אמיתיים/טבעיים 14. זקן צרפתי אינו עושה אותך בלתי נראה כלפי המין ההשני...נהפוך הוא 15. גברים במסכות הוקי לא תוקפים אותך 16. לא צריך להסתובב בכל מקום עם תיק מלא דברים שימושיים 17. אתה מבין למה חשפניות מצחיקות 18. אפשר ללכת לשירותים בלי קבוצת תמיכה 19. שם המשפחה שלך לא משתנה 20. אתה יכול להשאיר מיטה בבית מלון לא מסודרת 21. כאשר מעבירים ביקורת על העבודה שלך אתה לא צריך לחשוב שכולם שונאים אותך 22. הגאראג' כולו שלך 23. אתה זוכה להערכה נוספת כל פעם שאתה מראה התחשבות 24. אף אחד לא חושב בליבו אם אתה בולע 25. אתה לעולם לא צריך לנקות את האסלה 26. אתה יכול להיות מוכן לתזוזה תוך 5 דקות 27. אתה אף פעם לא צריך לדאוג למוניטין שלך לגבי הסקס 28. תוכניות לחתונה מתרחשות מעצמן 29. אם מישהו שוכח להזמין אותך לאן שהוא הוא עדיין יישאר החבר שלך 30. התחתונים שלך עולים 20 שקל לחבילה של 3 זוגות 31. לאף אחד מחבריך לעבודה אין את היכולת לגרום לך לבכות 32. אתה לא צריך לגלח מתחת לצוואר שלך 33. אתה לא צריך להתכרבל עם תחת שעיר כל לילה...אלא אם כן.... אתה 34. אם אתה רווק ובן 40 אף אחד לא שם לב 35. הכל על הפרצוף שלך נשאר בצבע המקורי שלו 36. שוקולד הוא רק עוד חטיף 37. אתה יכול להיות נשיא 38. אתה יכול להנות מנסיעה ברכב במושב שליד הנהג 39. פרחים מסדרים הכל 40. אתה לא צריך לדאוג לרגשות של אנשים אחרים 41. אתה זוכה לחשוב על סקס 90 אחוז מהזמן שאתה ער 42. אתה יכול ללבוש חולצה לבנה בפארק מים 43. שלושה זוגות נעליים מספיקות...הן יותר ממה שאתה צריך 44. אתה יכול לאכול בננה בחנות לחומרי בניין 45. אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה מבלי לחשוש מה אנשים יגידו 46. משחק מקדים הוא אופציה 47. אף אחד לא מהסס לספר בדיחה גסה כשאתה נכנס לחדר 48. אפשר להוריד חולצה ביום חם 49. אתה לעולם לא מרגיש את הצורך בלמנוע מחבר ללכת לזיין 50. מוסכניקים משתדלים לא לשקר לך 51. לא מזיז לך אם מישהו מעיר לך על התספורת 52. אתה יכול לראות טלוויזיה עם חבר במשך שעות ולשתוק מבלי לחשוב הוא בטח כועס 53. העולם הוא בית השימוש שלך 54. שעווה חמה לעולם לא מתקרבת לרגלייך 55. אותו מצב רוח כל הזמן 56. אתה יכול להעריץ את מל גיבסון מבלי להרעיב את עצמך להיראות כמוהו 57. אתה לא צריך לנסוע לתחנת דלק אחרת כי זו יותר מדי מפוקפקת 58. אתה מכיר לפחות 20 שיטות לפתוח בקבוק בירה 59. אתה יכול לשבת בפיסוק...לא משנה מה אתה לובש 60. אותה עבודה...רק יותר כסף 61. שיער אפור זה סקסי 62. שיער אפור וקמטים רק מוסיפים לך אופי 63. אתה לא צריך לעזוב את החדר כדי לסדר את התחתון בתחת 64. שמלת חתונה עולה אלפים...חליפה רק כמה מאות 65. לא אכפת לך אם מישהו מרכל עליך מאחורי הגב 66. אם כבר מישהו מרכל סימן שאתה שווה 67. עם 400 מיליון זרעונים במכה אתה יכול להכפיל את אוכלוסיית העולם ב- 15 ניסיונות לפחות בתיאוריה 68. אתה לא טועם לאחרים את האוכל 69. השלט שלך ורק שלך 70. אנשים לא בוהים לך בחזה כאשר אתה מדבר איתם 71. אתה יכול לקפוץ לבקר חבר מבלי להביא לו מתנה קטנה 72. מסיבות רווקים עדיפות פי כמה על מסיבות רווקות 73. יש לך מערכת יחסים נורמלית ובריאה עם אמא שלך 74. אתה יכול לקנות קונדומים מבלי שידמיינו אותך עירום בעת הקנייה 75. אם לא תתקשר לחבר שלך כשאתה אומר שתתקשר הוא לא יילך ויספר לחברים אחרים שהשתנת 76. יום יבוא ותהייה סוטה זקן 77. אתה יכול לתרץ כל התנהגות בשיקפצו לי / שיילכו להזדיין 78. אם בחור נוסף יופיע למסיבה באותה תלבושת כמו שלך ייתכן מאוד ותהפכו לחברים בנפש 79. נעליים חדשות לא לוחצות וגורמות לפצעים ברגליים 80. אתה לא צריך לזכור את ימי ההולדת של כולם 81. סרטים כחולים נועדו רק לך 82. לא לאהוב מישהי זו לא סיבה לא לקיים איתה יחסי מין מדהימים 83. החברים שלך אף פעם לא יכולים להגיד לך דברים כמו אתה שם לב למשהו שונה 84. משמר המפרץ נועדה לך 85. תמיד יש משחק איפשהו

Jinx007

New member
תסדר את העובדות שלך..../images/Emo4.gif

1. זה כי אין לכם על מה לדבר 2. כי לגברים יש נטייה לביישנות כשזה נוגע לכלי שלהם. 3. ונשים לא? תתפלא כמה יש שמבינות אבל לא אומרות את זה כדי לא לפגוע באגו הגברי. 4. כן, כי אתם לוקחים רק תחתונים להחלפה וכל השאר אצל האישה. 7. בעיה שלכם שאתם משתינים מאחורי העצים ולא בשירותים נורמליים. 8. בשביל זה אתם קיימים, לא? 9. תתפלא. 13. רוצה להתערב? 16. כרגיל, כי הכול אצל האישה אז למה לך לסחוב? 24. ואם אתה הומו?

Jinx007

New member
מספר הערות נוספות...

25. אלא אם כן משלמים לך. 26. גם אני. 32. ואם אתה הומו? 34. חוץ ממך. 37. ואנחנו לא? תחזור אלי בעוד 25 שנה אני אוכיח לך. 38. רוצה לשאול אותי באיזו מושב נסעתי אתמול? 39. לא אם עשית משהו באמת באמת מגעיל. 40. ואז מתייחסים אליך באותה מידה. 41. ת'כלס אבל נשים חרמניות יותר מגברים אבל הן פשוט חכמות יותר, כך שהן לא מזכירות את זה כל 5 דקות.. 45. נו. גם אני? אז? 53. זה לא הפוך? 62. תלוי באיזה גיל. 65. בסדר, אבל גם לי. מה הפואנטה? 67. מתוך 400 מיליון הזרעונים התותחים שלך, רק אחד בסופו של דבר מספיק להגיע לאן שהוא צריך... 69. אלא אם כן הוא איתי בחדר. 70. לא, הם בוהים יותר דרומה. 72. שגם אני אביא חשפן? בכיף מאמי...
76. מה טוב בזה? 77. גם אני? אז? 81. ורק לי. 82. בנאדם, אתה באמת חייב להכיר אותי. בוא אני אלמד אותך משהו על המין הנשי. 83. שאני אביא לך דוגמאות? 84. זה כי אין שם עלילה, אז יותר נוח לכם להבין מה שקורה על המסך. 85. ו..? משום מה אתם תמיד בבית...

That80sshow

New member
חחח נכון, רק טקסי המדידה של השדיים

כבר מגיל 12 בנות מודדות כל דבר אפשרי! שדיים, למי צומח שערות, מי גבוהה יותר, הכל! ואגב, אצל נשים יש כל כך הרבה רכיליות על כל דבר מסכנות כל הילדות הקטנות שצוחקים עליהן מאחורי הגב, בחיים לא ראיתי חבורת ילדים עושים את כל הדברים המרושעים שילדות קטנות עושות לילדות אחרות, לנשים יש את הלחץ החברתי הכי גדול שיש ודברים כאלה גורמים לעובדה שהאחוז אנורקסיה אצל ילדות הוא גדול פי שלוש מילדים.

Astridּ

New member
לא בסדר

ולא יודעת מה שמעת אבל על פי מה שאני יודעת לא עשינו טקסי מדידה לכל הנ"ל.. אני לא מכחישה את הרכילויות- ושוב כל דבר שכזה קשור לבן אדם ולא לסטיגמה של 'נשים מרכלות יותר', ילדים זה ילדים, ואין עם אכזר יותר [או אמיתי יותר]. מהילדים וגם זה תלוי. אנורקסיה- הרבה יותר גדול חשוב ונורא מסתם סטיגמה. אנורקסיה כן נובעת מלחץ חברתי ולחצים אחרים, אבל לחץ חברתי לא נובע רק בגלל בנות, נשים והמעשים שלהן, כתבה. ובאמת שאני מעדיפה לא להכנס לכל האזור הזה

Maceo Baston

New member
חבר'ה, אני רוצה להגיד משהו, תכנסו..

באמת שאני לא בא להעליב אני לא שובניסט או משהו. אבל אין שום דבר בעולם, אין שום מקצוע, שום תחביב שהנשים טובות יותר מהגברים. ספורט - כדורסל , כדורגל, אתלטיקה, שחייה - הכל הכל הכל שיפוץ, בנייה, צבע, הכל.. אפילו בישול - השפים הטובים בעולם הם גברים ולא משנה מה תגידו. (ושלא תגידו לי עכשיו, לא נכון! הבנות טובות בניקוי מקלדת ובסיבוב שעונית על האוזניים) בסה"כ. הבנים הם המין החזק וגם המין היפה. למה יפה? הבנות פשוט מראות את זה. כשמתפרסמת תמונה של איזה 'כוסון הורס' באיזשהו אתר. ישר הבנות קופצות משתגעות רבות אחת עם השנייה על כלום, והכי גרוע - הקנאה אוכלת אותן. כשאיזו מירי בוהדנה עולה לאיזה עמוד באתר מסוים. מקסימום תראו מהבנים "וואי מה הייתי עושה לה". והתגובות הבאות של הבנים טובות יותר "וואלה אחי אתה צודק היא כוסית אמיתית". אפילו היהודים מאמינים - הגברים ראו את העולם ראשונים (אדם נוצר ראשון, לפני חווה). ובגלל זה הגברים מבינים כל דבר לפני הבנות.

Maceo Baston

New member
עובדות על פי מחקרים !!!

בנות סובלות יותר מפצעי בגרות... בנות מקנאות יותר אחת בשנייה גם בגיל 40 (כשעובר ברחוב מולי ילד אני לא מסתכל לו על התחת ואומר "בן זונה, גם אני רוצה כזה") נשים פשוט מאוד - חלשות יותר פיזית מהגברים. האנשים הכי חשובים, הכי חכמים, הכי עשירים והכי מצליחים - גברים. אנחנו צריכים להיסחב עם איבר מין למטה? עדיף מאשר להיסחב עם 2 כדורים למעלה. ואם אין לך את הכדורים - עוד יותר גרוע. גברים טובים יותר במתמטיקה מנשים. יש יותר מורות בעולם ממורים אבל המורים הכי טובים והנבחרים ביותר הם הגברים. הטבחים הכי טובים בארץ ובעולם הם גברים למרות שהאישה מטפלת ומשקיעה כ"כ הרבה בבית. כשיוצאים למסיבה ויוצא של-2 בנות יש את אותה החולצה מתחיל בכי היסטרי, וכמו שאומר שבי זרעיה - אצל הגברים זה ההפך, תן לכולם להיות עם אותה חולצה זה בכבוד שלנו. שים לנו מספרים מאחורה ואנחנו נבחרת. נשים צריכות להוריד שערות מהרגליים בצורה או הכי כואבת (שעווה), או הכי מגעילה (סכין) ואצל הגברים? סבבה לנו גם ככה. אצלנו זיפים זה סקסי אצלכם לא רוצה להמשיך... יש עוד הרבה דברים. בקיצור - המוח והגוף הגברי גובר על האישה.

Jinx007

New member
יאללה...שאני אמות...

בנות סובלות יותר מחצ'קונים רק בגלל רמת ההורמונים בגוף... זה לא שכל הנשים חלשות - תתפלא כמה גברים חלשלושים יש ביקום הזה... טובים יותר במתמטיקה? חמוד, אני ב5 יחידות ורוצה שאני אגיד לך כמה בנים יש בכיתה? מתוך כיתה של 20 תלמידים 5 מהם גברים!!! אז..תעשה מחקרים אמינים... שתי חולצות אותו דבר? ת'אמת זה די מגניב כשאני וחברה שלי מתלבשות אותו דבר במקרה. מראה שיש קשר מיוחד בינינו. יש נשים שלא מגלחות את הרגלים. עושות הסרת שיער בלייזר או אפילציה. אבל שלא תחשוב שזה דבר רע? אתה רוצה שרגל שעירה תתחכך בך בלילה? בקיצור, כל אחד והמחקר שהוא עשה...

Maceo Baston

New member
שוב, אותה הטעות שלך.

בנות סובלות יותר מחצ'קונים - בגלל שיש יותר הורמונים בגוף. נו ?? זה משנה את העובדה שהן סובלות יותר מחצ'קונים ?? ובעניין החזק-חלש. נשים יותר חלשות. קחי גבר ממוצע ואישה ממוצעת , מי יותר חזק פיזית ??? וברור שבכל דבר יש את היוצאי דופן. אז יש גם גברים חלשים, אז מה? על כל גבר חלש בעולם הזה יש 60000 נשים שיותר חלשות. איך אני איתך ??? ובעניין המתמטיקה - לא שאלו על הכתה שלך הרי היא לא מעניינת אף אחד. מחקר מדעי מוכיח. מתמטיקאים ומורים למתמטיקה הכי טובים הם גברים ולא יעזור אף אחד. ואני גם ב-5 יחידות ואצלנו בכתה יש 7 וחצי בנות ו-903 בנים. את מי זה מעניין ??? ואחרי זה עוד את רושמת לי - ''אז תעשה מחקרים אמינים''... אהה, שכחתי, את צודקת. הכתה שלך זה מחקר אמין ביותר !! למה לא בדקתי שם!!! בקשר ל-2 חולצות אותו דבר. כן, תתפלאי נשים מורטות את השיערות כשזה קורה ואל תכחישי כי זה באמת נכון. והסרת שיער? שוב הפלת את עצמך בפח. אז נגיד תעשי הסרת שיער בלייזר - לא חבל על ה-20,000 שקל שתוציאי? שגברים לא חייבים להוציא כזה סכום. אם הם רוצים - מה טוב. אבל שוב תמיד יש יוצאי דופן או מיעוטים. ויש גם נשים שהתקציב שלהן לא מאפשר להוציא סכום גדול כ"כ על שיערות או שפשוט לא מעוניינות - אז מה קורה ? 2 האפשרויות שכתבתי לך מקודם.. סכין או שעווה תחליטי.. גועל או כאב. כל אחד והמחקר שהוא עשה...

Jinx007

New member
רוצה לשמוע עובדה מעניינת נוספת?

אתה יודע כמה נשים יש בעולם שטובות יותר מגברים בכל דבר שהן עושות?! מה אני אעשה שאתם הגברים צריכים להגן על האגו שלכם ע"י המצאת מחקרים טיפשיים שיראו שאתם צודקים...
אתם פשוט פאתאטיים..

Jinx007

New member
בוא אני אביא לך דוגמא ענקית

לנשים לא הייתה זכות דיבור באלפי השנים האחרונות. הדעה הייתה שמקומן בבית מאחורי דלפק המטבח. מהסיבה הזאת הן דוכאו מבחינה יצירתית וכל הנוגע לזה. עכשיו כשהחברה מכירה במעמד האישה אנחנו רואים שיותר ויותר נשים מתגלות כמדעניות, כשפיות מעולות, מנהיגות עולם אפילו. הסיבה שבינתיים לא ראו אישה שעושה משהו מדהים היא רק משום שלא נתנו לה להוכיח את עצמה. עכשיו, בשנים האחרונות, היא כאילו "מתעוררת"..אז תתפלא מה נראה מהנשים עוד כמה שנים...

Maceo Baston

New member
זו לא דוגמה רצינית.

זו דוגמה של פמיניסטית לסבית מצויה, סליחה אם נפגעת. כיום בישראל אין דבר כזה אישה או גבר. כשאני רואה חובשת או חובש שבא לטפל בי בביה"ח לדוגמה, אני לא כועס על משהו. אבל את כנראה, עדיין חיה במאה ה-17 בארצות מוסלמיות לא מפותחות כמו עיראק ואיראן. היום אין דבר כזה נשים או גברים. הנשים עדיין בפער מעמדי גדול יותר מהגברים ויהיו גם בעוד מליון שנה. למה? כי גברים הם המין החזק. ופמיניסטית צעירה כמוך שנלחמת מול כל הפורום עם עובדות מוזרות על נשים לא עושות שום דבר. רק מוציאות את השטויות.

Astridּ

New member
אוקיי

חשבת שאולי יש מה לעשות מלבד רק לשבת מול המחשב ולענות לכל הודעה שלך? העובדה היא שאתה בא לפה ומגיב תגובות 'מבוססות' ולא מצפה שאף אחת או אחד ישנה את דעתך, כי הרי לך יש את הסטטיסטיקות ואת הנתונים, זאת הבעיה.. כל הנקודה בשרשור הזה זאת רק סטיגמה, למען ה'מלחמה'. בכלל לדעתי כל הנקודה שלו מפגרת- כל מקרה הוא יחיד, אי אפשר להכליל הכללה כזאת ענקית על שני מינים, בגלל זה.. סטיגמה. אתה תקוע בדעה אחת ולא פתוח לרעיון אחר מלבד שלך, ברגע שתפתח ותבין שלא הסטטיסטיקה בלבד חשובה- אולי תראה את הדברים בצורה יותר שונה, ולמרות שגם זה בספק

Maceo Baston

New member
עד עכשיו היא התווכחה עם כל הפורום

ועכשיו היא פתאום נעלמה... חחחחחחח מוזר ומה שאמרת זה נכון. אנחנו מדברים פה על סטיגמות לא? נו ..עוד אחת. הפמיניזם זורם לך בדם.

למעלה